Komentari na vest

Napredna statistika Zvezdine želje Bukarija: Bio najbolji dribler Belgije, u Francuskoj skoro kao Di Marija

I

Inspektor Draguljče

pre gotovo 2 godine

Na mene taj Bukari nije ostavio nikakav poseban utisak i preveliki je rizik za uložene pare. Pa on je bio na pozajmici a niko ga ne otkupljuje, pa opet navlače Zvezdu. I u Gentu i u Nantu ulazi sa klupe. Fizički slabašan što je veliki nedostatak i u ofanzivi a pogotovo u defanzivi. Ako uzmemo konstrukciju tima sa Kangom i Kangvom bilo bi to premalo mase i mišića. Opet Čavrić osim što je domaći igrač i što bi bio doveden bez obeštećenja dao bi novu dimenziju po desnoj strani u oba smera sa brzinom i snagom, a tu je i provereni Ben na svoj drugi način na koji je već doneo mnogo koristi za tim.
k

kinf

pre gotovo 2 godine

meni je on ok za 352 ving bek ali zvezda premalo utakmica igra u toj formaciji i uglavnom u evropi i na derbiju ponekad.nema neki golgeterski njuh alm moze da istrci kontru sto nam je najjace oruzje u evropi ako igramo bunker,sad ako je skup onda ne znam
I

Inspektor Draguljče

pre gotovo 2 godine

Pa upravo za tu formaciju je Čavrić izmišljen, recimo poput Kostića levo u reprezentaciji ili Ajntrahtu. To Bukari svojom tankom konstitucijom nikako ne može izdržati i tim bi zbog toga trpio...
J

Jolo

pre gotovo 2 godine

Mozda ima solidnu statistiku, dobre igre u proslosti, ali isto tako moze da nam se zadesi da bude novi Dzonatan Kafu.
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Ljudi mozemo da diskutujemo do sutra da li je on igrac za Zvezdu ili ne .I da jeste Po kvalitetima ,ko garantuje da ce da igra odlicno ??? Mnogo faktora utice na igrace ,promena sredine ,mozda odnos trenera Prema njemu ,Sami treninzi ,kako ce da vodi zivot u Beogradu ,na kojoj poziciji ce da ga stave ,I'ma toga jo's da nabrojim.Samo mogu da se kladim da KAFU iz Ludogoreca je bio paklen igrac samo sto je imao problem ,koji ,to on Sam zna a I Klub. Drugo Piccini u derbiju je pokazao da je klasa za nase uslove ,samo ga boli ......stvar da igra ,inace 5 X je bolji I od Gajica I Gobeljica .Mnogo zavisi od zelje ,da li su ispostovani finansiski na vreme it'd ,it'd,it'd !!!
Z

Zvezdin koljac

pre gotovo 2 godine

Nista protiv crne brace Ali ima li barem jedan Hriscanin ? Sve neke mustafe,muhamedi,osmani… Ima li jedan igrac iz bratske nam Etiopije recimo ?
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Nista od normalnih i dobrih pojacanja ni u ovom roku ocigledno!
S

Salebg011

pre gotovo 2 godine

Ajmo sad polako , igrac po francuskim medijima ima ponudu nanta od oko 450.000e,Gent mu je takodje ponudio produzenje ugovora.Cisto da ne citam vise gluposti malo googl i to je to.E sad Kolko on vredi i kolko trazi novca je druga stvar, treca stvar kako bi se adaptirao u zvezdi.Kod nas na 1 stranca koji uspe dodje 7 koji neuspeju.Inace za igraca je zainteresovan bio i Lil.Al osim genta svuda bi bio u rezervi.Tj svi ga traze za 2/3 opciju.Ja stvarno necu da se izjasnjavam kolko vredi igrac i slicno.Ali mi malo muka od idiotskih komentara.Ako dodje u zvezdu ispod 600.000e nece uzeti to potpisujem.A sa bonusima sigurno preko milion.Hvala prijatno i dovidjenja.
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...meni stvarno nije jasno kako je u beogradu za 90 minuta mogao da ima 4.42 uspesna driblinga i 10 koma nesto ofanzivnih akcija, 9 koma nesto izgubljenih lopti??? mozda nisam pametan,ali na jednoj utakmici mozes da imas ili 4 ili 5 u. driblinga...a ova poredjenja inace ne vrede ni dve pare...ja se secam da je ostavio dobar utisak na mene tada, ali me vise zanima kako u najboljim godinama od startera i po ovim parametrima medju boljim igracima lige zavrsis po pozajmicama i zasto???
S

Salebg011

pre gotovo 2 godine

Zato sto su pokusavali da ga prodaju za 3 miliona ..Nisu uspeli.
G

Gost985

pre gotovo 2 godine

Koliko je ovakvih najboljih dolazilo pa se obrukali.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

U toku je Liga Nacija i Africki kup treba procesljati po reprezentacijama naci igrace i dovesti ih.Odnosi se na Partizan,Zvezdu,Tsc,Vojvodinu,Radnicki sigurno ima igraca koje mogu i ova poslednja tri da dovedu.
s

sigurno ima

pre gotovo 2 godine

ali ti koji su dobri su okom uocljivi a i ostali klubovi evrope imaju oci tako da radnicki tsc i takvi nemaju nikakvu sansu budite realni
V

Viki Miljković

pre gotovo 2 godine

Ne sumnjam da je dobar, ali ako ga toliiiiikoo hvalite ne znam zašto: A) je na pozajmici B) ga Nant nije otkupio i C) Gent ne želi da ga zadrži, već prodaje za siću
D

Dokle više

pre gotovo 2 godine

Ističe mu ugovor, ništa se ne radi na silu. Niti se može na silu zadržati, niti na silu prodati. Postoje 3 strane u odlučivanju. Ne znam odakle svima vama informacije da ga Gent i Nant ne žele? Postoje 3 strane u odlučivanju, shvatite to.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Пропустили сте Траореа из Шерифа за мноого јефтиније паре. Сад правите разна поређења али бар покушајте да објасните зашто га неће Нант и Гент. То нису екипе ни за ле а ми нападамо лш.
S

Samo jedno pitanje

pre gotovo 2 godine

Odakle ti informacija da ga neće?
M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Ni Bolonja nije htela Falcinelija,italijanska druga nije htela Boacija(prvi dolazak) ,ni Rusi nisu hteli Le Taleka,Donalda,Kangu,Veiru pa su svi dosli i napravili bum u Zvezdi,naravno bilo je i promasaja dosta al to je normalno,vrhunski klubovi puknu 300 miliona pa od 5 igraca promase 3...
l

lool

pre gotovo 2 godine

A ni mi Levandovskog...
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Neću da kažem da je loš igrač, ali nije jasno zašto ga Gent neće nazad, a ni Nant neće da ga zadrži. A to su prosečni klubovi. A takav igrač treba da nam donese kvalitet u LŠ. I posle se čudimo zašto jedan od pet šest stranaca pokaže kvalitet. Jel možemo mi da dovedemo dva dobra proverena igrača umesto što se svake sezone dovodi po sedam osam igrača koji uglavnom sede na klupi.
З

ЗАТО

pre gotovo 2 godine

Што је Гент у великим дуговима, чак и кад су играли ЛЕ, зато нису ни узели Петровића, плус им пропале две капаре за неке младе звезде из андерлехта и брижа колко се сећам.Информишите се просто је.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@ZATO. Ma šta kažeš, ma nije valjda. Kako to da ga Briž i Anderleht nisu videli. Kako to da u Francuskoj ga nisi videli drugi klubovi. Šta kmečite, a posle se čudite kada igrači kao na traci dolaze, i još brže odlaze. Dok ne platiš za igrača više para nego što mu nude neki iole ozbiljni klubovi, ne možeš da nadješ pravi kvalitet, kvalitet koji će ravnopravno da se suprodstavi onim aždajama u grupi LŠ. A ako tražimo strance da prave razliku u našoj ligi, onda ok. I ako je bilo i dosta njih koji ni u našoj ligi nisu pravili razliku.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

С обзиром какви смо на десној страни у дефанзиви не знам шта да мислим.
A

Assistent

pre gotovo 2 godine

Je li i vatreni bik stigao iz Francuske?I on je imao sjajne preporuke...
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

A kad je pa mrtvi Ben prevario rivala? 😂 Lik je najveca prevara u istoriji Zvezde, nema ni dribling, ni skok, nije jak na lopti, nema duel i najvaznije jako je spor. Sama cinjenica da na CAK 14 derbija nije dao gol Partizanu sve govori.
S

Sale84

pre gotovo 2 godine

O cemu ti pricas covece? Covek usao u top 10 u istoriji strelaca Crvene Zvezde a ti kazes prevara od igraca? Hahahahah....toliko o tvom poznavanju fudbala
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Slazem se sa vecinom, mada ga ne bi nazvao najvecom prevarom jer je davao neke bitne golove, ima dobar osecaj za gol i slobodnjak, ali je definitvno jedan od najprecenjenijih igraca u istoriji Zvezde od strane navijaca, samo zbog onih golova sa linije protiv Salcburga. Lik nam zabetonira desnu stranu kad je na terenu. Bukvalno mozes da otpises da ce ijedan napad preko te strane da se zavrsi nekim probojem i ko nas dobro skautira, samo stavi teziste odbrane na Kataija i Ivanica i cao zdravo. Osim da cusne neki zicer, bukvalno je beskoristan i to ne bi bilo ni toliko lose da igra centarfora, ali kad covek igra krilo to osakati gradjenje igre. Primarno funkcija krila je da napravi visak i probije stranu, pa posle sve ostalo. Sa druge strane imas Kataija koji em sto svaki napad napravi ekstremno opasnim, em sto plus daje jos vise golova i to jos golovi koji su beskrajno zahtevniji i na najrazlicitije moguce nacine, hoces iz driblinga, levom, desnom, glavom, iz daljine, prodora, volej, petom... stagod. A Ben placeniji od njega. Nigde nikakve veze. Zamisli da imamo jos jednog Kataija na desnoj, umesto ovog rekreativca, kakvo bi to ludilo bilo.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Само зна најтежу ствар у фудбалу: да постигне гол.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

I tu najtezu stvar u fudbalu radi protiv Novog Pazara i Surdulice, protiv Partizana ne zna.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Da je najteza stvar u fudbalu postici gol kaludjerovic bi bio jedan od cenjenijih igraca u Evropi. To tako gleda neko ko nikad nije sutnuo loptu. Treneri to gledaju drugacije. Postoji razlog zasto Ben nije mogao da igra za Olimpijakos i zasto mu Zvezda sve ove godine trazi zamenu, ali zbog ocajnog skautinga ne uspevaju da pogode nista. I zasto ne moze da ostvari transfer nigde. Zato sto je k... od igraca, ali navijaci samo gledaju ko je dao gol, ili ko je u kosarci zakucao ili dao trojku. To je u stvari najlaksa stvar.
P

Ppp

pre gotovo 2 godine

Desna strana je losa zbog Gajica jer covek kao bek ne otvara se krilu u aut ivicu nego ulazi u 16t. Tako da bilo ko da igra krilo isto je nema kome da doda sem unutra ili da prrbaci stranu. Gajic ima losu kretnju za beka.
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...B.o.l.e.s.n.i.k.u...ako si gledao poslednji derbi,video si da od kada je Ben usao u poslednjih 15 minuta imali smo duplo vise opasnih napada nego do tada, a u svakom je ili akcija krenula od njega ili je bio asistent...ali ja sam jos veci sto se ubedjujem sa tobom a nisam placen za to...
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Nije dao na tim derbijima u dresu zvezde, zato vas je razbucao u dresu Olimpijakosa, jos se secam tih prodora. Tada sam pomisli kako bi dobro bilo imati ovakog igraca u redovima Zvezde, i sledecu sezonu ga uzesmo. Ben je sada mator, ali da nije doprineo uspesima zvezde to moze reci samo neko ko veze nema o fudbalu, ili cinik koji mrzi nas klub. Hvala Benu na svemu, jos uvek moze sa klupe da udje i napravi preokret, ali vrema je za nekoga mladjeg i brzeg igraca na toj poziciji.
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Pa zar ne vide belgijski najači klubovi kakvo je čudo od igrača ? Zar ni Nant ne želi da ga zadrži ? Verujem da je odličan za našu raspalu ligu ali ga ne treba prikazivati kao čudotvorca za Evropu gde ne vide njegove kvalitete mada čuda su moguća i možda stvarno eksplodira u zvezdi ako uopšte dođe.
O

Ozbiljno pitam

pre gotovo 2 godine

Ti znaš da ga niko neće? Imaš neke informacije? Možda si zaposlen u Gentu pa znaš.
K

Kukuriku

pre gotovo 2 godine

Za 3 milke mogu boljeg da dovedu!Ponuda od 3 milke je nerealna za nase uslove a i igrac nije taj kalibar...dobar jeste,ali ne i odlican!
A

Asad

pre gotovo 2 godine

Može li ova aplikacija da uporedi gurmansku kod Ive sa gurmanskom kod Krleta
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

Ako ja dobro vidim ovaj tip ima 10 izgubljenih lopti po utakmici, po ovoj statistici? Valjda gledam pogresno....
G

Gost1991

pre gotovo 2 godine

Nije bas merodavno porediti nasu ligu sa Ligom 1 koja je puna odlicnih fudbalera.
B

Bu2nin

pre gotovo 2 godine

Sigurno dobar igrac,kakvog donsada nismo imali na toj poziciji.Ne voli mnogo da ucestvuje u defanzivi ali je unofanzivi vrhunski fudbaler!
P

Pogledati snimke Bukarija i Kangve

pre gotovo 2 godine

Uradio sam snimak Bukarijevih nastupa na utakmicama protiv PSŽ-a. Imam u planu da uradim i sa ostalih dostupnih utakmica. Po meni može biti jako dobar i u defanzivi jer ima hitrinu da pokrije celu aut liniju. Sjajno je videti kojom brzinom se ubaci sa krila u sam špic napada i kako traži loptu u prostor. https://youtu.be/vFuBojDyVCw Inače, najzad sam uspeo da objavim i snimak svih kontakta sa loptom Kangve na poslednje tri utakmice u Premijer ligi Rusije. https://youtu.be/-aERbwhY3Gk Zvezda će u Kangvi i Bukariju dobiti i više nego dobra pojačanja.
P

Pogledati

pre gotovo 2 godine

Moram dodati, ne i više nego dobra pojačanja nego odlična pojačanja sa kojima će Zvezda biti jača više od 50% u odnosu na ovaj sadašnji tim. Kangva je ipak moj favorit od svih koji će doći. Mislim da ima potencijal da bude i bolji od mog omiljenog stranca i pomeni najboljeg stranca u srpskom fudbalu - Gelora Kange.
J

Joo

pre gotovo 2 godine

Kakav Bukari dovedite Cavrica!!!
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Ocigledno neko ko moze da pravi razliku u jakim Evropskim mecevima.Inace sta se desilo sa Jagodinom toliko godina ih nema a i bili u vrhu lige i igrali Evropu?
J

JAGODINAC

pre gotovo 2 godine

Raspad sistema,klasicna balkanska prica,klub vode likovi sumljivih biografija.Tavore valjda u srpskoj ligi,klub niko i neprati.Nepamtim kad je klub izbacio ozbiljnog mladog igraca.U FSJ isti ljudi decenijama u nazad koje samo zanima mesetarenje....Prica bez kraja.Propas
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Aj prvo da dodje pa da gledamo statistiku.
B

Bingole

pre gotovo 2 godine

Ono sto me nervira kada gledam snimke navodnog pojacanja je to sto su snimci uglavnom sa jedne,eventualno dve utakmice od odigranih 20.30 ili vise...Izaberu dve utakmice gde je bio dobar i to je to. Pa jel ga gledao neko uzivo,jel ga pratio na par utakmica licno,jel zadovoljan necim? I sto je jos crnje,na snimcima nam prikazuje cak i kako je dodao loptu saigracu pa saigrac centrirao nekom trecem da da gol. Mislim stvarno
P

Pogledati

pre gotovo 2 godine

Ja sam na snimku postavio sve njegove kontakte sa loptom sa obe utakmice protiv PSŽ-a https://youtu.be/vFuBojDyVCw
S

Sa druge strane

pre gotovo 2 godine

Pa da mu nije dodao ovaj ne bi centrirao tom nekom trecem i taj ne bi dao gol. Mozda je mogao da nadje neko drugo “resenje” koje ne bi rezultiralo golom…mozda je to poenta.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Batali to, uzasni su snimci, pogledaj hajlajtse protiv nas. Imas dve utakmice. Gde ces bolje merilo. Tu je bio bas dobar. Nosi dres sa brojem 20.