Komentari na vest

Najveće pojačanje TSC-a: Mihajlo Banjac

M

Maximilion

pre gotovo 2 godine

Momak strašnu levu nogu ima. Dosta podseća stilom igre na Milijaša, čak i slične probleme imaju u igri - sporost i manjak kondicije da se igra u oba smera. Mislim da bi Partizanu legao onako baš, da stane na loptu i proigrava ova brza krila, možda malo da sazri uz Natha i vidi šta mu sve još nedostaje za neki viši nivo fudbala. U Zvezdi teško da bi mogao da dođe do minuta pored Kataija i Ivanića.

Mladen Drmanovic

pre gotovo 2 godine

Zašto je Partizan pustio malog Stanojlovića nije mi jasno..Bolji je od svih bonusa u Partizanu..A Banjac za inostranstvo ili Partizan i CZ mora da ubrza igru..Jednostavnije,sa manjim brojem kontakta sa loptom..U CZ trenutno nema mesta a Partizanu bi dobro došao...Taman da ga Natho odškoluje u pravog prednjeg veznog..
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Ako je suditi prema navlačenju od strane sudija za Vojvodinu od prvog kola, mislim da je ove godine rešeno pitanje 03. Mesta. Inače je prvi čovek Vojvodine jedan od glavnih finansijera SNS, to uopšte nije ni tajna jer je u poslovnim prostorijama njegove stranke bio izborni štab SNS pre koju godinu.
D

DDF

pre gotovo 2 godine

1.C.Zvezda 2.Partizan 3.Vojvodina 4.Cukaricki 5.Tsc

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Полако са та прва 2 места, још се не зна пун потенцијал Партизана, док се Звездин зна
G

Gangs

pre gotovo 2 godine

Opet ovaj! Posle svake utakmice hvalospevi i nikako da ga uvale nekome. Sergej br.2
K

KRIŠTOF DUGARI

pre gotovo 2 godine

Sećam se utakmice protiv Steaue,ubačen je na desnog veznog,bio je blago rečeno očajan,tad sam stekao utisak da je zalutao u fudbal 2,5 godine kasnije nevrovatan zaokret kao da ne gleda istog čoveka
M

Majator

pre gotovo 2 godine

Sergej 2.0

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Za ovog Banjca Sam citao da otisao u neku Klub pre mesec dana na probu I da ga vratili zato sto NEMA kondiciju profesionalnog fudbalera I da je prespor.
M

Majator

pre gotovo 2 godine

Nije tacno, poslali ga nazad jer nije prosao Medicinski pregled radi kolena. On je ofanzivni vezista u Juniorima bio cak i Napadac pa se nikad nije previse brinuo da ide nazad u defanzivu. Od nasih domacih igraca, ima najbolju tehniku. Sto se tice kondicije, radi na tome, videlo se protiv Čuke.
S

Sone3281

pre gotovo 2 godine

@Majator ni to nije tacno, nije ni bio na probi vec ga je pratila Sparta valjda, ali nisu zadovoljni jer ima radijus kretanja ko papagaj u kavezu. Ukratko, nisu zadovoljni trcanjem
N

Nejbi

pre gotovo 2 godine

Ivice teaguj!
e

ef21

pre gotovo 2 godine

Bili su i Real i PSG i City. Spavali ispred stadiona, molili na kolenima. Banjac ni da čuje.
G

G

pre gotovo 2 godine

Pokazao je to u velikim utakmicama...