Komentari na vest

Najbolji tim 3. kola Mozzart Bet Superlige: Vikend kad su „mali“ pokazali zube

P

Pesimista

pre 9 meseci

Ajde i da se složim sa većinom predloga ali otkud Severina? Pa onda ste i Kebu trebali da stavite! Zar ne bi bilo poštenije da ste umesto njega stavili Ubiparipa ili malog Nigerijca iz N.Pazara? Po čemu određujete i merite,jesu li golovi i asistencije prioritet,dobre odbrane,igra?! Pa i Mitrović je dao gol i dobro igrao,Kangva imao dve asistencije,da ne pričam o malom Ergelašu!Kakve Severine!
h

hmc

pre 9 meseci

Mozzart strucnjaci, bez Krasoa, o ostalom rjeci ne trositi...
P

Popsi

pre 9 meseci

Kraso? Na Sofa score je u idealnom timu nedelje.
N

Ne samo to

pre 9 meseci

Na sofascoru nije samo u idealnom timu nego je i igrač kola sa ocenom 8.9
N

Nele 007

pre 9 meseci

Postavlja se pitanje kome smeta najbolji igrac lige Kraso? Trebalo je i po treci put da bude najbolji igrac kola i da je u timu kola
P

Pasijans

pre 9 meseci

Generalno se slazem sa izborom, ali odbrana i golman su totalni promasaji. Manojlovic iz Javora je bio daleko najbolji golman u proslom kolu. Drezgic iz Cukarickog i Vojnovic iz Radnickog takodje na poziciji stopera. Glisic jeste dao gol, ali su odlicne utakmice odigrali i Stojkovic iz Partizana i Stevanovic iz Cukarickog. U vezi, Natcho i Kangwa su komotno mogli umjesto Gojkovica i Stamenica. Trebalo je mozda da se nadje mjesta i za Krasoa, Tanka iz Javora i Sasu Jovanovica iz TSCa.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Sto se tice Stamenica on je potpuno zasluzeno izabran ali mora se imati u vidu da je i u predhodna dva kola mora biti izabran
G

Gost Rajder

pre 9 meseci

Slažem se, ali npr. Gojković je zaslužio dobrom igro, golom i asistencijom.
M

Mile led

pre 9 meseci

Zvezda mi je upropastila život. Godinama ne mogu noću da spavam, Budim se, polivam se vodom. Dobio sam pritisak i aritmiju zbog Zvezde. Pre ću dočekati penziju nego titulu.
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Bravo Mile, i kod mene je ista situacija. Pijem lekove za smirenje godinama. Dobio sam tikove zbog Zvezde. Pre će Srbija postati najjača ekonomija na Svetu nego što će Partizan osvojiti titulu.
d

djoda

pre 9 meseci

Oktavijan je objasnio sa komentarom, treba ga uramiti. Zvezda komplekse od partizana u fudbalu.. nisam siguran dal je oktavijan ili pavijan :D
O

Oktavijan

pre 9 meseci

Nema zvezda, pavijane, nego vi gani. Da imas ista u glavi video bi sta pise u komentaru na koji sam odgovorio. Ali naravno da nemas.
P

Pesimista

pre 9 meseci

Pod hitno potpisati malog Miloša Lukovića! Uostalom u IMT-u su svakako neki igrači Zvezde na pozajmici a neki su bukvalo tu bez obeštećenja dati! Pošteno!
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Kakva je to muka, kakva je to bol, kakve su to frustracije. 6 godina bez titule, a znaš da će vas Zvezda napraviti punoletnim licem od 18 godina bez titule. Boli mnogooooo.
N

Novinari

pre 9 meseci

Marko ili pak Miloš Luković?!
N

Nele 007

pre 9 meseci

Mozart se obrukao..ovo ko je sastavio nema dve veze sa fudbalom...Severina u timu kola a igrao namestenu utakmicu sa Radnickim i to prelaz iz 2 u 1..Nema Krasoa a on opet igrao izvaredno
O

Oktavijan

pre 9 meseci

Kakav kompleks imate od Partizana to je pakao. Namestamo i kad smo cetvrti na tabeli, Kakvi ste vi pajaci.
P

Popsi

pre 9 meseci

Što bismo mi imali kompleks od bilo koga kad smo 6 godina prvaci?
z

zigabogutovac

pre 9 meseci

Zvezda da isprati Glisica, pa ako do zime zadovolji, da ga vrate sa pozajmice
P

Pok

pre 9 meseci

Mislim da nije vise nas igrac, mislim da je dat imt-u za dzabe.