Najbolji tim 13. kola Mozzart Bet Superlige
Najbolji tim 13. kola Mozzart Bet Superlige

Najbolji tim 13. kola Mozzart Bet Superlige: Kragujevac u ofanzivi

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.10.23. | 12:05

I važna pobeda za Napredak…

Nova i ubedljiva pobeda Partizana, nastavak uspona kragujevačkog Radničkog, mukom izvojevan bod Novog Pazara na vrućem gostovanju u Bačkoj Topoli, pa i može biti života vredan rezultat Napretka u Ivanjici. U najkraćem, najveći utisci 13. kola Mozzart Bet Superlige o čemu svedoče i imena u najboljem timu proteklog vikenda.

U njemu trojica iz Partizana, ali i Radničkog i Napretka, uz tandem Novog Pazara. Lidere predstavljaju Nikola Antić, Bibars Natho i Ksander Severina. Iz Kragujevca su tu sve bolji Nigerijac Entoni Izečukvu, pa Milutin Vidosavljević i Luka Zorić, strelac savršenog het-trika u pobedi nad ekipom Mladosti i najbolji igrač 13. kola.

Izabrane vesti

Tri igrača u timu kola ima i Napredak, jer da nisu savladali Javor Kruševljani bi već morali da prihvate činjenicu da su među kandidatima za ispadanje. I dalje nisu pobegli od tog utiska, ali su barem dva gola Milana Bojovića popravila raspoloženje u svlačionici, a solidne role odigrali su i Jovan Marinković i Uroš Ljubomirac.

Na kraju tu i duo Novog Pazara. Uroš Lazić je sa bekovske pozicije pogodio za vođstvo u Bačkoj Topoli, dok je golman Nikola Mirković u 88. minutu sprečio potpuni preokret TSC-a pošto je tada odbranio jedanaesterac Milošu Vuliću.

Ispred vas dakle – 11 najboljih. Do narednog vikenda. A onda novi izazovi.

Najbolji tim 13. kola Mozzart Bet Superlige: Mirković (Novi Pazar) 7,5 - Lazić (Novi Pazar) 7, Izečukvu (Radnički KG) 7, Marinković (Napredak) 7, Antić (Partizan) 6,5 - Zorić (Radnički KG) 9, Natho (Partizan) 7,5 - Severina (Partizan) 7,5, Vidosavljević (Radnički KG) 7,5, Ljubomirac (Napredak) 7,5 - Bojović (Napredak) 8.



tagovi

Nikola MirkovićUroš LazićJovan MarinkovićNikola AntićLuka ZorićBibars NathoKsander SeverinaMilutin VidosavljevićMilan BojovićTim kola Mozzart Bet SuperligeUroš Ljubomirac

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara