Barak Bahar (©Starsport)
Barak Bahar (©Starsport)

Nastavlja se Baharova čistka: Srnić van aviona za Rusiju; Stanković, Knežević i Gordić na pozajmicama

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.06.23. | 18:09

Izraelac nastavio da smanjuje gužvu u svlačionici Crvene zvezde

Prvi deo priprema Crvene zvezde je završen. Rad na Zlatiboru poslužio je Baraku Baharu da se upozna sa ekipom i probere ko će se naći u nedelju u avionu za Sankt Peterburg, gde će se ekipa kroz prijateljske utakmice sa Zenitom, Fenerbahčeom i Nefčijem uigravati za start Mozzart Bet Superlige (odlukom FSS danas je pomeren za osam dana, na 29. jul).

Već smo pisali da filter izraelskog stratega nije prošao Marko Gobeljić, a posle dve i po sezone svog trećeg mandata u Ljutice Bogdana, slobodan u izboru novog kluba je i Slavoljub Srnić. Iskusni univerzalac više puta bio je džoker Vladana Milojevića i Dejana Stankovića, ali novi stručni štab saopštio mu je da neće računati na njega uprkos tome što ima još godinu dana ugovora.

Izabrane vesti

Pored Srnića, izlazna vrata Bahar je pokazao i golmanu Milošu Gordiću, te vezistima Nikoli Kneževiću i Nikoli Stankoviću. Njih dvojica su prvi deo prošle sezone proveli u Grafičaru, drugi u kruševačkom Napretku, dok je Gordić prethodnih godinu dana bio u AEK-u iz Larnake, ali bez takmičarskog fudbala pošto je prednost među stativama imao reprezentativac Bosne i Hercegovine Kenan Pirić.

Pomenuta trojka, međutim, neće dobiti ispisnice već će i ih klub poslati na pozajmice. Za očekivati je da to, posebno u slučaju Kneževića i Stankovića, bude u redovne nekog od učesnika Mozzart Bet Superlige.



tagovi

FK Crvena zvezdaBarak BaharSlavoljub SrnićJovan Mituljikić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara