Komentari na vest

Najčudnija kupovina leta? Nemci zabezeknuti, Ajaks dao 10.000.000 za golmana sa dve bundesligaške utakmice

2

2323234234234234

pre 11 meseci

Nece dugo Mislintant ili kako mu vec ide prezime ni da se zadrzi u Ajaksu!Isto je tako dosao u Arsenal, kao skaut talenata i igraca ispod radara, najurili i njega i onog Raula kada su ponudili 80 miliona za Pepea, ugradili se braca u transfer kao da ne postoji sutra!Ne secam se kako ide tacno prica ali znam da su dosta vise platili nego bilo koji drugi klub, samo zato je Lil i prihvatio ponudu a Pepe presao u Arsenal!Pepe cak nije ni bio zelja tadasnjeg trenera Emerija!Sta se sve desilo i gledalo u Arsenalu poslednju deceniju ovo je raj i poezija za oci pod Artetom!
O

OgnjenOs

pre 11 meseci

Na stranu zaj****cija, ali pretpostavljam da igra dobro nogom, zato su ga i uzeli. Rijetki su na trzistu koji znaju igrat, a treneri svi bolesni za tim iznosenjem lopte.
m

mada

pre 11 meseci

Najbolje da su dali svoje pare. Albanska mafija vrslja po Amsterdamu
U

Ujo

pre 11 meseci

Tko o cemu srbi o zavjerama, haha
2

22222

pre 11 meseci

Mislim da ovi iz Ajaxa trenutno ne znaju sta rade kakvi su ovi potezi. Ove sezone ce biti jos slabiji nego prosle vec su otisli Tadic i Timber a moguce da ce i Alvarez a ovi daju za rezervnog golmana 10 miliona i za Tahirovica su isto platili skoro 10 miliona mislim da nemaju nikakve sanse za titulu.
P

Popsi

pre 11 meseci

Muva se i tamo, ne samo u Srbiji.
v

vec vidjeno

pre 11 meseci

tvorza biznis