Komentari na vest

Najbolje ocenjen igrač Mozzart Bet Superlige mašta o TSC-u protiv Engleza: Voleo bih da možemo da igramo Evropu u Bačkoj Topoli

L

Lucanci

pre oko 1 godinu

Bućo vrati nam se legendo nasa! Pozdrav od tvojih Lucanaca!
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

TSC je slika i prilika PROFESIONALNOG fudbalskog kluba. Da se blizanci vode na ovaj način liga bi nam možda i ličila na nešto.
G

GostBojan

pre oko 1 godinu

pustite neki komentar...
r

relax

pre oko 1 godinu

Prošle godine je odigrana utakmica grupne faze Lige nacija između Slovačke i Belorusije ako se sećam
V

Vanja91

pre oko 1 godinu

Jeste, ispunjava kriterijume za međunarodne utakmice. Slovačka:Belorusija se igralo tu u Bačkoj Topoli.
L

Luj Viton

pre oko 1 godinu

TSC je politički projekat Viktora Orbana,za razliku od Osjeka gde ta investicija ima smisla u ovom slučaju je to dugoročno neodrživo,prosto iz razloga što je Bačka Topola veliko selo jedva da ima 12,000 stanovnika,najbliži aerodrom je preko 120 km udaljen,svi veći gradski centri su udaljeni u proseku od 40 do 60 km,što znači da taj stadion koliko god da je lep i po standardima ne može da ugosti nikoga u grupnoj fazi.Ostaje misterija zašto se ne rekonstruiše ni jedan stadion na severu Vojvodina i Spartak kao najveći klubovi to zaslužuju.Ja se nadam da će do kraja ipak Vojvodina biti treća zato što je to u interesu srpskog fudbala,TSC i Čuka su klubovi bez tradicije i navijača a čuka nema ni stadion,a uskoro će UEFA menjati pravila tako da ko ne bude imao uslove neće moći ni da igra kvalifikacije za početak za LŠ i LE.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

HAHAHAHA. Državni projekat? A šta su blizanci, molim te?
T

Topolya123

pre oko 1 godinu

Izvini a ko je vlasnik PSŽ? Ko je platio transfer Nejmara? Ko su vlasnici Man Utd?
G

Gost888

pre oko 1 godinu

Da Tsc da pusta Vosu jer imaju "tradiciju",logicno hahah
V

Voleo bi

pre oko 1 godinu

Voleo bi da igrate ali na zalost ne mozete jer vam stadion ne ispunjava uslove za grupna takmicenja... Neophodno je da stadion ima 8,001 sedecih mesta za kategoriju 4
о

ова екипа

pre oko 1 godinu

И овај клуб ове године дефинитивно заслужује да буде други на табели, они су размонтирали ЦЗ и ако су изгубили. Партизану је боље да га нема нигде, а Звезди да што пре мења тренера, па чак и управу, јер оваква неће имати шут у ЛШ а камоли нешто више
A

Ako tako

pre oko 1 godinu

Gledaš onda zaslužuju da budu prvi. Vi sa ovakvim timom preplaćenim i ovakvim trenerom ništa niste bolji od ovog nabeđenog Partizana, pokazali to i u Evropi a i u domaćem prvenstvu.
N

NenadP123

pre oko 1 godinu

Ok svi vec znamo ko finansira TSC i to nije sporno, ali je jedan takav klub jako dobar za nas fudbal, pogotovu da se pojavi neko ko moze konstantno da drzi to trece mesto pa cak i da pomrsi racune Zvezdi i Partizanu.
G

Gost-Мислим

pre oko 1 godinu

Да треба да буде други дефинитивно
N

Novski

pre oko 1 godinu

Da li bi tako pricao da gosim Erdogan pocne da ulaze u npr Novi Pazar. Ne podrzavam politiku u sportu. Ni po jednom pitanju. Recimo ja simpatisem Partizan ali ako ne zasluzuje evropska takmicenja ja ga ne zelim vidjeti tamo. Politicari sve rade zbog neceg sto mi obicni smrtnici ne vidimo odmah. Uglavnom nas to skupo kosta kasnije.
P

Pl

pre oko 1 godinu

Naprave stadion u 2020 god. koji nema UEFA standarde.
М

Мафке

pre oko 1 godinu

"TSC Arena je najsavremeniji stadion u Srbiji, koji ima 4.500 sedišta. Prema UEFA standardima, ovaj stadion je kategorije 3, što znači da može biti lokacija za međunarodne utakmice."- преузето са сајта ФК ТСЦ.
T

Topolac2414

pre oko 1 godinu

Ima UEFA standarde ali za kvalifikacije, nema za Grupnu fazu zbog broja sedišta, udaljenosti aerodroma...
G

Gost ns

pre oko 1 godinu

tsc se gura previse,a ni nisu bas srpski klub.stadion napravili madjari,navijaci madjari,pevaju na madarskom.pogledajte stranice na drustvenim mrezama,ima vise madjarskog nego srpskog.i sad da ovaj klub bude 3 u Srbiji ili osvoji kup...KATASTROFA
N

Nishlija

pre oko 1 godinu

Ma sta pricas covece...pusti ljude da igraju fudbal. Meni je drago sto ima klubova u Srbiji koji rade dobre stvari, cuvaju svoje mlade igrace. Mislim na TSC i Cukaricki. Tsc je klub koji odlicno napreduje i to je dobro za srpski fudbal.
C

Cer

pre oko 1 godinu

Koliko ima Madjara u timu?
@

@cer

pre oko 1 godinu

1 na pozajmici koji ne igra. Znaci 0
g

gost888

pre oko 1 godinu

Tsc gura? Nisi gledao nijednu utakmicu Tsca
G

Gostimirko

pre oko 1 godinu

I šta je problem? U ovoj zemlji žive i drugi narodi. I pričaju drugim jezikom. I druge su veroispovesti. Slobodno. I to je bogatstvo i lepota sporta, naravno sa izuzetkom svake politike.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Ne gura se TSC, nego je TSC izboksovao celu Srpsku fudbalsku infrastrukturu prostim profesionalizmom. Štekuj šatropatriotizam za sopstvene halucinacije i ostavi fudbal van politike gde i pripada.