Komentari na vest

Najgore kvalifikacije BiH: Pjanićevi izlasci, kafe i “šamari“ - Džeko i drugovi kao Malta, Farani, Estonci...

P

Pjer

pre preko 2 godine

Onim osim Dzeka i Pjanica a i oni su u padu nemaju ni osrednje igrace...tako da to je to.
e

evidencija

pre preko 2 godine

dodju na okupljanje samo radi izlazaka,familije i pijančenja s drugovima ,a onda mamurni izadju na teren bez energije razbije ih finska sa igračem manje,ne bi se ni odazvali pozivu pola njih ali im žao da izgube termin taj koji dobiju slobodan od kluba da odu malo u provod inače bi morali ostati u klubu da treniraju, ali i za to je kriv selektor koji ne odstranjuje takve tipove iz ekipe pa taman i da je riječ o pjaniću
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Kvalitet reprezentacije smiješan
N

Nebo

pre preko 2 godine

Sve smo ovo do juče gledali i slušali i o nama ali eto sta znaci čovek koji ima ime, karakter i ne prodaje se za sitne pare!!
e

exexexeex

pre preko 2 godine

pjanic je dobar igrac...ali mozda pre 5 godina, BIO :DD
S

Statler

pre preko 2 godine

Pravi balkanski selektor. Nismo imali sreće, nerealan rezultat i ne podnosim ostavku. Rezultata nema ali napravili smo korak napred. To se zove stav! 🤣🤣🤣
F

Faye

pre preko 2 godine

Sta ocekuju od reprezentacije kad je bugarin selektor? Treba im neki bolji selektor da sve ovo lepo skocka i dovede u red,i mozda i bude nesto od njih.
J

Ja123

pre preko 2 godine

Ništa, uvek su tu za vas zvezde granda
C

Cjepka123

pre preko 2 godine

Doveli bugarina, pa kad je bugarska nešto uradila od 1994? Nikad.
G

Gost77

pre preko 2 godine

A mi nikad nismo ništa uradili niti ćemo.
G

Gostolololololo

pre preko 2 godine

Nema veze sto je Bugarin. Nisu ni Rumuni pravili nikakve uspehe na reprezentativnom nivou, ali je Mircea Lucesku bio mag u Sahtjoru. Problem je sto Ivajlo nema ni znanje ni autoritet, pasos zaista nevazan.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Eto sta znaci selektor.. Ovo se manje vise moglo reci za Srbiju dok nije dosao Piksi (koji bod gore dole). Ovaj u BiH nema autoriteta, nema ime, jezik nekako nabada, i eto sta bude. Steta, po igracima Bosna nije toliko tanka reprezentacija, ali malo podjele, malo selektor, malo Savez, malo mentalitet i dodje se do ovoga.
1

19199371992710

pre preko 2 godine

Presudan je timski duh, ne kvalitet, što se može vidjeti po reprezentaciju Makedonije, koja nema kvalitet ali ima hemiju u timu.
B

BH

pre preko 2 godine

Nas spasiti možete samo selektor legenda kao Piksi,Vahid Halilhidžić možda jer je već i više dokazan kao trener a od ovih igrača samo četvoricu Ahmedhodžića Hadžikadunića,Nalića i Menala sačuvati u timu sve ostale zamijeniti i krenuti od nule,menadžerima nikako dozvoliti da i uniđu na stadione kada igra reprezentacija