Najbolji tim devetog kola Mozzart Bet Superlige: Crno-beli svet, a Zmajevi kažu „pomalo je i naš“

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.12.23. | 12:27

Fudbaleri samo tri tima našli mesta u idealnih 11

Trebalo je da se igra pre tri meseca, trajalo je tri dana, a kad je već sve u znaku broja tri, onda toliko klubova ima predstavnike u idelanom timu devetog kola Mozzart Bet Superlige. Posledično dešavanjima i uticaju, dominiraju dva crno-bela sastava: Partizan i Čukarički.

Ekipa iz Humske, zato što je u 171. večitom derbiju uzela meru Crvenoj zvezdi i vratila se na lidersku poziciju, a Brđani usled napretka forme i još jednog slavlja, ovoga puta nad lučanskom Mladosti. Osim predstavnika ekipa sa Topčiderskog i Banovog brda, još samo igrači Voždovca su našli način da se na osnovu ocena nađu među najboljima. Zasluženo, posle sigurnog slavlja nad Vojvodinom.

Izabrane vesti

Zbog težine izazova i načina na koji je nadmudrio prvaka države, Partizan je u prvom planu. Golman Aleksandar Jovanović je opet blistao i sprečio nekoliko puta golove, uključujući i hotac iz slobodnog udarca Gelora Kange. Tu su još desni bek Aranđel Stojković koji je iznudio penal vredan inicijalne prednost, štoper Svetozar Marković zbog čuvanja Jovana Mijatovića i Aleksandra Kataija, te Mateus Saldanja, jer je Brazilac poentirao za 2:0 i poveo ekipu Igora Duljaja ka slavlju.

Dva dana kasnije pobedu je zabeležio i Čukarički, oslonivši se na ofanzivce. Pre svih, Luku Adžića, dvostrukog asistenta u trijumfu nad sastavom iz Dragačeva, mladog Igora Miladinovića koji je opet postigao spektakularan gol, dok je mesto u najboljem timu zaslužio i Đorđe Ivanović, iako nije dao, niti namestio gol, ali je sve vreme bio opasan po gostijuću odbranu.

I na kraju – Zmajevi. Prevashodno krilni napadač Džunior Flemings je blistao, postigao dva gola i iznudio crveni karton, sjajan na sredini terena bio je Bogdan Jočić, dok su u defanzivci Nikola Zečević i Nikola Đuričić ostavili dobar utisak i s razlogom su dobili lovorike.

Idealni tim devetog kola Mozzart Bet Superlige izgleda ovako, u rasporedu 4-2-3-1: Jovanović – Stojković, Zečević, Marković, Đuričić – Jočić, Miladinović – Flemings, Ivanović, Adžić – Saldanja.


tagovi

Mateus SaldanjaSvetozar MarkovićAranđel StojkovićAleksandar JovanovićBogdan JočićDžunior FlemingsĐorđe IvanovićIgor MiladinovićLuka AdžićNikola ĐuričićNikola Zečevićfk voždovacČukaričkiFK PartizanTim kola Mozzart Bet SuperligeMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara