Komentari na vest

Najbolji tim devetog kola Mozzart Bet Superlige: Crno-beli svet, a Zmajevi kažu „pomalo je i naš“

а

а где је овде

pre 4 meseca

онај Стаменић што је претио???
L

Lik

pre 4 meseca

Partizanov golman je zaslužio da bude igrač kola. Ostala trojica su bili prosek. Partizan je imao sreće i golmana, da od onolikih Zvezdinih šansi ne primi još neki gol, a vi staviste pola tima u tim kola. Zaista smešno. Pisali ste kao da je Partizan odigrao utakmicu sezone, a oni osim borbenosti nisu prikazali ništa drugo.
s

soko

pre 4 meseca

Tacno je da je Zvezda imala cetir stopostotne sanse ali je i Partizn imao jos najmanje 3. A nije vrednost samo u stvaranju sansi vec i u realizaciji. A golman. nije vas onje nas.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Jovanovic, Markovic, Stojkovic i Saldanja? Pa je l' ste mogli jos nekog? Ajde Saldanja i nekako, Jovanovic zasluzeno, najbolja utakmica u sezoni, ali gde nadjoste ovu dvojicu? Zahida bolje da ste stavili. Ali klasika, samo uguravaj Partizanove igrace, a ostalo ce da se dopuni.
T

TD

pre 4 meseca

Zasto ne Markovic i Stojkovic? Obojica apsolutno zasluzeno.
G

Gostgost

pre 4 meseca

@TD - samo u grobarskoj realnosti. Nista posebno ni jedan ni drugi. Realno, po tom peincipu su mogli i Spajica i Dragovica da stave, apsolutno isto su odigrali. Poenta je da budu oni koji su najbolje odigrali, a ova dvojica to nisu
T

TD

pre 4 meseca

Ko je pobedio u Derbiju? Niste nam sprecili ta dva gola, o cemu ti pises? i onaj gol koji ste dali, dali ste posle faula.
C

Ccc…

pre 4 meseca

Ali to sto i Cukaricki i Voždovac isto tako imaju po 3 igraca u timu kola, to nije problem. Odmah se vidi koliko si objektivan.
T

TD

pre 4 meseca

Jovanovic- Stojkovic, Markovic/Ilic, Nastasic, stranac-Radoja/stranac, Belic- Severina, Zahid, ???- Saldanja.