Komentari na vest

Najbolje za sve: Ljubomir Fejsa odlazi iz Partizana

G

Gostule

pre 11 meseci

Što se mene tiče Ljubomire Fejsa, da imaš imalo poštovanja prema Partizanu kao klubu i nama navijačima, a znajući da si više bio povredejn nego što si igrao nisi se trebao ni vraćati u Partizan. Ovako je ispalo jako ružno sa tvoje strane, kao da si hteo da zaradiš samo novac od Partizana. Mislim ipak da nisi tako loš čovek, mada u prošlosti su mnogi fudbaleri dolazili u zvezdu i Partizan povredjeni ili na kraju svojih karijera. Ja sam lično uvek protiv povratnika, osim ako je reč o zdravom igraču koji pravi razliku na terenu svojim kvalitetom.

Boban Bovan

pre 11 meseci

u Partizanu je problem rodjacki strucni stab koji se ne menja 11. godina a nije strucanni za nekog nizeligasa a igraci su njihove zrtve, Fejsa ima zavidnu karijeru za vecinu igraca u Srbiji ali je bio zrtva loseg rada u klubu, Nenad Stojkovic je izneo istinu za svetsko prvenstvo u Spaniji da su bili pretrenirani od Miljana, tri puta dnevno, istinu je rekao posle 40. godina, Miljan je pao zbog Bebule Milosevica vrednog ali nestrucnog ! Da je Stojkovic to ranije kazao pocistili bi ga mediji i savez za sva vremena a moj Partizan ima dunstere M. Filipovica, N. Pandurovica ………. i dok neki strucnjak tipa M. Nikolica ne dodje i dovede svoj strucni stab a ovi rodjaci uprave postavljaju cunjeve po pomocnom terenu nece Partizan imati bolje rezultate!?
C

Cuvaj decu

pre 11 meseci

Samo putuj Ljubomire. Otvorite prostor mladim igracima, eno vam onaj malisa Stjepanovic sto je odigrao poluvreme. Vise trci, vise se trudi, siguran je i bez straha. Nije se primetilo da na toj poziciji igra debitant kome Fejsa moze da bude otac. Dajte mu prostora i dogodine ce da vredi kao 10x Fejsi. A igrace za 10% njegove plate. Ako mu je do rekracije nek plati termin sa drugarima u balonu. A ima i ta liga veterana.
c

cccccc

pre 11 meseci

Ti si verovatno rodjak tog malog kad pises ovako
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

mora da cuva decu 😂
d

d. g.

pre 11 meseci

Stvarno odlazi? A kad je došao? Nisam ga primetio.
G

GostRadan

pre 11 meseci

Ako bi ocenjivali od pet do deset igrace, za celu sezonu, po mom misljenju, Rikardo je bio najbolji, dakle 7, Natho, Menig, Vujacic, Diabate i Urosevic sestice, ostali svi pet. Dobro je sto je otisao Fejsa, jos samo VV, sportski sektor, trener i bar desetak igraca i na konju smo.
J

Joj,joj,joj,

pre 11 meseci

Kud Simoviću?
B

Bar Kohba

pre 11 meseci

Meni on nikada nije bio neki igrac, prosto je samo ubo' dobru karijeru i imao je dosta srece u vremenu dominacije Partizana, Olimpijakosa i Benfike, gde je svaki igrac mogao da se uklopi, vec par sezona ne pokazuje nista i zivi od stare slave, poslednje dve sezone u Benfici, pa Alaves i Arabija i sad Partizan bas nista. Najbolje mu je da se oprosti od fudbala. Lik ima i 25 utakmica u repki, znaci zbog ovakvih menadzerskih fudbalera reprezentacija je i bila godinama u kanalu, ova sad njegova igra i bilans samo to realno pokazuju, znaci ne mozes u nasoj šlj ligi sa takvim internacionalnim iskustvom da napravis razliku, nije ni čudo što je Partizan zavrsio kao četvrti.
B

Batistuta1

pre 11 meseci

Kada Kralj odlazi?
m

mikac678

pre 11 meseci

"Najbolje za sve: Uprava odlazi iz Partizana" ovaj naslov čekam a to da li će otići neki igrač nebitna stvar dok je ova propala uprava.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Ako je dobio napismeno, to znači da je oprostio! Koliko i zašto Ljubomire?

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Fejsa,Filipovic,Sanicanina,Zivkovic,Andrade,Traore,Lukac,Pavlovic sve su ovo igraci Koji primaju platu nizasta jednostavno nisu za Partizan i ne trebaju na Partizan.
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

on je katastrofa
m

madness

pre 11 meseci

Ne razumem kako je ovo najbolje za njega, igrao je kao rekreativac a bio placen kao profesionalac....
R

Rajko Tr.

pre 11 meseci

Cekamo da skauti i struka pronadju pojacanje a do sada sa svakim promasili.
K

Kipranin

pre 11 meseci

Putuj i povedi sa sobom one koji su te doveli.
G

Gost555

pre 11 meseci

Ode poslednji mohikanac kojeg je doveo strucnjak Ser Aleks Samroje.
S

Ser

pre 11 meseci

Sramota. Ono gde skidam kapu Zvezdinim navijačima je što nikada za svoje neće reći Ser Šerif od Omonije ili slične gluposti.

Kontraudar

pre 11 meseci

Samo se ti zamajavaj prozivanjem Stanoja, on je sa ovom upravom bio najbliži tituli. Bilans: 1 uprava, jedna titula u osam sezona, 11 trenera. A ti o Mohikancima i Stanoju. Ne vredi gluvima govoriti, ali ovde ni Murinjo ne pomaže.
G

Gola Istina

pre 11 meseci

Navijaci vide da Pesic , Fejsa, Jojic Krsticic nisu za klubove treneri uvek kontra, valjda zato sto nece platiti iz svog dzepa, sta znaci posle gostovanja Moldaviji, pa to je jedna utakmica u sezoni, to isto kada bi radnik radijo jedan dan, istalih 364 dana ne bi dolazio na posao
П

Пфк Бгд

pre 11 meseci

А можда навијачи немају појма о фудбалу а ти тренери какви год да су, су ипак знатно стручнији од поменутих навијача. Позиција дефанзивног везног је посебно незахвална јер поменути навијачи цене само некакве косотоломце, оне који упадају у очи, док писмене играче, тактички потковане, који не упадају у очи али знају увек где треба да стоје на терену, не испадају, играју паметно и раде силан наизглед ситан посао у везном реду у свом незнању поливају изметом редовно.
M

MarkoniPFC

pre 11 meseci

Mislim da Fejsa nije nesto kriv sto lose igra znalo se da posle povreda nije isti igrac kao pre, krivica je na onima koji su ga doveli sada i rizikovali tako, dok je bio zdrav stvarno je bio masina.
S

Sudija Picilkas

pre 11 meseci

Nisu ni povrede krive koliko to sto ima 35. godina. Dok je igrao za Olimpijakos i Benfiku bio je u top formi. Tesko nama ako dodje Jovetic, bice sa konja na magarca. I Joveta je u padu forme, sto nije ni cudo jer je godinu dana mladji od Fejse.
c

crno beli tigar

pre 11 meseci

@Markoni PFC , posle njega treba da idu jos 7-8 igraca : Sanicanin, Svetozar Markovic, Jovic, Pavlovic, Zivkovic, Andrade, Traore i Vujacic da se proda, jer za njega moze se uzeti ....neki evro !!! Partizanu su potrebna 3 centarhalfa, 3 polutke (ili kako ih danas zovu -- prednji sredni) , jedan desni bek, jedan spic , ili polu-spic , novi trener i novu upravu !!! Pozdrav svima iz Amerike !!! Bog voli hrabre, verne i postene !!!
y

yug

pre 11 meseci

Riki hoce da ide...sale novi trener...
T

Tolstojevsky

pre 11 meseci

Ma kakav Sale Samrojevic, on je u mocnom Konjasporu. Neka ga tamo.
M

MMXXIII

pre 11 meseci

Klasika. Nije im dosta dnevne doze Bahara, novog Murinja, već da i na Partizanovoj vesti prospu malo crnog humora. To je čista patologija. Možda nisu ni primetili da nema ni jednog kom od partizanovaca. Ni ovaj moj nije o Fejsi već o tim likovima i njihovoj potrebi. Ovaj i ovakav Partizan nema šta da se komentariše.
G

Gola Istina

pre 11 meseci

A bio si zadovoljan u Toletovoj ligi, tu si se oblizivao, sto se tice vesti , o kosarci vi ste niste skidali 100 naslova na dan, to nisi video ?
D

DžoniRS

pre 11 meseci

Kako da ima komentara od Partizanovaca? Prvo ste svi prešli na košarku, a onda na odbojku.
G

Gost999. . .

pre 11 meseci

Je l i njemu drzava isplatila dugovanja kao i zabranjenima?
k

kidalicaa

pre 11 meseci

zivi dokaz da je za profesionalni fudbal potrebno 0 talenta.
Y

YayaT

pre 11 meseci

igrac je ni kriv ni duzan ;simbol Toletove mafije...uzeli igraca za dzabe i ugasili Kulu.
B

Bora iz Bora

pre 11 meseci

Ne znam ja ko je za dzabe uzeo Darka Lazovica i ugasio Borac, a prethodno Cacanima obecali 30 posto od naredne prodaje. Slicna prica za Jagodinu i transfere Predraga Rajkovica i Gorana Gogica u paketu.
a

abc

pre 11 meseci

Šta sad, je li može da ga zameni Raća, Raća je u top formi, Rača puca iz daljine...Ono, nema više Toleta ali možda bi Raća postigao gol, možda bi Raća u Ligi konferencija promašdo pravi ritam?! Dovedite Raću i biće bar 900 navijača na tribinama "fudbalskog hrama".
N

Nejbi

pre 11 meseci

Fala ti Ljubek. Putuj Igumane ne zal Manastira (uprava s trenerom takodje)
N

NAPOLJE

pre 11 meseci

Šta čekaju Vazura, Vučela, Skupština kluba i Kralj?
m

madness

pre 11 meseci

Prvi u mesecu tj. platu
G

Gašić StarMo

pre 11 meseci

Sunce ti ebem kakvi su ovo igraci,ugovori itd…Fejsa kod grobara i Krstičić u cigana…pa to je zali Boze ako su imali i po 1.000€ mesecno i to im je previse
2

27y2hw

pre 11 meseci

Propo kao žeton posle povrede.
p

prnjavor

pre 11 meseci

A đe će legenda? U Milan?
F

Fejsa

pre 11 meseci

Je bio jedan od boljih, ocajan potez, sa njim i bez njega partizan nije isti, i ovako smo losi sada jos losiji, koga dovesti?
M

Mance.

pre 11 meseci

Srećno u nastavku karijere
p

pregalac fudbalski

pre 11 meseci

Hvala Bogu, aj sad VVK trio i ostali panjevi
N

News

pre 11 meseci

Fejsa je imao ogromna primanja za nase uslove a bukvalno nije nista pokazao od kada je se vratio
D

Djapex

pre 11 meseci

Najbolje bi bilo da potpise za TSC, iako nije vise igrac za Evropu...
m

maestro

pre 11 meseci

A sta ce TSC-u antitalenti partizana!
D

Dzi

pre 11 meseci

Jadni ti sto ga uzmu sledeci...
K

Kornjačaa

pre 11 meseci

Da vas bude sramota što ste me godinama vređali upoređujući me sa Fejsom.
t

tgf

pre 11 meseci

Ajd još onog jadnika Saničanina maknite i vjerujte da će Partizan odigrati bolje..
s

srele z

pre 11 meseci

Platu nije primio godinu dana...tuzba pa onda idi... ne oprastaj ni dinar...
g

gostgost

pre 11 meseci

Što ne objavite koliku je platu imao? Za sve Zvezdine igrače znate da napišete u cent, dok za partizanove nemamo nikakve informacije.
f

fx

pre 11 meseci

Pocinje bezanija...haha
N

Nele 007

pre 11 meseci

Pocinje bezanje iz propalog kluba...prvi Fejsa pa onda i ostali...samo napred i hrabro
c

cccc

pre 11 meseci

kad je dolazio bio je zmaj. sada odlazi ponizen. zato partizan nema svoje legende.
G

Gost999

pre 11 meseci

Je l i njemu drzava isplatila dug?
F

Fejsa fudbaler

pre 11 meseci

Šteta imajući u vidu da je to ipak kako se kaže najtrofejniji srpski igrač hahahaha. Ostaće večna misterija ko je ovog progurao da bude fudbaler.
П

Пфк Бгд

pre 11 meseci

Хвала на свему Љубо, тешко да си и могао боље у оваквим временима.
N

Neka je

pre 11 meseci

Ako dovedete onog zadrugara i farmašu klovna u naš klub vi ste najgora stoka u istoriji kluba sram vas sve bili. Znači vranješ nikada.
A

Astoria

pre 11 meseci

Ko god se vratio u Partizan nije se proslavio u drugom mandatu. Čast izuzecima. Fejsu dok sam gledao u dresu Partizana bilo mi je neverovatno da je to igrač koji je nastupao za Olimpijakos, Alaves, Benfiku...isto važi i za Lazara Markovića, Jojića...brdo je primera.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Covek se skinuo sa fejsa i odjavio sa ceta jer je lepsi stvarni od nestvarnog sveta.U svakom slucaju otvara se Partizanu mogucnost da dovede trenutno boljeg igraca od Ljubomira a njemu neka je srecan put.
K

Kula

pre 11 meseci

Zbog duga Partizana za Fejsu je ugašen naš Hajduk.
G

G0RAN

pre 11 meseci

Zato nam se mozda vrati,da ponovo pocne tamo gde je postao veliki igrac
M

Mr007

pre 11 meseci

@Kula,karma je cudo,sve se vraca. Godinama je Dzomba pustao Partizan,a Zvezdu docekivao krv na noz,na terenu koji nije zadovoljavao standarde opstinske lige.Zasluzili ste da vas grobari ugase.
M

Mr007

pre 11 meseci

@Kula,godinama je Hajduk favorizovao Partizan,a Zvezdu docekivao u blatu,u cilju da joj zbog ocajnog terena oduzme bodove. Zasluzen epilog.