Najbolji tim drugog kola Mozzart Bet Superlige: Zvezdina petorka, trojica iz Javora i Partizanov lider - Bibars Natho

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.08.23. | 12:50

Najistaknutiji akteri druge runde elitnog takmičenja

Okončano je i drugo kolo Mozzart Bet Superlige nakon kojeg imamo dva tima sa maksimalnim učinkom, a to su Crvena zvezda i Čukarički, odnosno pet ekipa sa po četiri osvojena boda - TSC, Partizan, Javor, Mladost i Radnik.

Crvena zvezda je nastavila niz goleada na stadionu Rajko Mitić, pa nakon dva kola ima gol-razliku 9:0. Iako je bila manje efikasna nego kao protiv Vojvodine, ekipa Baraka Bahara je po opštem mišljenju odigrala kvalitetniji meč protiv Kruševljana, a posebno u prvih 45 minuta.

Izabrane vesti

Ovaj meč je obeležio Žan Filip Kraso, koji je postigao nova dva gola i asistirao Osmanu Bukariju, ali je vrlo upečatljiva bila i partija Srđana Mijailovića. U idealnih 11 svoje mesto pronašli su i Miloš Degenek, Osman Bukari i Vladimir Lučić.

Peter Gigić je obeležio slavlje Javora protiv Novog Pazara (3:1), postigavši gol i ostvarivši asistencije, a mesto u najboljoj postavi ovog kola pronašli su i Nemanja Miletić i Milan Obradović.

Bibars Natho je baš kao i u prvom kolu, na izuzetan način komandovao veznim redom Parnog valjka i bio najzaslužniji za pronalaženje pukotine u odbrani Lala kod pogotka Mateuša Saldanje.

Sjajni Saša Stamenković predstavljao je nerešivu enigmu za napadače Železničara na premijeri pred pančevačkom publikom. Jedan od najzaslužnijih za prvi bod IMT-a u ovoj sezoni bio je odlični Nikola Glišić, koji je u 74. minutu doneo prednost Traktoristima.

Najboljih 11: Stamenković (Mladost) 7 - Glišić (IMT) 7,5, Degenek (C. Zvezda) 7, Obradović (Javor) 7,5, Miletić (Javor) 7,5 - Bukari (C. Zvezda) 7,5, Mijailović (C. Zvezda) 8, Natho (Partizan) 7,5, Lučić (C. Zvezda) 7,5 - Kraso (C. Zvezda) 8,5, Gigić (Javor) 8.


tagovi

Tim kola Mozzart Bet Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara