Ženska reprezentacija Srbije (MN Press)
Ženska reprezentacija Srbije (MN Press)

Najava dana (petak, 5. april): Srpske devojke u Leskovcu protiv Škotlanđanki, a tu je i Evroliga

Vreme čitanja: 3min | pet. 05.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LIL – MARSELJ, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Francuska 1)

Lil je nakon poraza od Tuluza slavio u dva navrata i isto toliko puta remizirao. Marselj je u poslednja dva kola propustio šansu da se ušunja u evropsku zonu, odnosno da preotme šesto mesto od Lansa koji je kao i oni dva puta vezano gubio. Na poslednjem meču Lil i Marselj odigrali su nerešeno, a utakmica je protekla bez pogotka.

SALERNITANA – SASUOLO, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Na začelju Serije A, Salernitana već ima spakovan kofer za niži rang, dok Sasuolo još gaji nadu da je opstanak u borbi za opstanak moguć. Ona ima samo bod manje od Empolija i Frosinonea, pa će napasti besomučno u želji da osvoji možda i ključne bodove. Ipak, imajmo u vidu da je na prošlom meču para bilo 2:2.

AJNTRAHT – VERDER BREMEN, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Verder je četiri puta uzastopno poražen, dok Ajntraht ima nameru da do kraja sezone sačuva vrlo važno, kvalifikacija za Ligu konferencija vredno šesto mesto. Dakle, bodovi po njima moraju da ostanu u Frankfurtu, pošto su ovi klubovi u novembru igrali do nerešenog ishoda od 2:2.

MEHELEN – SINT TROJDEN, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Mehelen ima samo bod manje od Genta, dok Sint Trojden za njima kaska za cela tri. Borba će biti žestoka, a na nama je da kažemo da je večeras gostujući tim dobio poslednja dva meča para. Oba puta sa po dva data gola, dok Mehelen nije uspevao da zatrese mrežu rivala. Moraće domaćin da pokuša konkretnije ako misli da dobije ovaj meč.

ROTERHEM – PLIMUT, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Plimutu je važnije, jer opstanak u Čempionšipu visi o koncu budući dga Hadersfild prati sa samo bodom zaostatka. Roterhem je već je već prežaljen, mada u poslednjem periodu ima po neku svetlu tačku. Inače, na poslednjem meču para u decembru Plimut je slavio sa 3:2. Dakle, bilo je dinamično sa puno golova.

SRBIJA Ž. – ŠKOTSKA Ž, 18.00

(Fudbal, kvalifikacije za EP, žene)

Izabranice selektora Dragiše Zečevića će na startu puta do Švajcarske ugostiti selekciju Škotske na stadionu „Dubočica” u Leskovcu, a četiri dana kasnije odmeriće snage sa Izraelom u Đeru. Selektor zbog problema sa povredama neće moći da računa na Miljanu Ivanović, Anđelu Frajtović, Tajlu Džej Vlajnić, Dejanu Stefanović i Oršoju Vajdu, dok je Nina Matejić prekomandovana u omladinsku selekciju. Nadamo se dobroj partiji protiv Škotlađanki.

FARENSE – BOAVISTA, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Boavista ne igra dobro, ali je Farense kud i kamo gori, pošto je osvojio samo jedan bod na prethodnih pet mečeva. Sve u svemu, ovde je pitanje favorita vrlo škakljivo, a na nama je da napomenemo da je Farense dobio poslednja tri meča para. Na tri od poslednjih pet mečeva ovih rivala dolazila je GG igra. 

FENERBAHČE – EFES, 19.45

(Košarka, Evroliga)

Turski derbi veoma je bitan za Efes koji na ovom meču brani deseto mmesto. Neće im biti lak, naročito zbog činjenice koja broji samo jedan poraz Fenera na svom terenu od početka godine. Ova dva kluba srela su se poslednji put u finalu Kupa Turske u februaru kada je Efes porađen sa 67:80. U Evroligi pre toga Fenerbahče je u decembru slavio sa 84:89.

MILANO – VIRTUS BOLONJA, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Olimpija je na svom parketu gazda, a Virtus je u poslednje vreme u stagnaciji. Naime, osmoplasirana ekipa ima pet uzastopnih evropskih poraza, pa može da strahuje od kluba koga je u martu u nacionalnom ligaškom takmičenju porazila sa 84:75.

REAL MADRID – BASKONIJA, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Završio je Real sve što je planirao, prvi je na tabeli, pa ga Baskonija ni najmanje ne plaši. Naime, trenutno devetoplasirani tim je od Reala gubio u ACB ligi u januaru sa 85:99, dok je u oktobru u evroligaškim vodama takođe poražen. Tada rezultat nije bio ubedljiv, pa je sve završeno sa 77:79.


Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara