Komentari na vest

Naser al Kelaifi zabrinut za evropski fudbal zbog Saudijaca

.

.i.

pre 7 meseci

@mrniaoo Prvo procitaj zasto Izrael igra u Evropi,a onda komentarisi. Rusiji,Turskoj i Kazahstanu je veci deo u Aziji nego u Evropi. Turskoj je samo deo Trakije sa Istanbulom u Evropi,a ostalo se smatra Azijom (Cak je i veci deo Istanbula u Aziji). Rusiji je samo zapadni deo u Evropi (Do Reke Volge i Kavkaza),a ostalo je Azija. Kazahstanu je samo jedan mali deo u Evropi. Kaze vecina u Evropi,a nema pojma samo da lupi nesto. Knjigu u ruke i uci Geografiju.Nesto ti lose ide ta Geografija. Pustite komentar nikog ne vredjam u njemu.
?

??

pre 7 meseci

Najvece pare na svetu nastaju kod najludjih ljudi na svetu. Arapi nisu normalni. Oni ne znaju sta ce vise sa tolikim parama
L

Lažni car

pre 7 meseci

Samo nemoj muka da te izjede!
j

jel

pre 7 meseci

bio neko zabrinut za najjaci fudbalski kontinent juznu ameriku kad su na isti nacin uz pomoc novca evropljani krenuli da im otimaju igrace? Ako i treba da otimaju
v

v1ad

pre 7 meseci

Predsednik udruzenja "evropskih" klubova je Arapin. Naravno. Zato sto su Evropljani matori belci koji samo na pare misle. Dabogda propao "moderan" fudbal i UEFA mafija.
m

mrniaooooo

pre 7 meseci

ovo samo može da podigne svetski nivo fudbala i ubaci saudijce u "top 5 Evropskih liga". sa tolikim platnim budžetom i zvezdama u svojim timovima lako će podići nivo evropskog fudbala. Ovaj Katarac se brine o tome a kada je on lično istresao silne pare i pravio veštačku tvorevinu Paris, to nikom nije smetalo. kako je kontradiktoran. ko može da mu garantuje da je taj psg sada jači od Al Hilala npr? možda je mnogo dati im ligu šampiona ali prvih godinu, dve trebalo bi im dati jednog predstavnika u Ligi Evrope a 2 u Ligi konferencija, čisto da vidimo kako će se snaći protiv nižerazrednih Evropskih timova. zamislite u LK Partizan - Al Ahli. ili Ludogorets, FCSB, nebitno. i jedan igrač da im 2 gola, odmah bi davali, 5,10,15 mil za njih. slabije lige evrope bi veoma lako mogle da profitiraju sa ovom idejom, ja sam iskreno za to. kada može Kazahstan, Turska ili Izrael (do nedavno i Rusija) koji nemaju nikakav ogroman značaj u Uefa takmičenjima, mogu i Saudijci. U Aziju Ruse i Kazahstance, dajte ovde Saudijce i Katarce!!
h

huh

pre 7 meseci

Znači Ligu Europe da igraju Arapi? Daj molim te, najbolje pozvat ih i na EP dogodine... Arapima te njihove države, Europa Europljanima!!
4

4444444444444

pre 7 meseci

Druze parama se ne dize nivo fdubala... samo atraktivnost i zarada... za fudbal vazi bas suptrotno... dobijamo fudbalere milionere koje bas boli uvo da zglavno potrce na terenu..
R

Ragdar

pre 7 meseci

Hahahahha
k

khanbg

pre 7 meseci

Kakva ironija, ovaj je zabrinut za evropski fudbal a on covek doneo sunovrat u evropu. Jezivo.
N

Nije

pre 7 meseci

Doneo on, nego prokleti evropljani, a pre svih englezi. TAČKA.