Komentari na vest

Najbolji tim drugog kola Mozzart Bet Superlige: Zvezdina petorka, trojica iz Javora i Partizanov lider - Bibars Natho

N

Nejbi

pre 9 meseci

PARTIZAN. SRBIJA
M

Mile led

pre 9 meseci

zvezda - Srbija
N

Nejbi

pre 9 meseci

Volim Partizan% to su odlike pravog majstora! Milko Djurovski je bip taj tip igraca gledao sam ga na Grbavici protiv Zelje kad smo igrali covjek oda oko kaznenog prostora protivnika,navijaci ga zezaju on ih gleda i smije se. Dali je dobio 3 postene lopte na tekmi jednu je pretvorio u gol licno sam to gledao. Ovi sadasnji napadaci su 0 cista 0 treba mu 10 sansi da da gol. Zato Afrikance uvozimo koji imaju snagu i malo poznaju fudbal.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Bese ti si plakao kad je Augentaler dao autogol hahahaha...nije kalcopolista vec ti..
P

Popsi@Nejbi

pre 9 meseci

@Nejbi – “Zato Afrikance uvozimo koji imaju snagu i malo poznaju fudbal”, reče Nejbi! Nisi se do kraja izrazio, jer Afrikance uvoze i da bi se ugrađivali u njihove ugovore. To je najveća korist od inače beskorisnih Afrikanaca.
@

@Nejbi

pre 9 meseci

Naivan si ti taj koji pise nebuloze o strancima iz Zvezde...Kraso dva puta za redom igrac kola, Bukari vec dva gola u timu lige cak pet igraca iz Zvezde...Mozes ti da volis Partizan i da places kad protivnik Zvezde postize autogol ali istina je istina a laz uvek ostaje laz
V

VOLIM PARTIZAN

pre 9 meseci

Ljudi kakav vise Natko...!? nije se video prvo poluvreme, cist igrac manje... da nije Belica koji je "preorao" teren u NS i Kanutea ne bi smo ni bod uzeli... jedina dvojica vredna pomena od svih jedanaest... Natko je dao onaj pas kod prvog gola kao sto bi i svaki iole osrednji igrac fucala dao... kroz noge u prostor... sto ne kazete da je taj Natko prepesacio sve vreme u igri i da je imao barem jos pet, sest upropascenih lopti ka navalnim igracima... ima nas koji i poznajemo ovu lepu igru fudb al i ne moraju novinari hvalospevima igrace koji su vec odavno za penziju da nam velicaju... covek zna fudbala ali zbog svojih fizikalija ne moze vise od zadnjih 15 minuta da odigra (pritom mislim samo u nasoj ligi i ligi konferencije)... za ls i le nije ni za tribine (ali neka se ne sekira nas doktor, sa njim ne mozemo ni da izborimo ova dva takmicenja)... VOLIM PARTIZAN
h

hihi

pre 9 meseci

Smeta ti Natko, a nesmeta ti pet zvezdinih igraca kola zbog dobro izvodjenih jedanesteraca?
D

Džigerica@vlad

pre 9 meseci

@vlad - Sedi, dobio si čistu “jedinicu”, iz Teorije fudbala! Vidi se kao iz aviona, da ti subjektivno doživljavaš ovu realnost. Na razvalinama sopstvenih zabluda donosiš neka smešna zapažanja o igri nekih pojedinaca. Svoj intelektualni profil i emocionalnu konfiguraciju ti gradiš na stereotipnim banalizovanim pričama o srpskim igračima (Mijajlovič, Lučić). Ti si žrtva složene tehnike manipulacije masama. Vrlo je interesantno da niti jednom rečju nisi osporio stavljanje Bukarija u tim kola, a Bukari je objekat tvog religijskog obožavanja. Šta je rečeni Bukari uradio na utakmici?! On je navodno napadač, a za vreme utakmice nije izveo ni jedan jedini prodor, uz dribling, prema protivničkom golu. Gol koji je postigao je smešan kao i ovaj nazovi napadač. Sa njim igrati u grupnoj fazi LŠ, je igrač manje na terenu! Brzo ćeš se uveriti!
v

vlad@Džigerica

pre 9 meseci

@Džigerica – Videćemo da li si u pravu što se tiče Bukarija, kada počne grupna faza LŠ. Lično smatram da Bukari može biti koristan, zbog velike brzine! Niko ga ne može uhvatiti kada dobije loptu u prostor i kada šutira sam neometen iz peterca, na prazan gol. Desi se da ponekad promaši zicer, jer još uvek nema izrađen udarac, a on umesto da poklopi loptu kod šuta, on je ošamari nekontrolisano svom snagom. To mu ne valja! Moraće malo da poradi na tehnici udarca, a isto tako i na pravilnom cenrtaršutu. Jedva čekam grupnu fazu LŠ i posebno ću da obratim pažnju na Bukarija. Biće on O.K., kada ispravi ove nedostatke!
D

Džigerica

pre 9 meseci

Opet mi je ovaj dečko ukrao Nik! Ja ponekad pišem pod Nikom “Don Vito Corleone” a ponekad pod Nikom “Džigerica”, ali nikako da se spasem od ove lopovčine. Imam posla sa jako dosadnim i opakim stvorenjem. Moraću da izmislim i treći Nik.
G

Gladiola

pre 9 meseci

Gospodin Kraso će biti u svakom timu kola realno
D

Don Vito Corleone@Gladiola

pre 9 meseci

@Gladiola – Bolje je da nastaviš da sadiš cveće, fudbal nije za tebe! Prvo, moraš shvatiti da Kraso dolazi iz Sent Etjena, jednog prosečnog francuskog drugoligaša. Drugo, da je Kraso toliko dobar igrač zar ti misliš da ne bi reagovali PSŽ, Lens, Olimpik Lion, Olimpik Marsej, Lil, nego bi prepustili da im ovu gromadu pred nosem “ukradu” doajeni skautinga gospoda Terzić i Mrkela?!?! Treće, osim lepog gola, Kraso na utakmici ništa posebno nije izveo, osim što je imao nekoliko nepreciznih dodavanja i nekoliko centaršuteva bez dovoljno oštrine (tzv. telefonskih centaršuteva). Ne odlikuje se baš nekom posebnom brzinom i hitrinom! Ostavi da odgledaš dve utakmice (gost/domaćin) u grupnoj fazi LŠ, pa onda donesi odluku o kvalitetu Krasoa. Izgleda mi da lako potpadaš pod masovnu hipnozu!
N

Nejbi

pre 9 meseci

Natho je Natho! Znam da je to nekim tesko priznati al covjek ima smisla za igru. U Srpskoj ligi nema nakog ni slicnog igraca. Na zalost ,nego ova nasa omladina vise voli macke(zivotinje)maziti nego fudbal igrati.
K

Kakav Natho

pre 9 meseci

Da nije Belića, da mu on ne čuva leđa Natho bi pikao fucu za Radnički Niš, Napredak ili Novi Pazar.
D

Dr 12

pre 9 meseci

Opet bruka Mozarta jer nema Stamenica koji za pet klase bolje odigrao od Natka...
v

v1ad

pre 9 meseci

Sta znam, ja recimo ne bih stavio Mijailovica i Lucica a navijam za Zvezdu. Nista specijalno nisu odigrali (Micko dao gol, super ali u polju je bio bez mnogo posla, Lucic onako odigrao). Stamenic je odigrao lose prvo poluvreme dok se nije vratio na zadnjeg veznog. Mnogo je bolji kao 6ica nego kao 8ica.
p

pp

pre 9 meseci

Kroz dva kola najviše, zvezda će imati 10 igrača iz polja u startnih 11, neće biti samo Glazer koji nema posla..
s

slavuj

pre 9 meseci

Pet igrača Zvezde koja je igrala protiv Napretka je stvarno pretjerivanje. Još ka sam vidio Degeneka , stvarno bez veze. Po čemu je on zaslužio da bude u timu kola? Zbog par izvedenih auta ili je Napredak toliko ugrožavao Zvezdu da je on spasio barem dva gola i čuvao najboljeg igrača Napretka, iskreno od svih njih samo sam čuo za Vukajlovića. Prestanite sa hvalospevima za ekipu koja je igrala u prvom kolu protiv druge ekipe Vojvodine i raspale ekipe Napretka koji je zreo za PLS, gdje bi i bio da nije kupio 2 utakmice prošle sezone. Malo objektivnosti i zar je moguće da sa utakmice iz NS bude samo jedan fudbaler i to sa derbija kola? Najbolje prepišite prvu postavu Zvezde i tako do kraja šampionata. Malo objektivnosti ne bi bilo na odmet.
P

Pasijans

pre 9 meseci

Realno su Kraso, Bukari i Mijailovic zasluzeno tu, dok za Lucica i Degeneka nisam siguran. Trebalo je da bude mjesta za nekoga od sljedecih: Docica i Tosica iz Cukarickog, Pantovica i Radina iz TSCa, Abubakara iz Radnika i Meniga iz Partizana.