Komentari na vest

Naslućuje se kraj Zvezdinim mukama: Barak Bahar kandidat za selektora Izraela, hoće ga narod

B

Baharcic

pre oko 2 meseca

Katastrofalno je radio u Zvezdi!Svi znaju sta je radio kako se ponasao i kako je vodio treninge i svi cute!!!!O tome koliko je strucan i koliko zna svoj posao necu jer za to nisam strucan ali rezulltati su bili ocajni.Veliko razocarenje je ostalo na proslu polusezonu i ocekivanja ogromnog broja navijaca.Igre Crvene Zvezde u domacem prvenstvu bile su potpuni cirkus ,porazi od Vozdovca,Cukarickog,Partizana,izgubljeni bod od Tsc-a i raspala igra jos uvek se pamte.
N

N81

pre oko 2 meseca

Ne zaboravite da je CZ platila i obeštećenje za gosn Bahara.
Z

Zvezdas onaj stari

pre oko 2 meseca

Kakav je to projekat koji traje samo 4 meseca to samo Terza zna. Pa to nema nigde ili stanes iskreno iza coveka ili ga ne dovodis!
D

Dane dace

pre oko 2 meseca

Ja imam malo pouzdanije i tacnije ingormacije. Ako Piksi ne produzi ugovos sa FSS Barak Bahar je prvi kanditat za selektora Srbije i zato je trenutno u Beogradu. Zivi bili pa videli.
M

Meko iz nase

pre oko 2 meseca

Ko ga placa, njegove su muke. Prema tome, Zvezdine nisu.
G

Galiot

pre oko 2 meseca

Zeleo bih ovog potpunog bezveznjaka sto pre da izbrisem iz secanja da je ikada vodio moj voljeni klub!!! Unapred se zahvaljujem svom mozgu u buducnosti...
M

Mićovan

pre oko 2 meseca

A taj bezveznjakovic sam dosao, usetao u svlacionicu i rekao: sad sam ja trener i dajte mi blanko ugovor? Razmisli malo i i onda zahvali svom mozgu. Ko je slao privatan avion i ko nije hteo otici dok taj "bezveznjakovic" ne potpise blanko ugovor za sebe i za celu svoju svitu? Hoces li i njih zaboraviti i štetu što napraviše?

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Ali da nema trunke odgovornosti, da Don Terzinjo još uvek jaše ponosno na tenku... I sve nas, naravno. Strašno.
1

1980

pre oko 2 meseca

Neće taj otići ne brini se.
C

Corazz

pre oko 2 meseca

Ne znam kako te zabrinjava cinjenica dal ce Terzic na tenku jahati,a ne zabrinjava te to sto ti Vazura rastura klub na sitne deliće!!! Nemate snage da smenite jednog najobicnijeg bezveznjaka,a bavite se tudjim stvarima!!!

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Koliko treba da budeš malouman da u ovom samoživom vremenu, gde svakog zabole za svakog, ti odeš u neku vukoj'nu i nudiš strancu maltene blanko ugovor, da upiše šta, kako i koliko želi? Kao da je Gvardiola lično! I za takvo pucanje u koleno niko ne odgovara! J'bo takav klub, pa neka za njega navijam sto puta! Veliki? Ne, to je odlika malih klubova. Možda smo nekad bili veliki.

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Sta ste zapenili da moraju da mu daju plate dok ne nadje posao, pa to sto je to rekao Terzic ne znaci da je istina... Nijedan ozbiljan trener ne bi potpisao takvu glupost, pa nije on dosao iz druge moldavske lige pa da pristaje ne svakakve gluposti...
3

34 titula

pre oko 2 meseca

Uuuuu pa ti bre ne znaš kol'ko ne znaš ali zato bezuspešno pokušavaš da budeš duhivit.
D

Dejani

pre oko 2 meseca

Dobar je on trener za izraelske uslove i ekipe. Vjerujem da može biti dobar trener reprezentacije. Inostranstvo mu još ne lezi.
L

Lalala

pre oko 2 meseca

Covek je u Beogradu Ceka nikad lakse milione Uradite i neki intervju
A

Ahaahaah

pre oko 2 meseca

😂😂😂, na kraju ce Bahar sam sebi da plati.
Z

Zvezda 91

pre oko 2 meseca

Najveca trenerska prevara u istoriji Srpskog fudbala !

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

Pa ne znam baš da li je najveća, ali mi smo kolekcionari takvih. Živa, Kosan, Grof... Sve potvrđeni stručnjaci za uništavanje Zvezde. Dobro je samo što su oni koji su ih dovodili podneli ostavke, što nisu više u Zvezdi. Jesu? Kako jesu?
D

Dragan Dnopr

pre oko 2 meseca

Po tu najvecu neznalicu/prevaru su isli privatnim avionom da ga mole jer kako su i sami rekli, nisu hteli otici sve dok "neznalica" ne potpise.
g

gaga70

pre oko 2 meseca

Ko iskreno veruje da kad Bahar nade novi klub da zvezda vise ne mora da mu plati ugovor???? Mihajlovic je za 12 dana "rada" u sportingu dobio 3 milki a Bahar ce "sigurno" da se odrekne ostatak ugovora, malo sutra!!! Prica za malu decu i nista vise.
8

888i554

pre oko 2 meseca

Iskreno ce verovati svako ko ima trocifren broj iq intelegencije.Ostali nece.
t

to je to

pre oko 2 meseca

Nema sta da se veruje ili ne,FiFA odlucuje o njegovoj tuzbi,novac ce dobiti sigurno,samo moze biti umanjen iznos.
s

sendvicari moderatori

pre oko 2 meseca

Hoce ga narod, jel ste to culi od neandertalnog Jovanova Milenka?
d

ds89

pre oko 2 meseca

barak bahar ZUVI KARTON!!!
A

Ahaahahah

pre oko 2 meseca

😂😂😂, evo sve trci da se odrekne svojih miliona,pa ovo samo u Zvezdi ima plaćas tri trenera, Cokla mora da saceka jos malo da ga isplate, plaćas Bahara dok ne nadje posao, i sada plaćas Milojevića,
.

.....

pre oko 2 meseca

Vi bar imate volontera Duljaja. Malo vas košta ali trofeji su vam zato na udaljenosti od par stotina metara, u trofejnoj sali u Ljutice Bogdana.😂🤣🤣
6

6788899

pre oko 2 meseca

Velika je patnja..koliko ce grobare tek boleti kad i zvanicno preuzme reprezentaciju Izraela..
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

A jel se se a mozda neko seca kad je nas jsdizan osvojio zadnju titulu i zadnji put igrao u LS...?? Ja pitao Prandedu,on kaze,cuti sine to je bilo toliko davno da se ni ja toga vise ne secam!
R

Realan skroz

pre oko 2 meseca

Al hoce ga narod...pa kad je i gde ikad bilo ono sto hoce narod...al u svakom slucaju bi bilo idealno da nam se skine sa grbace
D

Doktor Terza

pre oko 2 meseca

KAKO SE SAMO OVI STO SU IZGUBILI I 7MU TITULU ZA REDOM I DALJE NADAJU DA CE BARAK "TUZITI ZVEZDU" HAHA...NEPROCENJIVO!🤣
S

SUNĐER BOB

pre oko 2 meseca

Što bi mene kao navijaca Zvezde zanimalo da li ga plaćamo ili ne? Navijaci od toga nista nemaju, vec Tvorza i ekipa koji uzimaju milione iz kluba, da im ne zafali..
P

Podrska za Terzu

pre oko 2 meseca

@sundjer Idi onda pa navijaj za gubitnizan ako ti Terzic 'ne valja' sa cak 8 titula u 9 godina u klubu,Tri LS i Pet LE...takvi navijaci kao ti nam ne trebaju u opste!
L

Luja

pre oko 2 meseca

@Podrska za Terzu , čuj ovoga. Terza mu valja a lik nakrko dug od skoro 100 miliona evra.
h

halo

pre oko 2 meseca

Kraj mukama, što, da neće da povuče tužbu ako postane selektor?
1

1980

pre oko 2 meseca

Rano smo ga se odrekli.
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 2 meseca

Pravila kao klupski trener i selektor nisu ista. On kao selektor moze da prima platu od prethodnog kluba. To je davno poznato pravilo.
G

Gosto

pre oko 2 meseca

Nadji vest kad je Piksi postao selektor Srbije, i on je isto tako morao da se odrekne plate iz prethodnog kluba da bi postao selektor. Ja ne znam otkud ovoliko ljudi na vesti o fudbalu,koji osnovne stvari o fudbalu ne znaju. I usput, jeste, tacno je da je selektor i trener razlicit posao, i da neko moze cak istovremeno da radi i kao trener u klubu i da bude selektor neke zemlje, ali i tu postoji jedan mali problemcic, sa tim mora klub da se slozi. Sportski pozdrav i spremite se za napad na Konferens ljig, ne brukajte nam ligu ponovo
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Jesmo loše igrali ali je bar finansijski on zaslužan za prodaje od 20m. I treba da mu daju pare dok ne nadje novi klub.
a

abc

pre oko 2 meseca

Jedna stvar ne može da mu se oprosti, kladio se na Mijailovića umesto na Ada, imao je sigurnu LŠ, cele propreme je imao da namesti vezni red, on to nije uspeo ni do polusezone. I danas nam lopta šeta u prostoru između 20 i trideset metara od gola, na početku sezone to je bilo i tužno i smešno, Kanga ne može da pokrije Mijaioivić ne zna i nije ni približno nivo za Zvezdu. Barak je uspeo da pronađe čak tri pozicije za Mijailovića, to ne može da prođe bez posledica.
Y

Yolo23

pre oko 2 meseca

ne pratis utakmice a volis da pises...Mijailovic je bio najbolji igrac u nekoliko evropekih meceva,dok se Ado ukakio vec u prvom mecu..
a

abc

pre oko 2 meseca

Yolo@ Ne, ne, nama lopta ulazi u šesnaesterac lagano, igrač nam prolazi kroz sredinu peške, ne zna se gde je gori, kao bek je napravio zadnji gaf u derbiju bez pritiska dao loptu u noge, otvorio kontru, nije uopšte sprečavao centaršut, da ne spominjem kako mu je Kalulu pobegao kroz sredinu i postigao gol. Mijailović je smešan igrač, dobar je za Čuku za Zvezdu nikako.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Tu je Miloje pao jer je ostavio Mijailovića koji je katastrofalan gde god da ga stave. Jednkstavno čovek dupetom ide u rikverc i uvlači protivnika sa loptom do našeg gola uopšte nenapada igrača sa loptom niti prati igrača bez lopte jednostavno pao je ispod svakog nivoa.
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Baš će neko da mu da platu kao dr.Madjija.
S

Simo,

pre oko 2 meseca

ne prkosi! Simo, ti znaš ko si! Simo, jezik niže! Simo, hodi bliže!
P

Pfc

pre oko 2 meseca

Pa 30% ide nazad madjiji, tačnije gazdi koji lebdi
D

De jaan

pre oko 2 meseca

Steta. Mislim da je extra dobar trener i da je ostao da bi osvojio titulu iako je bilo losih rezultata. Sve u svemu da zna fudbal, zna, to mu niko ne moze osporiti.
N

Napredak Mladost

pre oko 2 meseca

Nego sta bi od one propagande i laznih vesti da ce toboze Bahar "da tuzi Zvezdu" i slicne gluposti plasirane iz limarove i vuceline kuhinje? Cim su pukli od Napretka i Mladosti i izgubili i 7mu titulu za redom odmah se ucutali ni da pisnu vise haha...🤫
V

Veliki sef

pre oko 2 meseca

Bahar je tuzio Zvezdu,prekjuce je doleteo sa Makabijem KK.u Beograd,sve ce naplatiti sto mu duguju,a price dok ne nadje drugi posao,su smesne,nije on tuzio Zvezdu u Beogradu.
I

Izgubili titulu

pre oko 2 meseca

@Veliki Isplaci se bice ti lakse zbog gubitka i 7-me titule od doktora za fudbal Z.Terzica koji ima najvecu mogucu podrsku svih pravih Zvezdasa!
J

Jedan je Miloje

pre oko 2 meseca

OD KAD JE OTISAO IZ KLUBA MI SMO PROCVETALI U IGRI I REZULTATIMA I VRATILI SE NA PRVO MESTO,JEDAN JE MILOJE,SLAVICE SE I 7-MA🏆 PO REDU!
B

Bon.Jovi_985

pre oko 2 meseca

Ma da to je sigurno do trenera, Barak bi bio prvi da "zvezdnin vojnik" Rodić nije namerno namestio 2 gola u derbiju i da "Magico" iz Srbobrana nije promašio 2 100% šanse. Ovaj što ne zna ništa je promovisao 4-5 mlqdih igrača u prvi tim i gurno 30 miliona u kasu kluba a u Evropi smo sve utakmice odigrali manje više solidno. Kod Miloja su padali rekordni 6 komada kao od šale smo primali...
к

кикоман

pre oko 2 meseca

европа је мерило, овај суперлигашки клај клај тамо не пролази...милоје је за звезду савршен пар, али не верујем да ће довести звезду на неки бољи ниво у европи, а нисам сигуран да бахар, да је имао времена, не би довео звезду на неки виши ниво, типа да се равноправно бори за треће место у лш, можда чак и друго уз мало среће
h

halo

pre oko 2 meseca

To nam nikada ne bi uspelo bez Milojevića, Napredak i Mladost nikada ne bi sapleli grobare da je Bahar ostao, njegov dolazak je nadahnuo i njih da daju 110% sebe protiv grobosa.
b

bljuc

pre oko 2 meseca

samo za zvezdu se nabacuje pritisak moranja nikad za jsd
m

mozartizan

pre oko 2 meseca

@bljuc A sto se cudis,znas i sam koga ovaj portal sponzorise u KK,pa fuzionisanu igokeu,naravno da ce da vuku na njihovu stranu,to je za ocekivati!
7

7777

pre oko 2 meseca

Po imenima najjaču ekipu u poslednjih nekoliko godina nije doveo do evropskog proleća, iako je za rivala imao Jang Bojs A Jang bojs je kao prvak albanije i moldavije, Ne branim Bahara ali ovaj pritisak je sraman
П

Паун

pre oko 2 meseca

Јанг Бојс као првак Албаније или Молдавије?! Већу глупост одавно нисам прочитао. Вероватно ти је познавање прилика у фудбалу равно познавању нуклеарне физике. Дечко, Јанг Бојс је првак државе која нас туче кад стигне на такмичењима и која је испред нас на ФИФА ранг листи. Немој бити смешан са тим коментаром. Уосталом, чак и да си у праву, шта онда то говори о вама узимајући у обзир да нисте могли да их добијете у два меча?!
k

karioka

pre oko 2 meseca

Paun nista nije razumeo.
4

474747

pre oko 2 meseca

Kraj Zvezdinim mukama je kada mu isplate sve do zadnje dinara,jer on nigde nece da ima tu platu,e sada je drugo kada mu isplate sve,a Terza za narod da izjavu da je Bahar bi korektan,SAMO PITANJE KO CE TOME DA POVERUJE
a

ajde reci

pre oko 2 meseca

Pa pricalo se da ce Bahar da tuzi zvezdu i sta je bilo na kraju? Gde je tuzba na sajtu UEFA/FIFE?

Mladen

pre oko 2 meseca

Tako je, a sta cete vi sa vasim mucenicima Duljaji Krstaji,Savai Bosnai???Od cega vi platite?Licenca je postala misaona imenica da se olati, tu je drzava protiv koje ste.Mi barem imamo vrstu orihoda od evropskih taknicenja sponzor gasprom ali brate vi nemate ni za budjav lebac.
L

Luja

pre oko 2 meseca

Zna se šta se isplaćuje: razlika do plate u Zvezdi dok traje ugovor.