Komentari na vest

Najbolji sportski direktor na svetu pred promocijom u Realu: Stvorio Zlatni Monako, podigao Lil, Madriđani ga žele zbog Mbapea

n

nikola1992

pre oko 3 godine

Nikada ovakvi likovi ne uspeju u najvecim klubovima. Nema tamo vremena za cekanje, nema vremena za stvaranje igraca, tamo dodjes, odigras 2-3 utakmice i odmah krece pritisak ako nisi na trazenom nivou. U takvim klubovima je mesec dana slabijih rezultata ravno katastrofi, a da ne pricamo o celoj sezoni. Znas kada ce real/siti/celsi/psz da dozvole da trpi sezona da bi oni sacekali 2-3 ekstra talentovana igraca? Nikada! Ili igras i pobedjujes, ili se sklanjas i pravis mesto za igraca koji ce da pobedjuje. Za ovakve su perfektni malo veci klubovi koji imaju para, ali ne toliko izrazen pritisak da svake sezone rezultati moraju da budu vrhunski, ili klubovi koji igraju u malo slabijim ligama, pa mogu da osvajaju trofeje na cist talenat mladih igraca... Isao je bas u psz onaj lik iz porta, ne mogu sada da se setim kako se zove, isto ovako sipao talentovane igrace, milionski transferi, ludilo itd, pa ga oterase brze nego sto su ga doveli. Nema tamo mlad si, pa neiskusan, ali ces za 2 sezone da vredis 70 miliona, pa ti se oprasta, nego idi ti negde drugde i budi mlad i neiskusan, pa se vidimo za 2 godine.
K

Kosta11

pre oko 3 godine

Bolji od precenjenog moncija.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

.."Najbolji klub na planeti".. ? Pa ne znam bas , ovo je isto kao i Mesi / Ronaldo , Pele / Maradona u tom smislu , samo je ovde malo veca konkurencija. A Lusi Kampos jeste jedan od najboljih , ako ne i najbolji..
H

Host

pre oko 3 godine

Cekaj brate, osvojili su trofeja Lige Sampiona kao svi ostali zajedno i ti kazes da neko moze da se poredi sa njima ? Postoji razlika izmedju subjektivnog i objektivnog, tvoj komentar je u najmnju ruku navijacki
A

AuTebra

pre oko 3 godine

Decko tvoja zavist ti nista dobrog nece doneti u zivotu..Real je najbolji klub na svetu, najvise spanskih titula osvojenih i najvise liga sampiona osvojenih od svih timova. Brojevi ne lazu.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@ autebra i ovaj iznad strucnjak .. ne znam kako si zakljucio da sam zavidan jer sam rekao da je pitanje da l je najbolji , to nema veze sa mozgom sto si rekao. Drugo pohvalio sam izbor sportskog direktora i smatram da on jeste najbolji , da sam zavidan kao sto ti kazes ne bih to uradio. Real nema titula kao svi ostali zajedno i vise parametara odlucuje da li je neko najbolji na svetu i rekao sam da je to u rangu ko je najbolji igrac itd.. Nije ovo navijacki komentar , nego komentar na ovaj tekst. Koji zvuci pristrasno , uzgred.. Sve najbolje , razumem da je sve zatvoreno i da ste napeti , ali opusteno proci ce..
G

Gostsamja

pre oko 3 godine

kako sad najbolji, pa jel nije to iglica?
G

Gost774

pre oko 3 godine

bolji je od mrkele sigurno