Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

NAJAVA DANA (sreda, 25. januar): Nole za početak, pa Bundesliga i Barsa - Sosijedad

Vreme čitanja: 3min | sre. 25.01.23. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

N. ĐOKOVIĆ – A. RUBLJOV, 09.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Australijan open)

Andrej Rubljov je šesti, a Novak Đoković peti na ATP listi. To samo po sebi ne znači puno zbog situacije u kojoj se nalazio jedan od najiskusnijih i svakako najboljih reketa planete. Na Đokovićevoj strani je međusobni skor. Generalo, imamo 3:1 za Novaka u pobedama. Ipak, ne garantujemo da će sve glatko ići, pa bi ova partija sa te strane mogla da bude zanimljiva.

MAJNC – DORTMUND, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Greške poput onih protiv Volfsburga (2:0) i M’gladbaha (4:2), ne bi smele da se ponavljaju Dortmundu. Dobijena utakmica protiv Augzburga (4:3), najavljuje bolje dane, pod uslovom da se popravi odbrana. Majnc ima samo dva remija sa proteklih pet mečeva, a Dortmund je dobio poslednja tri meča para.

AUGZBURG – M’GLADBAH, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Augzburg je uzeo samo jedan bod sa prethodnih pet mečeva. Biće ovo izvanredna prilika za M’gladbah da uzme bodove u gostima, pošto je imao tri kiksa sa proteklih pet mečeva u nizu. Poslednji susret para od pre skoro godinu dana dobili su gosti večerašnje utakmice sa 3:2.

LEVERKUZEN – BOHUM, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Posle četiri uzastopne pobede, Aspirindžije koje su devete na tabeli mogu smatrati da su izleteli iz ralja letargije. Zapretiće Bohumu koji ima tri dobitna meča u nizu, uz koje valja dodati da je ovaj tim s Leverkuzenom u aprilu prošle godine odigrao bez golova.

FRAJBURG – AJNTRAHT, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Biće neizvesno! Oba tima imaju po 30 bodova, s tim što Frankfurtu ne godi činjenica koja kaže da je pred ovaj susret poražen sa čak 6:0 od Volfsburga. Taj podatak može da okuraži Ajntraht, ali ne i da garantuje uspeh, pošto je Frajburg poslednji meč para dobio sa 1:2.

VERDER BREMEN – UNION BERLIN, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Verder je izgubio tri uzastopna meča. To domaćinu smeta, pa će protiv Uniona koji je treći na tabeli i svakako kvalitetniji tim, uprkos greškama u poslednje vreme igrati na sve ili ništa. Inače Berlinci su poslednji meč para dobili sa 3:1.

NOT. FOREST – MAN. JUN, 21.00

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Osam puta su se dva kluba sastajala u svim takmičenjima od tada i tim iz Vest Bridžforda samo jednom je uspeo da ostane neporažen. Od preostalih sedam duela Junajted je šest dobio sa minimum tri gola razlike, baš kao što je slučaj bio pre mesec dana u prvenstvu. Od tada je Forest podigao formu, izgubio samo jednu od šest utakmica u svim takmičenjima.

ARIS – OLIMPIJAKOS, 18.30

(Kup Grčke, četvrtfinale)

Ovo je drugi meč, a na prvom Olimpijakos je slavio s minimalcem. Utakmica je po posedu lopte bila skoro egal, ali je Olimpijakos bio konkretniji. Od Arisa se očekuje da sada zaigra agilnije, kako bi stigao zaostatak i eventualno uhvatio grešku Olimpijakosa.

BARSELONA – REAL SOSIJEDAD, 21.00

(Španija, Kup kralja)

Sosijedad igra odlično, ali mu koncepciju kvari saznanje da u nedelju igra s Real Madridom. Kako bilo, ovo bi mogla da bude tvrda utakmica para koji generalno po difoltu dobija Barselona. Poslednji put Sosijedad je poražen, da ne kažemo ponižen od Barse u avgustu, kada se sve završilo sa 1:4.

OSASUNA – SEVILJA, 22.00

(Španija, Kup kralja)

Solidne su ovo ekipe, mada Osasuna uprkos boljoj poziciji na tabeli više greši u poslednje vreme. Inače, Sevilja je poslednji, avgustovski meč para u prvom kolu Primere dobila sa 2:1. To ne znači ništa, pa ne bi iznenadila egal partija.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara