Lautaro Martinez (©Reuters)
Lautaro Martinez (©Reuters)

Najveće kvote u Mozzartu na Inter, RB Lajpcig i Ren

Vreme čitanja: 3min | sub. 27.05.23. | 10:39

Nigde na svetu nećete naći veće

Subota je, obično, dan idealan da ga provedete odmarajući, u krugu porodice i prijatelja. A zašto da ne, i uz malo kvalitetnog fudbala.

Kladionica Mozzart vam je omogućila idealnu priliku da malo i zaradite. Bukmejkeri su pripremili posebno iznenađenje za tri kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Izabrane vesti

Zato, za vaše tikete najisplatljivije opcije su jedinica na Inter protiv Atalante u Seriji A, potom kec na RB Lajpcig u okršaju sa Šalkeom u Bundesligi, kao i jedinica na Ren u sudaru sa Monakom u Ligi 1 (sve mečeve prvenstva Italije i Francuske možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

INTER - ATALANTA (SUBOTA, 20.45), KEC 1,95

Inter u prvenstvu nije uspeo da opravda nade uprave i navijača. Tim Simonea Inzagija važio je za jednog od glavnih kandidata za skudeto, ali nije u potpunosti učestvovao u šampionskoj trci. Za sve je kriv katastrofalan početak i prvo deo kampanje u celini, gde su Nerazuri izgubili dosta bodova. Ipak, u Ligi šampiona Inter se pokazao u najboljem svetlu i igraće finale protiv Mančester Sitija. Atalanta se verovatno kladila na kartu za Ligu šampiona, ali daleko je od cilja. Start Boginje provincije bio je više nego solidan, ali je već u prvom delu ušla u ozbiljnu krizu, koja je Boginju izbacila daleko iznad četiri najbolja. Ipak, drugo oduzimanje bodova Juventusu u sezoni ostavlja šanse Bergamaskima da zauzmu četvrto mesto. Atalanta je trenutno peta na tabeli i tri boda zaostaje za četvrtim Milanom. U prošlom kolu Boginja je uspela da pobedi Veronu kod kuće 3:1.

RB LAJPCIG - ŠALKE (SUBOTA, 15.30), KEC 1,65

Na kraju sezone RB Lajpcig je ušao u odličnu formu i ostvario pet pobeda u nizu u svim takmičenjima. Frajburg je poražen (5:1) u polufinalu nacionalnog kupa i u šampionatu (1:0), a trijumfe je ostvario i nad Hofenhajmom (1:0), Verderom iz Bremena (2:1) i Bajernom (3:1), a utakmica sa Bavarcima odigrala se u Minhenu. Bikovi će sezonu da okončaju definitvno na trećem mestu i pitanje je koliko će stručni štab da forsira najjače štihove, tim pre što sledi finale nacionalnog kupa. Šalke se vratio u Bundesligu tek ove sezone i velika je verovatnoća da neće uspeti da opstane. Mlada ekipa još nije spremna da igra tako velikom brzinom kao vrhunski nemački klubovi. Ipak, gosti i dalje imaju šansu da zadrže mesto u ligi, jer su bod od sigurne luke.

REN - MONAKO (SUBOTA, 21.00), KEC 2,15

Ren će se do poslednjeg kola boriti za plasman u Ligu konferencije. Sada je sa 62 boda na šestom mestu, a zaostatak između crveno-crnih i Lila sa pete pozicije je samo bod. Monako sa četvrtog mesta ima tri boda prednosti u odnosu na momke Bruna Ženesija. Dakle, uz dobar splet okolnosti, Ren može čak i da se popne među četiri najbolja. U većini poslednjih utakmica Ren je pobedio, ali nekoliko puta je ipak gubio bodove - 0:1 sa Monpeljeom i 1:2 sa Nicom. Monako veoma loše igra zavšrni deo kampanje. Za sada je i dalje na četvrtom mestu, ali sigurno neće ući u Ligu šampiona jer osam bodova zaostaje za trećim mestom. U pet kola Kneževi su ostvarili samo jednu pobedu - 2:1 sa Anžeom. U ostalim susretima crveno-beli su gubili tri puta i jednom remizirali.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara