Matija Nastasić (©MN Press)
Matija Nastasić (©MN Press)

Nastasić deo trampe Fjorentine i Specije

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.08.22. | 00:31

Srpski reprezentativac mogao bi u narednim danima da napusti Firencu

Nije se Matija Nastasić naigrao u dresu Fjorentine po povratku iz Šalkea. Prošle sezone tek šest nastupa za klub u kom je svojevremeno započeo internacionalnu karijeru kada je napustio Partizan, a ove ni minut u Seriji A. Samo je odigrao prvi meč protiv Tventea (2:1) u pobedi plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencije.

Mala minutaža u sezoni tokom koje će biti odigrano Svetsko prvenstvo u Kataru sigurno da brine srpskog reprezentativca, ali to bi moglo da se promeni u poslednjim danima tekućeg prelaznog roka (završava se 1. septembra). Po informacijama transfer gurua Đanluke Di Marcija, za Matiju Nastasića zainteresovana je Specija.

Izabrane vesti

Klub iz Ligurije ima pobedu (1:0 protiv Empolija) i poraz (0:3 protiv Intera) na startu Serije A, a uoči zatvaranja transfer pijace trudi se da dodatno pojača tim. Navodno je već dogovoren dolazak napadača Paula Azija iz Modene, Iz Firence je već angažovan poljski golman Bartolomej Dragovski, dok pouzdani italijanski novinar piše da su u toku pregovori Specije i Fjorentine o trampi Nastasića i 24-godišnjeg grčkog štopera, Dimitriosa Nikolaua. Očigledno je timu sa severa Italije potrebniji iskusniji defanzivac i veruju da bi Srbin mogao da im donese mirnoću u zadnjoj liniji...

Navodno je dogovor blizu, odnosno klubovi samo treba da se dogovore oko svih detalja ove razmene igrača.


tagovi

Matija NastasićLetnji prelazni rok 2022FjorentinaSpecija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara