Komentari na vest

Najgore poluvreme Sitija u Pepovoj eri: Nema šanse da dobijemo derbi ako budemo ovako igrali

N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

ajde ne blamirajte se.. kada se ispada namerno posalje se levi tim dopunjen juniorima
J

Jay Jay Okocha

pre preko 1 godinu

Naravno da su ispali namerno. Pa pogledajte im raspored u narednom periodu: Junajted, Arsenal dva puta Totenhem... Mislim da će to biti prelomno za titulu šampiona. Takođe ih očekuje ponovljeni meč sa Arsenalom u okviru FA kupa...
U

UO

pre preko 1 godinu

Šta sve neću pročitati, ispali namerno jel? Pa da su hteli da izbegnu igranje ovog takmičenja, ispali bi u prvom kolu, kao Arsenal zadnjih 20 godina, a ne u samoj završnici kupa. Izveli su jaku postavu, a u drugom poluvremenu imali i najjači sastav na terenu. Izgubili, pa šta. Generalno ove sezone je najslabiji Siti otkad je Pep došao u smislu da im je mnogo lakše i izneti loptu i dati gol nego ikad ranije. Ne mora sve biti namerno i namešteno jer ste vi pali na kladionici.
G

Gos919w

pre preko 1 godinu

Namerno ispadaju iz kupa, kao i vecina favorita koji igraju na vise frontova po drugim zemljama. UEFA mora da preispita igranje kupa uopste za prvoligase, ili da osmisle model po kome ce da mi daju na znacaju. Evo meni je kao navijacu Zvezde totalno nebito da li ce Zvezda uzeti kup, jedino mi je bitno da dodje u vidu duple krune, ili da se u istom pobedi Partizan, kad Partizan ispadne ranije kup mi gubi smisao.
k

kilimandzaro

pre preko 1 godinu

Ma to su fore, ovaj kup ih ne zanima, totalno nezainteresovan mec, stavio sam pare na njih i pao, ocekivao sam da ce dati 3 gola. Kad ono totalna suprotnost. Haos
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Konačno i oni da skapuraju da ovi kupovi služe samo da ih umaraju na kraju sezone.
B

Big Lebowski

pre preko 1 godinu

Bez šuta u okvir gola za 90 minuta. Nema veze, bitno da ste vi izmenjali preko 700 pasova i imali posed skoro 80 posto. Uhhhhhhh, kako me živcira ovaj čovek.
D

Dečkonja

pre preko 1 godinu

Kreni malo da izučavaš taktiku, imaš na YT odlične kanale, na Atletiku rade analizu između ostalog i Gvardiolinih postavki. Kada malo uđeš dublje u materiju, ukapiraćeš zašto Klop govori da sa Sitijem nikada nije jasno kako će da igra, da on uvek mora da se prilagođava tokom utakmica. Pogledaj i sam kako mali Luis igra i koja mu je uloga, zašto u zadnjih par tek i stavlja Kansela i Vokera zajedno. Ako nešto ne razumeš, nije povod da pljuješ.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Okej nebitan kup, ionako im prenatrpan raspored pa i znaci da bar nesto ne igraju, ali ova formacija. Ne znam sta je s Pepom pa forsira Kansela i Vokera na istoj strani. Gomez defanzivno ne postoji, prakticno igra covek sa 3 beka koji su svi vise ofanzivni. Grilisa da uvale nekome, najbolje ludom Celsiju posto je daleko najveci prokasaj u PL.
a

aa

pre preko 1 godinu

nebitan kup a njihov omiljeni koji uvijek osvajaju,,,pa valjda im je bitnije da ispadnu u 1/32 a ne u cetvrtfinalu ovog.