Komentari na vest

Najgori transfer u istoriji Liverpula: Zbog odlaska Manea i Van Dajk je na vetrometini, pustili su ga za šoljicu čaja

D

Digimon

pre preko 1 godinu

Sadio Mane je želio da ide, kraj priče. Ima smisla što je prodan.
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Da se ne lažemo niko nije očekivao ovakav sled događaja . Mane je bio duša tima ali samo u trilingu sa Salahom i Van Dajkom. Kada jedan fali to nije ta ekipa .
K

Ksale

pre preko 1 godinu

Pa da su ga zadržali, imali bi nezadovoljnog igrača, s obzirom da je on sam želeo da ode i ko garantuje da bi onda pružao dobre partije? Osim toga, opet bi sledeće sezone otišao, tako da problem ne bi bio rešen već samo odložen. Liverpulov problem nije samo u odlasku Manea, ima tu još dosta drugih stvari. Na primer, nemaju zamenu za Trenta, on nema nikakvu konkurenciju koja bi mogla da ga pošalje na klupu, pa igra i sad kad je u užasnoj formi. Drugo, osim Tijaga nemaju kreativca u veznom redu, jednostavno ne mogu plejmejkeri da ti budu Henderson i Keita. A i rekao bih da je Klop, bez obzira na to koliko je velik trener, dosta ograničen na jedan sistem, nekako kao da nema plan B kad ne ide.
D

Džaka boys

pre preko 1 godinu

Manja/veća Merson opet pljuje po protivniku pred bitan meč Arsenala. Liverpool je za Arsenal, ipak Liverpool
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

Prošle sezone se Arteta za dlaku izvukao, ove godine dobija batine od Klopa uz aut liniju. Zreo je
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Sve je tačno rekao... Dodao bih da Nunjez ni u narednim sezonama neće opravdati ogroman novac, jer definitivno nije top klasa i biće jedan od većih promašaja u istoriji kluba...
M

Mekmanaman

pre preko 1 godinu

Ima istine da je odlaskom Manea usledila kriza igre i rezultata jer je bio važan za igru Liverpula. Međutim, kada se pogledaju godine igrača koji su dovedeni stiče se utisak da Klop vrlo dobro zna šta radi i da je vreme da se ekipa postepeno podmlađuje. Posle osvojenih trofeja poslednjih godina mislim da će namerno žrtvovati sezonu - dve kako bi uz par dobrih pojačanja Liverpul opet ima strašan tim. Luis Dijaz ima 25 godina i on je najstariji od svih koji su došli poslednja dva roka. Nunjez, Konate, iz Fulama onaj klinac i ostali nemaju više od dvadesetak godina, možda koju više i od njih se očekuje da eksplodiraju posle sezonu - dve.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Ozbiljne ekipe nikad ne žrtvuju sezonu, već te mlade lagano uklapaju u svoj šampionski sistem. Sezona može da se žrtvuje jedino kad na pola sezone zaostaješ minimum 15 bodova za prvim na tabeli koji btw jako retko kiksira poput Man City-ja, ali da opet izboriš bar igranje u LŠ dogodine.
M

MisterBin

pre preko 1 godinu

Od kako je Klop probao pivo ugasio je Luzerpul . Moguće da je Engleska hrana jaka za jednog Nemca . Njima je Mane bio kao voda u wc šolji tolilo glavan . A oniga pustili ko vodu kroz kazanče . I gotvo je sad posle onoga nema ono .
Y

Yolo77

pre preko 1 godinu

sve je krenulo nizbrdo onog trenutka kada je Klop prestao da nosi naocare !

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Vezu I'm treba SMS I Brozovic.
G

Gostx

pre preko 1 godinu

Liverpul ove sezone,ako izbori plasman u Ligu Konferencije,treba da pevaju
E

E moj Klope

pre preko 1 godinu

Da si doveo našeg Sergeja i Vlahovića sad bi pevao 😃
A

Al ce biti

pre preko 1 godinu

Pljuvacine kad saciri i dzaka opet budu leteli.zgadi se fudbal od vasih komentara...
S

Snowman

pre preko 1 godinu

Mane bio glavni igrac to je i budali jasno… Nunjez decko Urugvajski Kerol… Onaj Luis Diaz dobar igrac ali za fudbal bez pritiska, u jacim utakmicama decka nema… Klop klasicna Dortmund prica i tamo je bio 7/8 godina totalni raspad svega….
n

nerazumem

pre preko 1 godinu

Isto bi bilo i da nije pušten.On bi digao nos što ga nisu pustili i verovatno igrao na 30% gasa,a ovi večiti pametnjakovići bi prozivali Liverpul što drži igrača na silu.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

"Legenda Arsenala"? Kraj priče! Gledaj svoje dvorište!
R

Romanov sin

pre preko 1 godinu

Da bude jos jaci bizar teski je navijac Celzija, jos to ne krije… Zato ga navijaci Arsenala mrze…
s

skijamPoMajcama

pre preko 1 godinu

Zato je on stručni konsultant i analitičar na skaj sports a ti komentator u sekciji komentara mocartsporta,reci mu još jednom da ućuti i gleda svoje dvorište možda te nije čuo
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ala brate, sta tebe pere.. Kome se obracas ustvari? Cak i da gledas po toj djecijoj logici, legenda Liverpula je Dzejmi Karager, covjek koji svakome pametuje, blamira se vec godinama, kao uostalom svi ti Englezi koji misle da su svu pamet popili. Gleda li on svoje dvoriste?
P

Pubop

pre preko 1 godinu

Forsiraju 4-3-3 gde su se vezni igraci pokidali zadnjih godina i nema vise nsita od njih. Sada su svi van forme. Neki za penziju. Ako je tako, nekad trener ne treba samo da forsira svoj stil igre vec da se prilagodi problemima. Zasto ne i privremena promena formacije dok se ne dovedu odgovarajuci igraci. Na primer 4-2-3-1 sa Firminom na desetci na primer, Darvin u napadu, po krilima ima ko da igra. A imas 2 centralna vezna umesto 3. Ne kazem da bi to donelo mnogo, ali prosto kad ne ide probas nesto. Tako i kad Dortmund poceo da pada, Klop je forsirao istu igru i bilo je sve gore i gore. Cini mi se i za Klopa i za Gvardiolu da su specijalisti za jednu formaciju i stil igre, u tome su najbolji na svetu, ali ako slucajno ne ide, nema plana B. Ni jedan nikad nece promeniti formaciju za celu karijeru. Dok na primer Anceloti nema tog stila igre i te formacije koju nije igrao.
G

Guest...

pre preko 1 godinu

Druze mislim da gresis u sporedbi pepa i klopa.Za klopa je tacno da igra jednu formaciju i jedan stil sa bekovima dok za pepa ne bi se slozio.Igrao je sa spicem aguerom pa bez i evo sad sa halandom koi je razlican tip 9ke od kuna. U vezni red non stop neke varijacie sa kdb gund.. i silvom.Ovisi od taktici i protivnika bekovi su ulazili u sredinu kao holding midfilderi to su ti sve mal milion takticke varijacije koje su same po sebe razlicne iako u prikazu stoji te jedna ista formacija 4-3-3 ili 4-2-3-1 nazovi je kako oces.Dok kod klopa je bukvalno te jedna ista igra i taktika.
P

Pubop

pre preko 1 godinu

I Pep igra samo 4-3-3, pogresio sam, napisavsi da nema opciju B, ima, dakle ta igra sa laznom devetkom gde se menja dobar deo koncepta. Ali opciju C nema. Nikad nije igrao nista osim te dve varijante 4-3-3.
t

ti decko

pre preko 1 godinu

Moras da naucis nesto u fudbalu.Prva stvar je da su pep i klop treneri projekta,pogotovo pep.Oni igraju na jedan nacin sa milijardu razlicitih kombinatorika,menjanja strana,opterecivanja jednog dela terena za prostor na drugom.Namenski se kupuju fudbaleri za takav nacin igre al majstori mogu da igraju po krilima,kroz sredinu,sa i bez napadaca.Al neces ocekivati od tako potkovanih fudbalera da igraju kao juventus i atl madrid.smesna prica
P

Princ Persije

pre preko 1 godinu

Sve to stoji oko Mane-a . al Liverpul nema ozbiljnog veznog igraca osim Fabinja koji je cesto povredjen , Henderson uvek bio limitiran na fiziku igrao jer samo to zna kao i milner , ne mozes ti da ocekujes od milnera i hendersona da ti 6 sezona drze vezni red , keita nije taj kalibar , ovi klinci eliot i ko vec nisu kalibar za liverpul , Alcantara majstor fudbala al decko igra u 3 brzini i on cesto povredjen, najveci problem je sredina , bzv su pustili djidjija mogao je jos 3 , 4 godine u sistemu klopa da igra jer taj sistem mu najvise odgovara
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Veliki je generalno problem sve manje i manje kvalitetnih pravih veznjaka u celom svetu, od mladjih igraca niko nije kalibar Krosa, Modrica, Inijeste...i ovo sto ima kvalitetnih veznjaka je vec 30 plus godina, Fabinjo je ajde 93 godiste, ali i to je prag tridesete, od mladih igraca pravih onih kvalitetnih veznjaka nema i to ce biti veliki problem ne samo za Liverpul nego za sve timove
I

I

pre preko 1 godinu

Najjaci su mi komentari Karagera i Nevila pre starta sezone da ce Haland tesko igrati PL, a Darvin biti najbolji strelac lagano.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Jel su stvarno to izjavili? Pa iz aviona se videlo da Holand i Darvin ne mogu u istu rečenicu. Ja sam znao da će ovako biti. Darvin je brz i ima završnicu šuti i dribling ja nešto i nisam video, solidan napadač i ništa više od toga, Vlahović je klasa za njega, realno pola para vredi ali bila frka u tom trenutku... Neko reče i apsolutno je bio u pravu Nkuku je bio 15 puta bolja opcija za Liverpul i mnogo bolji igrač... Samo mi je žao što će u Čelsiju da završi...
I

I

pre preko 1 godinu

Jesu, poznato je koliko Englezi omalovazavaju Bundesligu, zovu je farmerska.
e

esex

pre preko 1 godinu

Da je darvin u sitiju dao bi isto golova ko haland..siti ima vezne koji samo pakuju,ono je strasno kako vezu..dobar je haland al videli smo protiv srbije kakav je kad nisu tu saigraci iz sitija
U

UO

pre preko 1 godinu

Mane je bio najbolji igrac Liverpula, tu nema spora, ali tesko da se ovaj pad moze opravdati prodajom Manea. Mozda bi sa njim imali 3-4 boda vise, ali svakako ne bi bili tim iz proslih godina. Problem je pre svega u sredini terena, koja je do kraja iscedjena i mnogi ne bi mogli da igraju na primer za Kristal Palas u ovom momentu.
F

FM

pre preko 1 godinu

Za vikend ce da operu Arsenal 3 razlike i onda ce opet biti veliki Liverpul. Tako to ide.
g

gaizka

pre preko 1 godinu

Nema Liverpul loš tim samo što Klop ne može iz godine u godinu da motiviše igrače da budu na maksimumu. Tako je i pre par godina imao sezonu u kojoj je jedva izborio top4 kada su se blamirali većina delom sezone i gubili kod kuće od Fulama i sličnih. Treba im sezona da napune baterije pa će ponovo biti ok. Nije lako ni izgubiti titulu na način na koji su oni izgubili + izgubiti finale LS. A Salah uz to nije izborio ni plasman na SP.
i

izointer32

pre preko 1 godinu

A posle Kumjuniti Silda rekose ovo igraca a Halandu porucise sine ovo ti je Engleska hahaha :D Tako ti je to kad kupis igraca za tolike pare posle jedne sezone dobre igre.
b

bredjokam

pre preko 1 godinu

mane je korisniji od salaha i to se tek sad vidi...
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Dovodite čoveka koji ne zna ni jednu jedinu reč na engleskom jeziku, i očekujete da se odmah uklopi. Plus toga, batica je tek prošle sezone eksplodirao u Benfici, sezonu pre toga mislim da je dao 5 ili 6 golova u svim takmičenjima. Nema kontinuitet, i uopšte ne znam ko Liverpulu radi skauting. Ako se pogleda zadnjih par sezona, sem Žote i donekle Diaza sve ostalo flop do flopa.
A

Au

pre preko 1 godinu

Flop do flopa? Može se reći za neke druge timove ali srazmerno uloženom novcu nijedan drugi tim nije dovodio bolje igrače za manje para
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Srazmerno ulozenom novcu niko nije dovodio bolje igrace?? Auu bratee.. Pa dovoljno je reci da su dva pacijenta Keitu i Chamberlaina doveli za 80 miliona.. vise nego je City platio De Brujnea.. Dovoljno je to reci.
A

Au

pre preko 1 godinu

Pa koliko je onda Siti platio Griliša? 120 miliona. Ima tu poneki promašaj ali uglavnom nisu dovodili previše i nisu mašili al zbog toga što nisu ulagali zadnjih godina sada se raspadaju i biće sve gori ovo je tek početak.
H

Hsjs

pre preko 1 godinu

Nije 80 nego 100 Keita 60 Ox 40 miliona
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ne kazem da bi sa Maneom ovoliko kiksali, ali vjerujem da ni sa njim ne bi imali mnogo vise bodova. Jesnostavno ta grupa ljudi je iscrpljena i fizicki i psihicki, sto bi se reklo uzelo im je dusu ovih 5-6 sezona. Stalno trcanje, mnogo utakmica, malo rotacija. A niko od njih se ne podmladjuje, nego je sve stariji i teze to izdrzi. Cini se i da su medjuljudski odnosi naruseni, tako da ova sezona bi mogla biti kraj te generacije. Kako ih zamjeniti i opet ubosti tako pojacanja, veliko je pitanje, moguce da Liverpula ceka par tezih sezona.
H

Hranca

pre preko 1 godinu

Nije tacno da je imao 2.5 miliona platu ali je takodje cinjenica da nije bio adekvatno placen u odnosu na svoj doprinos. A i on nije presao U Bajern samo zbog para( veliki deo svoje plate donira u dobrotvorene svrhe) vec zato sto je osetio da ga ne cene dovoljno u Liverpulu i da su svi poceli da dizu Salaha u nebesa.
G

Gost 98

pre preko 1 godinu

Ljudi ne shvataju da je čovek hteo da ode, još prošle godine je to naglasio i to nije ništa novo, dakle nije oteran nego je hteo da promeni sredinu, jednostavno nije funkcionisalo dobro u Liverpulu između njega i Salaha zadnje dve sezone tako da ništa to nije čudno, Liverpulov problem je previše star tim i plus su pročitani tako da je njima potreban žestok remont na leto sa Klopom ili bez. Sredina je prioritet ali i štoper i desni bek takođe, ove godine neće ni u 6 biti jer su jezivo loši.