Komentari na vest

Napoli će uzeti sve: Hviča na pragu dabl-dabla, Osimenu se smeši kapokanonijere

S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Zaslužio je napoli skudeto i nije loše za kalčo da i netko van velike trojke osvoji!U svakom slučaju lakše ćemo da podnesemo skudeto napolija nego da ga uzmu juve ili inter naravno isto razmišljaju i navijači intera i juvea!FORZA MILAN!!!
g

gfniujn

pre preko 1 godinu

odakle si ti prijatelju?
N

Napoli

pre preko 1 godinu

Samo ako je pametan ovaj gazda, treba ostaviti ovu ekipu i malo se pojačati, mogu uzeti par skudeta u nizu.
K

Kad

pre preko 1 godinu

Sam ovde slušao priče, bolje je Desersu da ode u Kremoneze, nego u Zvezdu. Jača liga i razne gluposti, čovek se sa ovim angažmanom skroz uništio.
н

нс бој

pre preko 1 godinu

Наполи игра као машина,каква Барса.Гледао сам најбоља издања обе екипе ове сезоне и Наполи је много бољи,плус није имао пад и кризу у игри као Барса.Данас на клупи Симеоне,Распадори,Политано,Жезус,е то нико нема.
O

Orao

pre preko 1 godinu

Umro Maradona. Argentina uzme SP. Napoli uzma skudeto. Ne znam, samo kazem.
t

todos

pre preko 1 godinu

I Boka u zadnjem kolu.
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Covece, Kvarachelija je igrao u Dinamu sa Azarovim. Drugari su i jedan je u Zvezdi, drugi kida u Napoliju. Boze zdravlja da i nama Azarov dogodine pokida u LS, mislim da bi ga dobro naplatili kad mu dodje vreme
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Hahahahahha
J

Junker

pre preko 1 godinu

Jedino sto vredi ove sezone je Napoli. Ne pricam o Italiji vec o svim ligama petice. Kriminal kakav uzasan fudbal se igra. Gledam u Spaniji, Barsa je kao pandan Napoliju po broju bodova, ono je smejurija kolko se muce sa svima.
f

fifagate

pre preko 1 godinu

Nije ni čudo kakav je raspored u poslednjih par godina, svi su preumorni.
b

bogi55

pre preko 1 godinu

e pa ja ti garantujem da igraju Napoli protiv Barselone 10 utakmica, Barsa bi dobila 9. Jednostavno, Barsa igra taktički besprekorno, primaju jako mali broj golova, a u napadu imaju sjajne igrače koji jednim potezom resavaju utakmice. Naravno i Napoli igra sjajan fudbal nema sta, ali Barsa igra na rezultat
G

Gost456

pre preko 1 godinu

Muce se jer svi danas igraju fudbal plus nema vise igraca tipa messi, ronaldo koji prave OGROMNU razliku.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Bas to. Pogledaj napadace u LaLigi koja je vazila za broj 1 po napadacima. Nekad MSN i BBC, Grizman (prvi mandat u Atletiku), Kosta, Falkao, Iguain, Morata u onoj sezoni u Realu dao 20 golova, uvek iskoci neko tipa Aspas, Baka sa oko 20 golova, a sada najbolji napadaci Leva i Karim sa 36 godina.
n

ne bas

pre preko 1 godinu

Suprotno danas niko sem par ekipa ne igra fudbal
m

miomir momir mimora

pre preko 1 godinu

Druze barselona ce da izgubi od junajteda...spanska liga mi skoro nije bila ogavnija...cak I one sezone kad je atletiko uzeo titulu je moglo da se gleda...a ovo sad bode oci...msm prvak evrope igra 5:3 sa nekim saudijcima...imaju 4 stranca u ekipi...ovima vinisijus skuplji od celog tima...nemoj neko da me sprda.
d

druze

pre preko 1 godinu

Taj real igra to.svetsko prvenstvo za klubove zato sto je pre manje od godinu dana raskomadao 3 najjaca engleska kluba u svega nekih mesec dana lakse malo prijatelju