Masimo Koda (©AFP)
Masimo Koda (©AFP)

Najubitačniji napad Serije B u pohodu na toranj u Pizi

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.12.21. | 14:35

Italija 2: Obračun kandidata za ulazak u Seriji A

Okršaj dva glavna kandidata za direktnu promociju u Seriju A na kraju sezone. Piza drži lidersku poziciju u drugom rangu italijanskog fudbala sa 32 boda, jednim više od drugoplasiranog Lečea koji je u seriji od 15 utakmica bez poraza.

Poslednji neuspeh klub iz Pulje doživeo je na otvaranju Serije B protiv Kremonezea (3:0), a od tada je prošlo skoro četiri meseca. Piza takođe neguje seriju nepobedivosti, doduše znatno kraću koja broji četiri utakmice. Jeste upisala tri pobede, ali je svaka bila minimalnim rezultatom.

Izabrane vesti

16.15: (2,85) Piza (3,10) Leče (2,60)

Za to vreme Leče se šepuri epitetom najubitačnijeg napada Serije B sa 29 golova na 16 utakmica, ali se u najvećoj meri oslanja na Gabrijela Strafezu i Masima Kodu, ofanzivni dvojac koji je do sada postigao čak 17 pogodaka.

--------------------------------

Utakmicu Piza - Leče možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

---------------------------------

Kada je reč o Pizi, na startu sezone joj je hrpu bodova doneo Lorenco Luka, ali je perspektivni dvometraš golgeterski potpuno stao sredinom oktobra. Od tada je ekipa iz Toskane odigrala devet mečeva, upisala tri pobede, dva poraza i čak četiri remija. Prošle sezone ovi rivali odigrali su dva duela u prvenstvu i oba su uspela da se domognu pobede u gostima – Piza je trijumfovala sa 3:0, dok je Leče slavilo upravo golom pomenutog Kode s bele tačke.

---------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------

SERIJA B – 17. KOLO

Petak

Kremoneze – Krotone 3:2 (1:1)

Ternana – Benvento 0:2 (0:0)

Subota

Čitadela – Askoli u toku

Monca – Frozinone u toku

Pordenone – Kosenca u toku

SPAL – Breša u toku

16.15: (2,85) Piza (3,10) Leče (2,60)

Nedelja

14.00: (2,30) Parma (3,20) Peuđa (3,25)

16.15: (2,45) Vičenca (3,25) Komo (2,95)

20.30: (2,30) Ređina (3,10) Alesandrija (3,35)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Serija BItalija 2PizaLeče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara