Luka Zorić
Luka Zorić

Najbolji igrač 13. kola Mozzart Bet Superlige: Luka Zorić i prva “devetka” za savršeni het-trik

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.10.23. | 11:49

Apsolutno zasluženo

Desetka je raritet, epska partija koja se pamti decenijama. Prosto, postoje utakmice koje jednostavno ne mogu da iznedre takav utisak. U Mozzart Bet Superligi malo je takvih i zato i ne čudi što na stranicama ovog portala niste još nijednu videli za utakmice domaćeg prvenstva. U stvari, nije bilo ni devetke. Sve do 13. kola aktuelne sezone. Luka Zorić nije nam ostavio mnogo izbora.

Moramo zato da čestitamo. Vezista Radničkog 1923 je zadužio prvu devetku otkako se Superliga igra sa prefiksom Mozzart Bet. Samim tim nam je uskratio zadovoljstvo da satima polemišemo oko najboljeg igrača kola. Ovde spora nije bilo. Savršeni het-trik u pobedi nad ekipom Mladost iz Lučana odlučio je umesto nas.

Izabrane vesti

Prvo levom, onda desnom, na kraju posle kornera i glavom, iako nije najviši momak na svetu. Ali je uvek bio na pravom mestu. Sve što je trebalo uradio je 25-godišnji fudbaler.

Nastavi li Zorić ovako neće Kragujevčani još dugo biti u opasnoj zoni, možda ni u zoni baraža. Otvorili su sezonu sa pet uzastopnih poraza, u narednih sedam utakmica ostvarili su četiri pobede, a u tom periodu igrali su i sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

U novembru BASK u Kupu, pa onda Spartak u Subotici, Voždovac i Novi Pazar na “Čika Dači”… Vreme da nas Radnički Feđe Dudića – i Luke Zorića – ubedi da je zaista kadar za boravak u gornjem domu.



tagovi

Igrač kola Mozzart Bet SuperligeLuka ZorićRadnički KragujevacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara