Komentari na vest

Natho, Saldanja i maestralni Jovanović za jesenju krunu! Vrhunac bezidejnosti Baharovog fudbala

8

8

pre 4 meseca

Dve glupe greške Rodića šta se odma ložite
B

Bida

pre 4 meseca

Kod 1-0 daje zahid dao hol 5 bi im dali
P

Posao u

pre 4 meseca

Dobar meč za promenu, čista igra bez tenzija, nešto je hvang probao da zakuvao. Bilo je i šensi, ritma, znači može se i pošteno odigrati, bez pritiska. Pobedio bolji tim danas. Salda ja i Zahid majstori. Mali Mijatović opasan, još igrača za pohvalu. Dragović tata igre, Natho takođe. Znači mogu normalno, kada uprave ne podmeću.
d

donca108777

pre 4 meseca

prvenstvo je nerugularno.dok postoje timovi kao sto je zeleznicar pancevo,pa se sklanjaju da bi dobila zvezda....
J

JužniFrontPančevo

pre 4 meseca

Bravo momci! Titula je sve bliže. A komšiluk neka zna, da nije sreća novca puna vreća, hehe.
S

Sale Kg

pre 4 meseca

Ajde bar jedno prvenstvo da bude neizvesno, dosta smo ih ostavljali po 20, 35 bodova, one godine su ostali iza Radničkog iz Niša 20 i kusur bodova. Čak mi je drago i onih par utakmica što su dobili pomoću penaltikzana i drugih "trikova", zadržali su se na čelu. Zvezda nikad gori fudbal nije igrala a beže nam jedan bod pored svih kradja. Šta mislite šta će biti kad se reši problem u timu i tim proigra. Takodje, sad kad smo još jednom utvrdili da je prvenstvo regularno, da osvojimo pa opet iduće godine LŠ, a njih neka tamburaju razni Nordsjelandi... Bolje da izgubiš od Sitija u LŠ nego od liliputanaca raznih u kval. za najgore takmičenje na svetu. Nekad smo se radovali kad prodjemo grupu npr. LE, one godine otišli dalje kao prvi. Biće to sve dobro!
R

Rodman93

pre 4 meseca

Popij neku tabletu, smiri se.
B

Bida

pre 4 meseca

Jeste jeste ostavljali nas zbog vodje vaseg imt vose napretka radnika nisa itd sve vase gilijsle koje se sklanjaju
D

Da si ti...

pre 4 meseca

normalan, odmah bi prestao da se glupiras sa "komentarima", ali nisi.
1

156

pre 4 meseca

a smejali ste nam se za Tsc i Norsjaeland hahaha karma
n

nemam pojma

pre 4 meseca

To što smo na prvom mestu, ne znači toliko da smo mi dobri, nego da su ovi loši, a liga očajna. Nordsjeland je mnogo bolji tim od svih srpskih ekipa, u Danskoj se uvek igrao dobar fudbal.
V

View

pre 4 meseca

Da li vam je sada jasno da bi u iole ravnopravnim uslovima Partizan lagano osvojio ovo prvenstvo?! Uživajte i dalje u lažnim titulama.
S

Sale Kg

pre 4 meseca

Teško, tu su i TSC, Radnički Niš, Radnički Kragujevac... A ne mogu sad da se setim koje je sve klubove partizan ojadio kradjom, jer da nije ni protiv njih ne bi pobedio.
z

zaks

pre 4 meseca

Vas su sinoć vile pronijele.Zahvalite se gluposti Rodića, nikakva prilika on pravi penal, 2 gola iz centimetarskih ofsajda, promašaj Kataija , u svim tim situacijama niste vi odlučivali .Ono što je Marković skinuo sa gol linije je dobra reakcija igrača.
g

gostbre

pre 4 meseca

koliko je ovo za nas dobro toliko i nije....razni menadzeri su dosli da vide bukarije i ostale madjionicare a videse saldanju i zahida u najboljem izdanju...bojim se da ce ih odma prodati ovi skotovi iz kancelarija
G

Goranka Kukić

pre 4 meseca

Najjači potez kad Bahar izvuče na poluvremenu Olajinku, koji je bio ubedljivo najopasniji i najpožrtvovaniji igrač. Sve da je pojan ko pakshu gde ćeš to matori.
O

Optimel

pre 4 meseca

Kao da Duljajev fudbal nije bezidejan. Bespotrebno se smanjuje znacaj Partizanove pobede tim "Baharov bezidejan fudbal", Baharov fudbal je bio bezidejan i protiv Spartaka pa su dali 4 gola Suboticanima.
R

Raša77

pre 4 meseca

... poslao loptu pored istrčalog Jovanovića... To je verovatno bila želja autora ovog teksta. Ali je ipak savladan Glazer... Pozdrav za sve koji slave pobedu i pozdrav za one koji su juče bili ubeđeni u 0:3🤣
g

gostttt

pre 4 meseca

Rašo ne mangupiraj se. Nije ti ovo Žarkovo.
e

ee ljudi

pre 4 meseca

jel igro Stamenic ,zna li se ?
p

poz za Bukarija

pre 4 meseca

i njegovih 0-3 ili 0-4...
4

46

pre 4 meseca

Za srpski fudbal još je bila i utakmica koja može da se pogleda, nije bilo loše. U Partizanu već koliko godina unazad nekako bolje znaju da namirišu stranca koji će da napravi razliku, u Zvezdi realno na 5 dovedenih stranih pojačanja jedan ako bude dobar. Sa domaćim igračima su tu negde, u ovom trenutku Zvezda bolja. Saldanja, Zahid i donekle Kalulu može se reći da su dobra pojačanja, dok s druge strane Ndiaje, Olajinka, pa i Hwang nisu se nešto proslavili. Bahar je tvrdoglav i prepotentan lik koji ne može sebi da prizna da nije sposoban za ovo, dok Duljaj čovek nema veze sa taktičkom postavkom i fudbalskim stvarima ali uliva poverenje igračima i zna bar da ih motiviše, pa šta urade. Sa novcem koji je Zvezda potrošila mislim da su mogli da dovedu bolje igrače a možda i trenera, ali eto kad je skauting i uprava neozbiljna... Sve pada u vodu.
Z

Zvezdasnbgd

pre 4 meseca

Bez obzira što o Baharu mislim sve najgore, teško će me neko ubediti da ovo nije teško bušenje počevši od namernog penala do namernih promašaja.
У

Урадите Скриншот

pre 4 meseca

Колико сутра, или можда још вечерас- звезда, то јесте Терза пише саопштење у којем помиње једну или више ових ствари, или можда све: #1 Види се по поседу лопте да смо били страховито надмоћни #2 Њихов голман је играч утакмице #3 Имали смо много више шутева у гол #4 Оба Мијатовићева гола су чиста, ВАР је намештен, сад ћу ја да вам покажем угао из којег се јасно види #5 Судија није досудио онај крвнички старт Канге над самим собом #6 Пенал за Партизан није постојао #7 у зачетку акције код другог гола, штопер Партизана је дунуо Букарију у трепавицу и тако га омео па му отео лопту која је била пресудна за тај други погодак #8 Вар није реаговао када је очигледно мушица ушла у око нашем голману док се спремао да одбрани неправедни пенал #9 по свему виђеном требало је бити 4:1 за звезду, тражимо доживотно изузеће ових судија

Zvezda ispred svih!

pre 4 meseca

Zasluzena pobeda Partizana. Zasluzena iz prostih razloga: Vise zelje, pozrtvovanja, htenja, borbe...za razliku od nasih preplacenih manekena koji su vec pobedili dok jos nije pocela utakmica. Stranci odradili dnevnicu. Trener bez uticaja na igru, igrace. Placenici sa severa okrecu tri pesme u krug bez da prate desavanja na terenu i sa pogresnim tajmingom. U Zvezdi ne stima ama bas nista. Ova uprava je uspela do juce nemoguce, a to je da postanem ravnodusan prema klubu koji volim. UPRAVA NAPOLJE!!!
M

Micura

pre 4 meseca

Bukari razvalio , al u novinama
h

hahahaahahhaahha e sprdnje

pre 4 meseca

najgori Partizan ikad.. i ipak ih tuknuse ....najgora liga ikad
D

Daj faul

pre 4 meseca

Zasto samo Terzic i Mrkela… zasto ne onaj koji se najvise pitao za transfere, a iskustva u tome ima 5 dana…. Marine kazi nesto, oglasi se nekada!! Marko Marin OUT!
D

DV9191

pre 4 meseca

Nadam se da je ovo poslednji Rodićev derbi koji igra. Hvala na svemu i doviđenjce.
3

34 titula

pre 4 meseca

Čestitam pobedniku. Sudija nije dorastao zadatku jer je loše vodio utakmicu. Zvezda je pukla tamo gde je najtanja u odbrani naravno. Do 2:1 smo gledali utakmicu a posle toga bruku od fudbala.
I

Igor35

pre 4 meseca

A uprava Zvezde je praktično prijetila građanskim ratom ukoliko bude sudio Srđan Jovanović, koji je uzgred sudija koji je rangiran kao elitni sudija UEFA i uz to jedan od najbolje ocjenjenih u LŠ. On nije odgovarao Zvzedi. A sada vam ne odgovara Minaković sa kojim je uprava CZ bila zadovoljna kada je on određen da sudi derbi? Mislim, dogovorite se sami sa sobom.
x

xD

pre 4 meseca

Velikom strategu Baharu, veliko hvala od Grobara,sto je izveo Nedeljkovica xD
R

Raspadori

pre 4 meseca

Većinska Srbija tuguje. Spikerica na kraju dnevnika 2 PTC, u sportskoj rubrici nešto je procijedila kroz zube u vezi derbija, ni izvještaja, ni golova, a na grafici nema rezultata, samo nazivi klubova. Zlatno doba. Nikada draža pobjeda.
M

Micura

pre 4 meseca

Milane Rodicu naklon do poda

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Zahvalite se bukariju i stamenicu, za ono bahato ponašanj. To kod nas ne prolazi!!!
D

Dragan VG

pre 4 meseca

Nevezano za derbi, zna li iko ko je i sta izigrava ovaj lik koji glumi kao nekog analiticara na Areni? Ovaj sto analizira takticke kretnje i formacije..
n

neko ga nalozio

pre 4 meseca

da se razumije u fucu...
H

Hermano7

pre 4 meseca

Isto sam hteo da pitam. Lik ima 16 godina, veze sa vezom nema sta prica. Bozr me sacuvaj.
0

0003

pre 4 meseca

Večeras je bilo 100 miliona razloga za pobedu Partizana! 😄
1

1707

pre 4 meseca

Kao prvo cestitje Partizanu na pobedi! Cestitke sudiji na dobro vodjenoj utakmici ( penal cist kao suza, jedina zamerka je samo 7 min nadoknade posle prekida zbog dima, izmena i valjanja i odugovlacenja igraca Partizana). Sad bih se osvrnuo na Zvezdu. Milan Rodic- sta reci? Hiljaditi put nas ukopao na neverovatno glup nacin! Pa molim nekoga da mi objasni njegove vrline? U odbrani ga lomi ko kako hoce, napravio 50 zutih kartona na protivnickoj polovini! U napadu je beskoristan, o centarsutu da ne pricam, ali je zato bar spor! Bukari je ocajan u polju, sebican, lik prosto ima ocajno dodavanje! Samo ima brzinu i solidnu zavrsnicu. Iako je jedini on nesto uradio napred u LS i mozda Ivanic. Katajia nije islo veceras nikako… Po meni bi trebao sa klupe da ulazi. Lucic zna fudbal ali nista konkretno da uradi, dribla u nedogled, nema mnogo ni golova ni asistencija… Mijatovic je po meni igrac koga treba istrpeti a sigurno ce se i dobro zaraditi na njemu, kao i Nedeljkovic. Ovaj poslednji da mesec dana po 3 sata dnevno vezba centarsut. Kanga odlicno odigrao derbi ali generalno macka u dzaku… Trener koga sam prvi hvalio pogubio konce… Kraso po meni treba vise da igra, slican igrac kao Katai, igrac poteza, ima dobar pregled igre. Gde je, sta radi mali Mitrovic? Iako jeste bas pao posle priprema… Mnogo, mnogo posla ceka upravu…
B

BRUNO CABOKLO

pre 4 meseca

JOŠ JEDAN PORAZ SMO VAM NANELIII.

smederevac14

pre 4 meseca

Sta je Zvezda odigrala stvarno ne razumem, mi nikad “jaci” oni nikad u katastrofalnijem stanju, a mi igramo kao da smo u finalu lige sampiona protiv Barse (2013), totalno ne shvatljivo sta je Bahar hteo da uradi, odbrana nam izgleda preocajno, mislim da je Dragovicu vreme za zahvalnicu, Rodicu zabraniti pristup terenu, jos uvek ne mogu da prezalim Azarova, decko ima problem sa kilazom a starter u Sahtjoru:D Terza bacao madjije, Spajic donekle i korektan, ne razumem ni ko gura ovog malog Lucica, decko je finta leva-desna i saplete se, Katai, Mijailovic, Kanga, Bukari takodje za zahvalnicu, u startnu ostaviti Glazera, Nedeljkovica, moze da se proba i Kraso, Koreanac, sve ostalo je ocajno. Boli ovaj poraz vise nego da smo izgubili 5:0, ali opet i ne mislim da je tooiko problem u Baharu koliko je problem u igrackom kadru kao i u psihickom stanju nasih igraca, opet previse promasaja.
s

sta pricas?

pre 4 meseca

mi nikad jaci a izgubili od cukarickog i vozdovca? gde je mozak?
J

Jejej

pre 4 meseca

Glazer ne zna nista kratak ,linijas,ne komanduje odbranom,kod drugog gola dva put ne moze da ispuca loptu dalje od 30 metra i primamo gol,ima dobar refleks ali to je premalo za ovaj nivo fudbala nema tekme da nije primio gol iz prvog puta osim protiv Sitija prvu tekmu,bolje Popovica da brani ili da se vrati Borjan
D

DjulaMeshter

pre 4 meseca

Nema veze nece biti +20 na kraju sezone to je jedina razlika
r

rovokopaci

pre 4 meseca

Opet derbi mi dobili nismo pa će sutra da se piše pismo . Da se dade igračima znanja da je dosta svih njihovih sr….
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Stvarno nebi voleo da sam u vasoj Kozi, nebi voleo da sam Zvezdas. Toliko lozenje u pocetku ali znate sta ni malo mi nije zao bas mi je drago jer ste toliko leteli kao da ste uhvatili Boga za onu stvat a sad Samar Realnosti. Sad nemate sta da pisete i komemtarisete za sudjenje, za kvalitet Partizana ...sad uprava kriva. A nije vam bila uprava kriva kada ste doveli dva igraca od 10 milioma Evra i Trenera iz Palestine kao da su dosli Haaland,Casemiro i Gvardiola. Brate mili vas TIM "vredi" duplo vise od Partizana 73 Miliona a Partizan 34 znaci po tome bi morali da prosetate kroz ligu a Partizana budjavog da bijete u bilo koke vreme i doba medjutim MOŠA. U LIGI Sampiona ste bili naj gori TIM iz Evrope Bruko i Sramoto. A Sad da pojvalim Pakistanca,Kaukazijanca i Firiminovog izgubljenog Brata. S v a k a . v a m. c a s t. ! Tako se igra bre za Partizan ! Sveta i mali Mihajlo 10 tke a Bjelicu mozete da znate vec sta, gde vam je bila sredina ? Napred Partizan !!!!
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

Dajem 100 evra za onaj intervju tvorze sa početka sezone
M

Marko1105

pre 4 meseca

Ako nije sramota Terzica, onda je sve u redu. Mars iz Zvezde. Hitna privatizacija, pa makar igrali Srpsku ligu. Ovako vise ne moze! Danas je bilo sramota izgubiti derbi!Uzasan partizan
d

dr finansija

pre 4 meseca

I šta kaže tvorza ima dosta ponuda za Bukarija 😂🤡👏😜… pa on mucenog Antica nije mogao da nadigra
M

Markinjos

pre 4 meseca

Čestitke Partizanu,kao Zvezdas mogu reci da smo blagi uzas,Rodic definitivno direktan krivac za oba gola,Partizan srcem...Bahar nema sta da trazi vise u Zvezdi,a mi kao pravi navijaci da pocnemo da bojkotujemo celu ovu pricu...Ej mrtvi Šerif daje gol.. katastrofa...mislim da je krajnje vreme za ozbiljan bojkot
G

Gost iz CH

pre 4 meseca

Kad si zadnji put bio na Mari? Prosek 2000 ljudi a ti trazis bojkot?
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Nekako sam strepeo pre utakmice da nas Zvezda ne ponizi a onda počinje utakmica i Partizanovi navijači bez juga bolje navijaju od Zvezdinih a na terenu u prvih nekolliko minuta Partizan ravnopravan i malo se tu pojavio optimizam da će izaći na nešto dobro ali da baš pobedimo,nisam smeo ni da mislim o tome.Na kraju zaslužena pobeda mada su i oni imali gomilu šansi i neke poništene golove zbog ofsajda.Možda su i igrači i trener Zvezde svojim izjavama motivisali igrače Partizana.Zvezda deluje ove sezone kao jedan veliki promašaj,od trenera,skupih pojačanja do bahatosti njenog DR.Predsednika ali su kroz istoriju mnogo puta dobili utakmice kad su trebali da izgube pa se evo danas bar malo vratilo Partizanu.Bravo momci,hvala za lepo veče i odbranu svog hrama,dresa,grba i ponosa.
P

Prijedor

pre 4 meseca

Kada su oni neki navijači ikada i bili. Ima ih mnogo, ostalo nula. Pjesme su im kao iz Branka Kockice. Kada 6 godina nisu bili prvaci, nisam ih mogao naći ni uz pomoć trikova . Niko od njih više odjednom ne prati fudbal, kažu loša liga. Večeras mi ih bilo žao. Malo sutra.
L

Lepo sam rekao

pre 4 meseca

Otkaz i ostavke. Nema igre, nema tima, nema odbrane, nema ljubavi i borbe. Samo nezadovoljni igraci i navijaci. I zadovoljni sever. Partizanu sve cestitke.
P

Perica69

pre 4 meseca

Hocemo li onu nasu: Titula titula slavice se titula.
J

JužniFrontPančevo

pre 4 meseca

Partizan je šampion, peva cela Srbija!
R

Rodja73

pre 4 meseca

Cestitke momci bravo Igore. Uorava napolje evo jos jedne nesposobnosti uorave dozvole da okoreli navijac Zvezde komentarise derbi na Areni sta reci civek sam sto nije izjavio da posle ofsajda Mijatovica da suvsudije pogresile. sramota ovo he strasno alo bre nemoze taj klosar da komentarise mec na Partizanovom stadionu. Napred Partizan
p

predrag l.

pre 4 meseca

Imaš sve na tacni, sigurno si u Ligi Šampiona,imaš novac i ti dovedeš Bahara koga je Duljaj nadmudrio i pobedio. Ovo ne govori o Baharu toliko, koliko o onome ko ga je doveo !!!!
A

ALO BUKARIII

pre 4 meseca

KOJI JE REZULTAT ?!?!?!
O

OKORELI ZVEZDAŠ

pre 4 meseca

TERZA OSTANI DA KRADEŠ, MRKELA OSTANI DA NAM DOVODIŠ OVA DRVA KOJA NIKO NEĆE, BAHAR OSTANI DOK PARTIZAN NE OSVOJI TITULU!!!!
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Fenjeras Ls redovno gubi sredom😆😆😆
P

P... Mala krezava

pre 4 meseca

Jel namešteno?
R

Realno samo

pre 4 meseca

Najverniji navijaci na svetu: Skidajte dresove hahahhahahahaha
7

717171

pre 4 meseca

Bas zato su i najverniji legendo, odma seci u korenu a ne dozvoliti da nas prave budalama, najbolje da aplaudiraju.
M

Mikac678

pre 4 meseca

Ima u Zvezdi igrača koji su nivo iznad partizanovih ali boj bije srce u junaka i zato smo pobedili 💪💪💪
b

banence

pre 4 meseca

SA KANUTEOM BI IH RASTURILI ...TO JE ONO STO JE DANAS NEDOSTAJALO PARTIZANU...MEC SOLIDAN..OD ZVEZDE NISTA NOVO PARTIZAN ORGANIZOVANIJI I OZBILJNIJI ..MALI SCEPANOVIC ODLICAN....KAO STO VIDITE NOVAC NE DONOSI SIGURNE REZULTATE
l

lania

pre 4 meseca

naprotiv bas zbog toga smo i pobedili
M

Marx737

pre 4 meseca

Gde je sad onaj mangup sto mi se smejao pre neki dan na komentar da ce u sredu najbolje da se vidi koji tim se koliko dize u nebesa! Terzic i njegovi mediji su vam stvorili sliku u glavu da ste najbolji u evropi, da idete u finale l.s., da ste kod nas za 4 klase bolji od svih! Bukari majstor zeli pobedu sa 5:0! Jos 20 godina prenos nije bio na rts, i bas sad kad se podigla pompa da ce zvezda dobije 5:0, po cijoj direktivi bas sad na rts prenos? Pa po direktivi onoga ko je verovao u taj rezultat i koji je zeleo da ela Srbija vidi kako zvezda puni partizan!
M

MANOL0

pre 4 meseca

Cestitam grobarima. Mene licno kao cigana ovo raduje iz vise razloga.Mijatovic i nedeljkovic kod nas i dva partizanova deteta.Drago mi je i sto je katai promasio koliko god to cudno zvucalo jer se nadam da je tim promasajem dao otkaz barahu. Rodic je odigrao katastrofalno ali je lucic bio najgori. O taktici nemam reci jer je ista od septembra a to je da se igra polako,opusteno,neuigranu i bezidejno dok ne primimo go a onda oruk i bunarenje. Postojimo skoro 80 godina i od osnivanja nam je ovo najskuplji tim a igra bar je ja ne pamtim,najgora. Plasi me sto je kraj sezone i sto krecu praznici za 10 dana pa postoji velika sansa zbog milionske odstete da bahar i ostane jer ce ici na to da cemo se ohladiti do pocetka prolecnog dela. Uzimamo titulu sigurno. I jos jednom za kraj : Hvala ti katai za promasaj .
K

Kon

pre 4 meseca

Naravno da mi je drago što je Partizan pobedio. Još mi je draže zbog bahatog i osionog doktora Alfe. Sve što su hteli u Srbiji dobili su, Fss, promena pravila o strancima, dvojna registracija, sudija za derbi, Filipovića oterali, para koliko hoće, ali magije nema.
d

duljaji

pre 4 meseca

mesi mesi
J

Jamb

pre 4 meseca

Zvezda je uprskala uvek kada je imala glomazan igracki kadar, igraci nezadovoljni i van forme, evo i Katai masi sa 3 metra zicer, Kanga i pored svih pojacanja i dalje za prvu postavu i da organizuje igru. Svaka cast Partizanovim igracima, ne pobedjuje uvek skuplji tim, i to je dokazao na terenu. Bahar nema konstantnosti u igri, u izboru igraca, taktici, nema timske hemije. Milos Milojevic nije trebao biti smenjen. O redovnom mesetarenju menadzmenta da ne govorimo.

Kalčopolista®

pre 4 meseca

Opozicija uzvraca udarac!!! Bravo crno beli!!!
6

61z1z1z

pre 4 meseca

Videcete pravicete Bahara od blata, ovoliko promasaja nema nigde trebali su pobediti 4 5 razlike jedino bahar da udje i da gol.
s

sashki85

pre 4 meseca

ljudi mene ovaj poraz ama bas niti malo ne dotice. uzivao dam u ok utakmici, a od svega ovog najviše ce mi biti drago ako bahat ode. vise volim da zvezda izgubi i bahar odr, nego da smo pobedili i on ostao.
A

Ajzea

pre 4 meseca

Je l igrao brzonogi Bukari i neki srpski Bekam tako ga zovu, nisam video nikog…
S

Srbenda 77

pre 4 meseca

Iskteno jso krvavi gtobar prestećan sam,mi smo sa 2 i po igrača(saldanja,zahid i starina natko) dobili,uvek se trudim biti realan,rekao sam partizanu je najjaci adut bahar,jednostavno čovek je potpuno razbio zvezdu,koja je od stankovićeve za klasu slabija i ja tvrdim da se ne moze lako oporaviti,mom partizanu samo par solidnih igrača i regularno sudjenje i prvi smo,i jos nesto da li će se terza magija izvinuti zbog sramnog interjvua kada potpuno promasio pojačanja,silne pare bačene uzalud
s

sasa70

pre 4 meseca

ODLICNA prilika da u carter letu za BILO GDE veceras podu Bahar, Terezic, Mrkela, Marin i dr excel!!! Da se vise NIKAD ne vrate u Srbiju. I jedni i drugu su imali ciljeve do neba a rezultati su ispod zemlje. Potrosene NENORMALNE pare!! Dokle vise ce navijaci zvezdana i fmp-a da podrzavaju ovaj CIRKUS????

Fuenlabrada

pre 4 meseca

Ne bih ja tu ništa menjao. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!
B

Betoven0450678

pre 4 meseca

Pod hitno Cokna da vadi kestenje iz vatre.
N

Nidzazvezdas

pre 4 meseca

Od malena obozavam Zvezdu.Od danas,Zvezda mi nece biti u srcu kao do sada.Ovakvu bruku bolje da nisam doziveo Ko je pobedio Partizan,dok Zvezda se koprca u mulju.Sta reci osim,SRAMOTA.
G

GostNezvani

pre 4 meseca

Ima u našoj himni "ma gde bili na tabeli....." Bićete prvaci, ne brini.
k

koolerski

pre 4 meseca

Dzaba ste odlagali derbi!
3

39229221š

pre 4 meseca

Rodić match winner, hvala ti legendo, ostani u Zvezdi... 😂😂😂
P

Preža

pre 4 meseca

Terziću, ako imaš imalo obraza podnesi ostavku.Kakav sam ja optimista.😂
F

Fontana9

pre 4 meseca

Podneo bi on ostavku,ali ga zulja fioka ,jer ako se nekim slucajem otvori ode Terza u tvorza.
H

Heavy metal

pre 4 meseca

Previše neiskorišćenih šansi i poklonjen penal. Rodić je definitivno istrošen igrač, ali ne treba ga pljuvati zbog toga. Nismo zaslužili poraz, ali takav je sport. Čestitam komšijama.
G

GS

pre 4 meseca

Uvedeš Lučića koji se konstantno iz utqkmice u utakmicu zabija u protivničke igrače, a Kraso doktor fudbala na klupi, uđe čovjek, za pet minuta pokaže više nego pola Zvezdine ekipe.
G

Gostbio

pre 4 meseca

Svaka ti je kao u Njegoša
ј

јјјјјјјјјјјјј

pre 4 meseca

хајде Rodić u penziju nisi ti za profesionalni fudbal odavno a vi prodajte i Azarija i ERAKOVIĆA i upropastite i odbranu kada ste nam već upropastili
Z

ZetRjko

pre 4 meseca

Zamisli izgubiš od Duljaja, ej DULJAJA, i njegove razularene bande, pa oni muku muče i sa fenjerašima, treba Baraku odati priznanje , ne može to svako,lebe mekani.
d

dupla ljuta

pre 4 meseca

Čestitke partizanu na pobedi nad najačom zvezdom od barija.
g

gile sampion

pre 4 meseca

Pozdrav za Bukarija koji je izjavio da ce da nas dobiju 3-4 gola razlike... Bravo majstore od 98 minuta ti si jednom probio po boku
W

W.W

pre 4 meseca

Bahare napolje,Bahare napolje!!!!
g

gargojle

pre 4 meseca

dokle god je ovaj bahar u Zvezdi, od nas neće biti ništa. Jednostavno, njegova zla karma se lomi preko zvezdinih leđa. Terziću, otpiši gubitak i teraj to iz klube, zaustavi sunovrat, jer ovako nećemo stati do fajronta.... a ako ne reaguješ terziću, treba te u zatvor.
S

Samojakobre

pre 4 meseca

Hram fudbala neosvojiva tvrđava a i lepa kvota na Partizan 😁😁😁
c

cika Daca

pre 4 meseca

Gledao sam proslo kolo derbi hrvatskog prvenstva i mogu reci da je nas mnogo,mnogo bolji. Hajduk nije sutnuo u gol a Dinamo takodje los. Tri gola i po nekoliko sansi tasih timova, zasluzuje naziv derbija!
D

Dinamovac

pre 4 meseca

I ja sam gledao vaš i naš derbi i ovaj vaš je bio baš mučenje, nije ni naš sreća, al brate vaš udavi
K

Kizabg

pre 4 meseca

Kaže Terzić, pred početak sezone, da mi ne treba da se poredimo sa Partizanom i domaćim klubovima, već sa klubovima iz srednje kategorije, kao što su Olimpijakos,Kopenhagen,Dinamo, Sparta Prag.....Šta reći nakon svega viđenog?
M

Miloschichichi

pre 4 meseca

Naslov moze biti i kako uspesno baciti 50 miliona evra za par meseci.. toliko ulozili nakrcali love, placali po 5 miliona da nekomdodje u srbiju ej, PET MILIONA plus plate koje su astronomske i sta su dobili? Tuga jedna
G

GAZA

pre 4 meseca

Kao realan zvezdaš rećiću da ove moje trenada je sramota da večeras izgube od ekipe kakav je partizan ove polusezone. Bahara bih samo pitao, da li ga je sramota da i dalje bude trener Zvezde??? Totalan promašaj uprave koja ga je dovela i totalno loša selekcija pojačanja koja su dovedena. Tačka - kraj!!!
c

cule87

pre 4 meseca

Kakav je Partizan videlo se na terenu, nije ti ovo Football manager. Ne igraju imena igrača, niti igraju izveštaji sa prethodnih utakmica. Igra se 11 na 11, a večeras se videlo kakav je ko, odnosno videlo se ko je pobedio. Naravno, pretenciozno bi bilo uzdići se na osnovu jedne utakmice, kao što kaže narod i dobru se ne ponesi, u zlu se ne unizi.
Š

ŠOJIĆĆĆĆ

pre 4 meseca

Terziću, ajde priznaj da je sudija kriv. Aaaaaaaaaaaaaahahahahahagahahahahagahagahahqaaaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaa.
G

Gost7777

pre 4 meseca

Бахар ништа Звезду није унапредио...Задње везног Звезда нема!!!Мијаиловић квалитет нема за Звезду!!Баш лоша Звезда!
L

Ludilo mozga

pre 4 meseca

Ni titula trista tvojih nisu vredne ko jedna od mojih! Sad uzmite titulu, ako vas naravno nije sramota.
C

Chivas

pre 4 meseca

Dobićete petardu na proleće, nemoj da brineš...
B

Baxter88

pre 4 meseca

Hahahaha pa naravno da cemo titulu uzeti! Kristal Palas je izvukao 2:2 sa Sitijem, Aston Vila ih pobedila 1:0 ali ce oni naravno biti sampioni jer najjaca ekipa, jasno ko dan i ovde, prvenstvo je dugo!
A

Aqa

pre 4 meseca

Ako kojim slučajem sutra pobedimo real, ja mislim da će većina njih završiti u domu zdravlja😂😂😂
N

Nišlijaa

pre 4 meseca

Slažem se sa svakim slovom napisanim u tekstu, osim prve rečenice. Partizan ne da nije zaslužio prvo mesto nego, peto da je neke pravde kao što nije. Pobedu večeras su apsolutno zaslužili i tu nema greške.
R

Roter Stern Belgrad

pre 4 meseca

Realno Zvezda je imala bolje prilike pa vi pisite ovdje sta god hocete ali je Partizanova Pobjeda sasvim ok igrali su dobro sta je ova utakmica pokazala da Zvezda bez Kange ne moze a o centarsutevima da i ne pricam katastrofa
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Vi imate vise stranaca u prvih 11, opet neka spin prica, nikad skuplja zvezda itd... Sude penal svaki derbi, protiv toga nemozes da se boris...
m

mikuli

pre 4 meseca

Jel te nije sramota?
j

ja sam jaaaa

pre 4 meseca

ajde ne balavi, penal cist kao suza, neka imamo vise stranaca, vasi stranci sve ukupno kostaju 20 miliona, bolje pricaj o tome neznalice
b

bob.f

pre 4 meseca

Hahaha..Bajern🤣🤣🤣🤣🤣
3

3

pre 4 meseca

dečko, ti prosto dominiraš iz dana u dan svojim besmislenim komentarima!
B

Bojan1992

pre 4 meseca

Prvo golman Partizana skinuo neke fine sanse,mi promasili sve sto smo mogli,Rodic decko debilko,prvo start za penal posle pusya Saldanju skuplja dupli blok na Zahida a ovaj ostaje sam.. Mijatovic zverka. Realno nismo igrali lose,ali neki igraci...
a

a sto

pre 4 meseca

niko ne prica o ofsajdu iz kog su cigani dali gol? svaki ponovljeni snimak prikazuju iz ugla iz kog se to ne vidi, arena parastos sprema 😂
d

d.o.o.

pre 4 meseca

e ovako mi jos draze, odlozili derbi za 2 meseca jer im sudija nije odgovarao, nadam se da su sada zadovoljni ahahahahahaha
S

Sprzljen

pre 4 meseca

Grupa gradjana u klubu u raspadu pobedila na pozrtvovanost ( malo i Duljajeve lukavosti) drzavni projekat. Kvalitet fudbala dostojan Srbistana tj ne dostojan da se na zove evropskim. Kvalitet pojedinaca tj igraca oba tima ….. samo dvojica trojica mogu da dobiju prelaznu ocenu Saldanja Nato Zahid. U projektu drzave svi igraci ispod ocekivanog od strane vrha drzave. GENERLNO FUDBAL NAM JE U KATASTROFI
O

Oto

pre 4 meseca

Pa malo je i naš!🖤🤍
P

Preža

pre 4 meseca

Pa nama nije dao 2 gola samo ko nije igrao sa nama?

Miki

pre 4 meseca

Ovo je momenat kada se vidi rezultat preskupog eksperimenta Terzića i Uprave: bačene silne pare i protraćeno vreme. Da vas je sram!
L

Legolass

pre 4 meseca

Bravo za Kostu i Mijata. Ova deca su objasnila preplaćenim vedetama kako se bori za klub, a i kako se ponaša profesionalni igrač, plaćen za to što radi! Komšije, čestitam na pobedi. Nadam se dobrom fudbalu na proleće.
B

Birokrata

pre 4 meseca

Ali isto tako pokazali da sa decom ne moze da se igra i da sa njima mora polako..obojica su losi bili.. Mijatovic neiskusno upadao u ofsajd zamke, i reagovao lose jos par puta isto neiskusno.
K

Kon

pre 4 meseca

@Birokrata,baš si birokrata, oni obično ne znaju stanje na terenu, i to si i pokazao. Kao grobar mogu da kažem da su i Mijatović i Nedeljković bili među boljim u Zvezdi. Šta su pokazali milioneri i ostale "zvezde".
G

GostNezvani

pre 4 meseca

Ja plačem ovde godinu dana da se da šansa mladim srpskim igračima, a raspuste stranci koji ne donose ništa klubu, vi pljuvačinu po svojima. Verujte deci, ne menadžerskim šemama.
B

Brankoni84

pre 4 meseca

Ciganska je tuga pregolema.😁😂🤣
P

Preža

pre 4 meseca

Upravi Zvezde i neimarima sa Severa, Srećna Nova godina!!!
A

Ammmmmamam

pre 4 meseca

Samo jos jedan dokaz ko je najbolji! PARTIZAN!
D

Djape45||

pre 4 meseca

Šta reći a ne zaplakati. Rodić poklanja oba gola Partizanu, prvo mu za penal svaka čast, a onda umesto da bude u liniji sa odbranom on se pomera nazad 2 metra da Saldanja ne bude u ofsajdu. Znam dečka koja igra u Slobodi iz Užica, igrao u Čuki sa Lučićem i verovatno je i bolji igrač od njega, dečko ima jednu fintu u levo i to je to, ni da centrira posle toga ne zna. Katai veze nema čitav meč, nije se ni vraćao pozadi da pomogne Kangi i Hvangu u prenošenju lopte kao da je on igrao špica a ne iza njega. I umesto njega da izvede još u 60,70 minutu, on u 80 nekom uvodi Krasoa i izvodi Hvanga.
R

Retro

pre 4 meseca

Sever je kriv meni!!!niko vise.placenje vodje i podrska onom od koga dobijaju pare!svi ste postali isti od politicara do sporta sve isto!!! Uzas. Nekad je sever bio drugaciji od svih..al nekad!!!
k

kornjaca rade

pre 4 meseca

Ista prica i kod Partizana...nekada je i jug bio drugaciji
J

Jagodina grad Delija

pre 4 meseca

Hajde sad Darjane Nedeljkoviću u paketu sa Terzićem i Mrkelom, mrš iz Zvezde.
G

Gost999

pre 4 meseca

Prvo, komsije, cestitke na zasluzenoj pobedi. Vise ste je zeleli, vise ste grizli, zasluzeno je ako gledamo iz tog ugla. Sa druge strane, ono sto tesi, je da Partizan bolje od ovoga ne moze, a Zvezda moze mnogo bolje. Partizan odigrao utakmicu sezone, na 300% svojih mogucnosti, defanzivno svi razbili. Sa druge strane, ma koliko da deluje da je Zvezda bila losa, nije bas tako. Dva ponistena gola, Kataijevih par suteva, gde je neverovatno sta je promasio u poslednjoj sekundi, jos par dobrih sansi, Jovanovic dva puta skidao paucinu. Sa druge strane, da nije bilo Rodica, Partizan ne bi dao nijedan gol, dve neverovatne gluposti, jer su ljudi 5 puta presli centar posteno. Apostrofirao bih i sudiju koji je pustio klasicnu krljacinu i dozvolio Belicu da bije nekaznjen, kao i drugim igracima Partizana, da se izlezavaju celo drugo poluvreme i kradu vreme. Sa nase strane, asistencija na stranu, Bukari uzasan. Lucic sa srcem kao u misa i ocajnim donosenjem odluka. Sto se mene tice, nista posebno poraz, samo data municija Grobarima za njihove teorije zavere. Zvezda sampion!
G

Gost999

pre 4 meseca

I da dodam, Kraso mora da igra regularno!
X

Xxxxxxxxx

pre 4 meseca

Sve na mestu, ali brate koliko je tukao Belić, toliko je i Hvan. Tačnije svi su igrali sa žarom, Partizan više jer je bilo biti ili nebiti. Meni je drago da je tako bilo, sit sam više tetošenja igrača i seckanja igre. Gledali smo za promenu uzbudljiv derbi.
O

Objektivac

pre 4 meseca

Dajte pare u svakom sportu Partizanu priblizno kao zvezdi ne mora isto nego priblizno maltretirace crno-beli nesposobnjakovice jako.
m

mikuli

pre 4 meseca

Pa ne bi uzeli tituli nikada za zivota da udjemo ravnopravno u sezonu,mi ulazimo sa 30000 evra u ligu sampiona, a njima budzet 50 miliona ove godine
m

mikuli

pre 4 meseca

Pa dao bi njemu Terza otkaz ali mora da se plati par miliona
D

Djape45||

pre 4 meseca

Terza treba sebi da da otkaz.
V

Vldblk9a

pre 4 meseca

Ja sam mislio da je Partizan totalni raspad sistema, ali ova zvezda je dno dna, ljudi stukli milione na ali express igrace, ne postoji sistem, ne postoji igra, nalozile neznalice terzic i mrkela navijace kako su napravili timcinu, davali izjave kako ce lagano bar drugi biti u LS a ono zonska liga je merilo za njih. Jad i beda.
g

gostinjo

pre 4 meseca

Kako je Nedaje dao gol? Zar nije nase dete Mijatovic? Kako???
g

gostbre

pre 4 meseca

opet sirotinjsko srce pobedi bahate bogatase....al je lepo biti grobar ovih dana
М

Мрцина

pre 4 meseca

Надам се само да је ово последњи меч Бахара мученог на клупи.Оволико безидејан фудбал и лопање лопте..Срам вас било све до једног!Честитам Партизану.Дуљај је један велики господин.
1

19191919

pre 4 meseca

RODIC LUCIC UPRAVA I BAHAR ZA POLA SATA PALJBA IZ ZVEZDE !!!! Ne dajmo braco da nam se desi sto se desilo ovim raspadima, odma secimo u korenu odma motke i teramo ovooooo breee
S

SRAM vas bilo!

pre 4 meseca

Projekat "evropske Zvezde", koji nam je onako pompezno najavljen prošlog leta, a koji se odavno pohabao, večeras je eksplodirao kao prenaduvani balon. Da, "evropska Zvezda" je uspela da izgubi od "nikad slabijeg Partizana" (uz sav respekt za crno-bele i njihovu nadljudsku borbu tokom cele sezone). Izraelski trener sumnjivog kvaliteta Barak Bahar nam je ovde predstavljen i najavljen kao da Crvenu zvezdu preuzima lično Žoze Murinjo, a čovek je pokazao da ne zna ništa i da to što je izbacio Zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona prošle sezone sa Makabijem iz Haife nije referenca da može i da je predvodi. Taj čovek, ali i oni koji su ga doveli u Zvezdu, moraju da preuzmu odgovornost za sramnu polusezonu ekipe u koju je uložen ogroman novac i koja je imala pola godine da sistemski pripremi svoje učešće u Ligi šampiona. U toj Ligi šampiona doživela je težak debakl i bila najgori tim od 32 učesnika, a u domaćoj Superligi je uspela da u 19 mečeva izgubi tri puta i ne primi gol samo na jednoj utakmici, protiv Napretka u Kruševcu. Ponižavajuće i poražavajuće. Bahar je lutao od prvog dana i nije znao šta da radi sa ovom ekipom. Zavarao se onom famoznom pobedom od 5:0 protiv Fiorentine, čiji su igrači pravo sa plaže došli u Beograd da odigraju taj revijalni meč. Nametnuo je zahtevnu formaciju sa trojicom pozadi, za koju nije imao osnova u igračkom kadru, prebacio Mijailovića da igra libera, "ugušio" Bukarija i Mitrovića kada ih je stavio da igraju ful-bekove, forsirao Olajinku i Krasoa u špicu… Kada je video da to "ne pije vodu" i izgubio od Voždovca i Čukaričkog, pogubio se i on sam. Vraćao se na četvoricu pozadi, pomerao Mijailovića na desnog beka, sklonio Krasoa i Olajinku, forsirao skupo plaćenog, ali katastrofalnog Endiajea (kog gol u večerašnjem derbiju ne može da izvadi da bi dobio prelaznu ocenu), zapostavljao Kataija i Kangu, doživeo da ga u mnogim utakmicama spašavaju dečaci Mijatović, Lučić i Nedeljković, vraćao Kataija i Kangu u tim da ga "čupaju" a Mijailovića u vezni red... Sve to za pola godine, bez ikakvog plana, programa i sistema! Što je mnogo, mnogo je… Večeras je uspeo da izgubi od istog onog Partizana, kog je TSC nedavno "odučio od fudbala", koji je pre devet dana nadigran u Nišu i savladan od strane Radničkog, i Partizana kome je Radnički iz Kragujevca pre tri dana lagano dao tri komada u Humskoj… Da je samo pogledao šta su radile njegove kolege Žarko Lazetić, Slavoljub Đorđević i Feđa Dudić, mogao je mnogo da nauči o tome kako pripremiti utakmicu protiv Partizana. Ali ne, on je "Murinjo", on je evropski trener i mi nemamo takve. Zvezda je u ovih šest meseci izgubila identitet, izgubila je svoj genetski kod, Zvezdaši su nezadovoljni, ne osećaju ovaj tim, a Bahar očigledno ne zna šta znači Crvena zvezda… A sve to u sezoni koja je bila projektovana za iskorak u Evropi i "šetnju" kroz Superligu. Zvezda će Superligu verovatno i osvojiti, sa Baharom ili bez njega, jer ovaj Partizan neće moći da izdrži trku i pritisak do maja meseca, videli smo to u prethodnih 20-ak dana. Ali zbog svega gore navedenog, Barak Bahar i oni koji su ga ovde doveli, ne bi smeli da se u januaru pojave na prozivci, ako imaju časti i obraza. Mada, čast i obraz često ne idu u istu rečenicu sa srpskim fudbalom…
Č

Čičak traka

pre 4 meseca

A šta ti ukazuje da Partizan neće moći da izdrži trku a da će je Zvezda sigurno izdržati? Iskreno, iznenađen sam zvezdinom igrom a posebno rezultatom. Ista nemoć kao kod prethodna dva poraza, ne umeju da iskreiraju šansu, razmene milion bezopasnih pasova bez gol šanse na kraju.
.

.....

pre 4 meseca

Bahar je zaslužio ne drugi nego treći žuti karton. Jedan za poraze protiv Voždovca i Čuke, drugi zbog četvrtog mesta u Ligi šampiona i treći zbog večerašnjeg derbija. Vladan Milojević je slobodan.
M

Marsh

pre 4 meseca

Iz Zvezde Bahar,Hvang,Jednojaje,Bukari...Kataji brt sta promasi upm,Micko nema sta da trazi u ozbiljnom fudbalu odavno jbg uz novog trenera tu je prolece sa ovim bice teska zima steta sto Saldanja nije u Zvezdi
M

Mrs napolje

pre 4 meseca

Svi iz Zvezde.Od uprave preko Baraha sve do stranaca sa sve Rodicem u paketu.Poceli igrati Rodic pravi penal.Drugi gol mesto ofsajda gle opet Rodic pravi gresku.Bahar od 7 bitnih utakmica on ni jednu nije potvrdio.Stranci bilo i to velika nula.
N

Napred terza

pre 4 meseca

Bahare, nemoj slucajno da podnosis ostavku! Cekaj da te oteraju i naplati im do poslednjeg centa.
I

Istina je

pre 4 meseca

jedna i jedina,ako neko nece da je vidi onda jbg. ...... Kao prvo svaka cast GELORU KANGI,coveku koji je ubedljivo najbolji igrac ove nazovi Zvezde ...... Mali Mijatovic i Nedeljkovic su buducnost Zvezde i njima nema se sta zameriti,to su nasa deca .....E sad ovako prva katastrofalna uprava koja samo puni svoje dzepove,kupljeni ,,sever" koji vise nije to sto je bio,nego jedan orkestar za sahrane ..... Bedni strucni stab sa jednom budaletinom na celu,klovnovski pomocnici,koji ne znaju gde biju..... Vagon stranaca koji ne moze da napravi nikakvu razliku,obicni prodavci magle na celu sa hvangom koga vise ne mogu uporediti ni sa komarcem,obican lelemud bukari,bivsi igrac dragovic,rodic koji vise nema mesta ni u nekoj zoni ......Nema svrhe vise nabrajati,jer sve se vidi na terenu koji je merilo svega ......
V

Večiti

pre 4 meseca

Ode čika Bahar! Vreme je!
m

mikuli

pre 4 meseca

Pa nije lud ceka ga 6 miliona
Ч

Чокот

pre 4 meseca

Непотребан пораз, из два шута у гол. Али, нико нам није крив. Промашили смо све што смо могли.
C

Ccc…

pre 4 meseca

A Nikolic sto je sam promašio 2 stopostotne šanse? To se ne računa?
S

Smislov

pre 4 meseca

Biće 3-0, pardon biće 4-0, ha ha ha ha ha. Vi ste najskuplja prevara u istoriji fudbala. Bahar ostani, Bahar ostani....Mi nikad gori, vi nikad skuplji. Džaba. U zlatnom dobu sve je laž.
G

GOstVA

pre 4 meseca

I na kraju Australijanac nije ni igrao,pih
p

panda1

pre 4 meseca

Nikad skuplja zvezda ne može da pobedi nikad jadniji pfc.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 4 meseca

Pre svega moje iskrene čestitke svim navijačima Partizana na pobedi (i pored poklonjenog penala). I pored toga Partizan je zslužio i ovu pobedu i jesenju titulu. A NAROČITA ČESTITKA TRENERU IGORU DULJAJU . NE SEĆAM SE U PISLEDNJ8H 30 GODINA NI JEDNOG TRENERA KOJI JE POD OVAKVIM USLOVIMA OSVOJIO JESENJU TITULU, NIKADA NINJEDNOG TRENERA NISU TAKO PONIŽAVALI NI NAVIJAČI PARTIZANA NI NAVIJAČI ZVEZDE ,A NAROČITO NOVINARI KOJI SU ZDUŠNO PODRŽAVALI TA PONIŽENJA I PODSMEVANJA...ILI PISANJEM ILI ĆUTANJEM. IGOR DULJAJ JE ĆUTAO PODNOSIO I RADIO ,,,,, IGORE SKIDAM TI KAPU. Bahar,,,,,Terzić,,,, Zvezda,,,, Mrkela,,,,Marin, ,,,,milioni evra,,,, ne može sudija Jovanović,,,,, prerasli smo ovu ligu,,,,,, , u inat dušmanima,,,,,gemathegreat ,,,,, šta reći osim 🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Z

Zenica

pre 4 meseca

Ipak,zaslužena pobjeda "Partizana",kao satisfakcija za čudne i neočekivane poraze i remije u predhodnim kolima... Duljaj je očigledno dobar motivator koji zna kako svoje igrače podići u tom psihološkom segmentu igre...
G

Goat

pre 4 meseca

Kao navijač Partizana radujem se ovoj pobedi, ali moram nešto reći. Da budem realan, ovaj derbi treba da u prvom planu istakne naše talentovane dečake i bisere. Ne, mi imamo precenjene strance kojima smo samo prolazna stanica. Oni ne mogu osetiti čari derbija. I jedna i druga uprava zaslužuju otkaz! Ovako se ne vode giganti srpskog fudbala, ovo ničemu ne vodi. Ko god je iskreni navijač Partizana i Zvezde zna o čemu pričam.. Pozdrav!
3

3738292

pre 4 meseca

Sva četvorica će otići u roku od 6 meseci, nažalost...
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Zelim mirnu noc zvezdasima ,bez stresa😆😆😆pruzili ste maximalan otpor vise niste mogli😆😆😆niste vi radnicki😆😆😆sad srpski bajern da se vrati u realnost,da terzinjo prestane bajke da prica da ste 2,3 puta jaci od nas😆😆😆i da ste prerasli ovu ligu😆😆😆
B

Bosica

pre 4 meseca

Konačno kraj za Bahara.
D

Dedo usa pfc

pre 4 meseca

Duljaj poslao u penziju Baraka Obamu Bakara
S

Salamander

pre 4 meseca

Ipak ste dobre komšije, hvala vam, videćemo da se odužimo nekim dobrim delom, na primer, da na kraju ne bude debeli minus. Nisam gledao utakmicu, ali ovaj nas je baš ukanalio.
K

Kop

pre 4 meseca

Znali ko jeli živ vito korleone, kako on ovo podnosi, pogotovo crno belu mašineriju u košarci!!!! ⚫⚪⚫⚪⚫⚪
G

GAGI PFC

pre 4 meseca

Nema ga da komentarise :)
G

GAGI PFC

pre 4 meseca

Eno ga na drugim objavama vidim da komentarise,ziv je! :)
A

AS-AS

pre 4 meseca

samo da p[ozdravim MAGIGU TVORZANA i MITU,pootpisao bi bahara do kraja ugovora samo da na presednik i skaut napuste klub
R

Realizam

pre 4 meseca

Znanje je na strani Zvezde, ali je srce bilo na strani Partizana...to je presudilo
H

Hermano7

pre 4 meseca

Partizan pobedio, to je najbitno!!! Zvezda raspad sistema. Oba kluba nemaju corav bek, centarsut misle da je grad u Austriji. Mi primili gol zbog antica, zvezda dva zbog rodica. Zahid i Natho klasa igraca!
С

Стари делија

pre 4 meseca

Не бих о бахару није заслужио коментар, као ни управа са терзићем и "вођама" Господо вама искреним навијачима се обраћам. Зашто ћутите!!!
E

Eto ga

pre 4 meseca

Terzinjo ujutru kod Šarape, znate kako Partizan duguje za porez😂😂😂😂😂😂
N

Nekac035

pre 4 meseca

Dobro je da smo izgubili. Jer toliko nemamo veze sa fudbalom da je to strasno. Nadam se da ce svi ovi porazi oterati bahara, terzica, mrkelu, marina iz Zvezde!!! Ako sever bude precutao ovo onda ti placenici nista i nisu bolji! Zvezda nije prerasla ligu ali ovu upravu, ove igrace i ovog trenera svakako jeste!!
D

Dejani

pre 4 meseca

A Katai na kraju umjesto da pošalje loptu u gol, posla Bahara na aerodrom 🤣🤣🤣 Kao da je namjerno, samo da ovaj ode, nekako je za Kataija neshvatljivo da masi takav zicer. Bilo kako bilo priželjkivao sam ovo, kako bi se dodao šlag na tortu Baharovog lošeg vodjenja tima.
M

Monteroo

pre 4 meseca

Ponavljam ovo nema veze sa terenom,timom nesto je tu puklo ali bas jako,da li lova,da li je treneru nesto neko nametnuo i onda se raspalo ali zbog jakog ugovora ne smes da ga diras... Tim posle dva meseca prestao ne da igra fudbal nego kao da su se igraci odjavili....da kraso stamenic mitrovic ne mogu da igraju ovaj nivo...smesno.. Partizan bolji, zaid saldanha za spajica dragovica rodica su ozbiljan problem...
Т

Терзић

pre 4 meseca

Много су јаки
O

Ognjeeeen

pre 4 meseca

Jeftini a srcem igrate 🖤🤍
B

Bahar Odlazi

pre 4 meseca

Izraelac ako ne podnese neopozivu ostavku juriti ga motkama po ulici!
O

Ogiczv

pre 4 meseca

Čestitam partizanu na pobedi. Iskoristili svoje šanse, mi nismo
R

Rotkvica

pre 4 meseca

Ti klinci, Nedeljkovic, Mijatovic, Lucic sto ih svi hvaledu na sva usta, mogu slobodno u Radnik iz Surdulice...ni sto marki ne vrededu.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

al najjace ...dosta skauta je danas doslo !!!! Norsland nam dao 10 a cigani uzeli bod u LS ...haha ko koga tu laze
D

Deyan X

pre 4 meseca

Partizan je odigrao koliko moze, dok CZ nije dala ni 30% od onog sto moze. Kao da se igra neka bitna utakmica posle derbija pa se cuvala. Brdo duela zvezdini igraci su ulazili samo da se kaze da su tu.
G

Gost 232

pre 4 meseca

Obriši suze mala moja
M

Madabreeee

pre 4 meseca

Hahahahahahahahaha au koliko si slagao samog sebe. Po čemu je to zvezda bolja od Partizana. Natho, Saladanja i Zahid bolji od svih vaših zajedno
k

kolodin

pre 4 meseca

Vladimir Ivić je sa pravom rekao da Zvezda nema bolje igrače od Partizana,samo su skuplji.Ovaj Zahid je doktor za svakog igrača Zvezde
G

Guh

pre 4 meseca

Jel živ komentaror?
I

Inspektor

pre 4 meseca

Mukica
S

Srbija Majka

pre 4 meseca

Sramotna igra Zvezde, i ovo je samo vrhunac bezidejnisti i lutanja Baraka Bahara u ovoj sezoni. Ovo je vjerovatno i kraj skupocjene odiseje zvane Bahar i njegove svite (ergele)...koja je uspjela da pokvari skupocjenu igracku, i odigra najgoru sezonu u proteklih pet godina. Cekam Terzica i Mrkelu...!!!
R

Rodiccc

pre 4 meseca

Dovesti u partizan, penal skrivijo i ofsajd spasio
c

cestitke i pozdravi

pre 4 meseca

Cestitam partizanu sto nam je pomogao da se resimo ovog jevreja i da vratimo miloja pa da lepo osvojimo titulu kako dolikuje najvecem klubu zvezdi

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Da li je???
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Šta kažu Srpski Bekam ahhahahahahahahaha
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

jel igrao Azijski Mesi ??
L

LE

pre 4 meseca

Jedina bitna Baharova pobeda, Trajal u Kruševcu!!!
В

Вук са Велебита

pre 4 meseca

Дјецо,ово више није дерби.Србија нам пропада,спорт исто.Млади бјеже из ове државе,играју нам неки играћи из Африке,Азије...Све је поостало неважно,јучер сте имали шансу да мјењате све то,имали сте шансу да одлучујете о својој судбини,нисте,чекајте још 4 године,ако имате времена...Кога више и брига за дерби,резултате,кад је све договорено,намјештено...Све је постало на продају,продали се гласачи,пензионери,радници,навијачи...сви или велика већина има своју цјену...
M

Madabre

pre 4 meseca

U redu je navijaču komšinice. Da je zvezdana pobedila, pričali bi kako je Srbija nikad jača 😁😁😁
J

Ja pobegao vec

pre 4 meseca

Pre 8 godina,gledam odavde,smejem se i ne verujem kakav je moj narod
2

2023

pre 4 meseca

A šta se ti sa Velebita mešaš u stanje u Srbiji?
D

DIK tator

pre 4 meseca

Šta sad da radim? Očekujte "Zvezdino proleće". hehehe
B

Bok

pre 4 meseca

Ti ga čekaj, mi večeras slavimo. Kalendar u ruke.
P

Pećko Pivo

pre 4 meseca

Najskuplja ekipa u istoriji srpskog fudbala (mada verujem da je jedan deo tog potrošenog novca završio kod dr Terzića) gubi od ovakvog Partizana! Nema Partizan toliko lošu ekipu ali ima najgoreg trenera u istoriji! Ali dobro, ako je zvezdašima dobro i ćute na to što Terzić radi, meni kao partizanovcu je još bolje.
C

Ccc…

pre 4 meseca

“Najgori trener u istoriji”. Sačuvaj nas, Bože, samo ovih internet strucnjaka i sve ce biti ok.
M

Mikac678

pre 4 meseca

Džaba vam novci, ne može se sve kupiti sa vrećama para tako da ova pobeda je mnogo veća nego što pokazuje rezultat.

Mile Stručnjak

pre 4 meseca

Treba da bude sramota i jedne i druge. Partizan pre svega za ponašanje, skakanje na svaku odluku, pritiske i generalno nesportski ponašanje. Zvezdu koja ovaj partizan (koji je u rangu Čukaričkog) nije mogla da pobedi. Na kraju krajeva klasika, Zvezdi prvenstvo a partizanu derbi. Verovatno zato plaču na kraju utakmice, svesni su da im je to najveći uspeh...
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

Sve mozete da namestite ali derbi ne😆😆😆oducili smo vas od fudbala😆😆😆
D

Druga vrsta papagaja

pre 4 meseca

Ajd da se malo zezamo. Non stop isti komentari za KKP, pa ajd da prebacimo na zvezdu. Milioni ulozeni, zadznjih 10 godina preko 400 miliona. Ove godine nikad skuplji tim u istoriji Balkana (o tome su pevali i na severu). I sta bi? Nista. Poraz od raspalog Partizana koji su konobari iz Danske unistili 5:0. AHAHAH Nema sta, prejaki ste komsije🤣🤣🤣
U

Ur

pre 4 meseca

960m
H

Hahahahahahahahahahaha

pre 4 meseca

400 miliona 😂😂😂😂
B

Birokrata

pre 4 meseca

Eto cene igranja nase dece, lucic beskoristan, mijatovic dva puta neiskusno zaostaje kod ofsajd zamke, i par slabih reakcija koje su isto posledica neiskustva..A Katai magiko to vec be bih komentarisao,od kad se vratio on nas je#e.. njih trojica bar 4 gola nas kostali.
E

Eseks

pre 4 meseca

Cestitam komsijama.Smatram da je vise zvezda sama sebe pobedila uz pomoc dva gola rodica..Sanse koje smo promasili,posebno katai,govore da imamo neku psiho barijeru..O odugovlacenju igraca partizana ne bih komentarisao jer je to pokazatelj da su mali klub..Titula je zvezdina jer ce grobari kiksati cesto,ali ostaje zal zbog danas jer da smo iskoristili nase sanse lagano bi ih dobili.Terza odlazi!!!
M

Marsh

pre 4 meseca

Iz Zvezde Bahar,Hvang,Jednojaje,Bukari...Kataji brt sta promasi upm,Micko nema sta da trazi u ozbiljnom fudbalu odavno jbg uz novog trenera tu je prolece sa ovim bice teska zima steta sto Saldanja nije u Zvezdi
g

gostić

pre 4 meseca

Ko misli da je namešteno, da bi mogli dati otkaz Baharu?
P

Partizanale

pre 4 meseca

Crvena zvezda Fk- Dovodjenje hvanga 5 mil endijaje 4 mil cela ekipa boga oca para ulozeno- sramota srpskog fudbala, najgori tim ls, izgube od duljaja. Kk crvena zvezda, najveci budzet na balkanu ikada, sramota srpske kosarke, sramota srpskog sporta!
S

Salesman

pre 4 meseca

Bahar mars iz Zvezde! Vodi i svog serifa
M

Milojko Arsenić

pre 4 meseca

Jeftini a srcem igrate
Z

Zenon

pre 4 meseca

DZaba vam novci moji sinovci!
@

@ssss

pre 4 meseca

Nema sklanjalica nema ni pobede.Ali iluzorno je očekivati titulu Partizana u ovoj sklanjalica cipiripi ligi.Naravno da će Zvezda biti prvak.To se znalo još pre početka prvenstva.
D

Dumbarton

pre 4 meseca

Ali RTS koji prekida prenos istog trenutka po zavrsetku utakmice satro zbog dnevnika..
P

Popsi

pre 4 meseca

Režiser jadan ni on nije mogao da podnese koliko je komentator navijao za Partizan.
t

terzicu!!!!!!!!

pre 4 meseca

ti i svi napolje iz Zvezde, 5 godina nismo milimetar napredovali. Bruka i sramota
а

ајде сад

pre 4 meseca

Бахаре крени полако и поведи и Родића
G

Gost032

pre 4 meseca

Ocekivana pobeda za mir u kuci. Sad ce ocekivana promena trenera i +10 za Zvezdu na kraju prvenstva. Zvezda dominirala u svim segmentima, ali dzaba. Naredbe su naredbe. Bar nece biti kukanja za penal narednih godinu - dve.
K

Kako to?

pre 4 meseca

Zar nije bilo lako cemo 3-0 4-0. Raspali Partizan bla bla. Ne brukaj se jos vise. Priznaj da ste najskuplji a da lose igrate ;)
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Sastav po želji komentatora i eto.
P

Preža

pre 4 meseca

Šabaz, Bahar... nastavi niz.
O

Osman Bukari

pre 4 meseca

Dobro Boze moj... Dobicemo ih u sledecem 3:0
A

Ambrozini

pre 4 meseca

Vise nego zasluzena pobeda partizana. Bahar OUT!
P

Popsi

pre 4 meseca

Prvo da čestitam igračima Partizana koji su bili mnogo srčaniji. Drugo, crveni karton za Baraka Bahara, vreme mu je isteklo. Ubacio rupu Rodića koji pravi nepotreban penal jer je glup.
B

Birokrata

pre 4 meseca

A koga da stavi doktore?? Jel Bahar prodao levog beka ili ipak neko drugi?
D

DjulaMeshter

pre 4 meseca

Nema veze jedina razlika sto nece biti +20 na kraju sezone
m

mikuli

pre 4 meseca

Sta kaze Bukari, sta bi bilo da su bili grobari na jugu
П

Паун

pre 4 meseca

Терза на апаратима.
G

Gladsbrough

pre 4 meseca

Barak Bahar je najavio da će u mreži Partizana biti par komada i lagana pobeda. Očekujem izvinjenje Zvezdaškoj javnosti i da iz Beograda sam otputuje još koliko večeras, bez povratne karte.
G

Gost "

pre 4 meseca

Neće on nigde , jer ima takav ugovor da mu ne možeš ništa ustvari možeš , ali isplati sve do zadnjeg dinara , Jevrej je to...
0

0-4 hahhah

pre 4 meseca

NIKAD JACA ZVEZDA
X

XyZ

pre 4 meseca

Terzicu sram te bilo za ovu papazjaniju sa ekipom i trenerom.
Г

Гост

pre 4 meseca

Честитке партизану на заслуженој победи, Барак Бахар🟥🟥

angry_chainsaw

pre 4 meseca

TERZIĆ I MRKELA 🟥🟥
F

Figaro

pre 4 meseca

Gde se sakrio ovaj od 10 miliona hahahahahahahahahaha
s

south

pre 4 meseca

Hej bre, nemojte tako sa Srbskim Bajern Minhenom

VecaBg1971

pre 4 meseca

Ova Zvezda ne zasluzuje da uzme titulu u nasoj smrdljivoj ligi kad izgubi od ovakvog partizana, nikad goreg. Ali pobedili su nas ovakve glibave, bez energije i treba im cestitati. Cekam samo Tvorzu i Mrkelu da nam kazu kao smo nikad jaci kako su zadovoljni igrama i timom.

Bojank91

pre 4 meseca

Nema šta, zaslužena pobeda.Džabe silne prilike kad ne osvajaju bodove jer ipak bez njih na kraju nema ničeg. Odlična stvar iz ovog poraza je što će možda doći novi trener u januaru, a ako budemo imali sreće možda Bahar povede i Rodića sa sobom. Nije toliko loše, ima potencijala u igri ali prazna je ta sredina ipak
H

Holse

pre 4 meseca

Bahar ako sad ne dobije otkaz,nikad neće ima da ostane 10 godina
D

Dadada123

pre 4 meseca

Grobari a da nam posudite onaj transparent UPRAVA NAPOLJE samo na polusezonu vracamo na leto..
H

Hermano7

pre 4 meseca

Hahahahahahahaahhaahahah car
R

Rsb

pre 4 meseca

Izraelac do vidjenja uzasan fudbal povedi i Rodica i Kataia...
s

sashki85

pre 4 meseca

jedan od boljih derbija. ako ova pobeda znaci da bahar dobija otkaz, onda vredi. zvezda bila bolja, partizan igrao iz kontri i zasluženo pobedio. al ova zvezdina igra ne valja ama baš ništa.

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Teško, uprkos našim nadanjima, veliki su to lopovi!!! Terza tebe gledam!!!
P

Popsi

pre 4 meseca

Ja navijam za Zvezdu i gledao sam utakmicu pa te pitam po kom smo mi to parametru bili bolji?
D

Drobilica kicme

pre 4 meseca

Za ekipu koja je prerasla nasu ligu kako kaze terza,nesto cesto gube u toj istoj ligi.Najskuplji projekat u fudbalu u istoriji u ovom delu evrope,a izgledaju kao da im je ekipu sklapao covic.
U

Uzas

pre 4 meseca

Svi su krivi za ovo sem Terze,Mrkele,Marina…..
G

Guh

pre 4 meseca

Hahahahhaha džaba ste odlagali
И

И

pre 4 meseca

Не могу да се отмем утиску да Звезда апсолутно све ради на основу коментара на порталима. Писали су сви да мали Јован треба да стартује и поред њега Катаи. Испоставило се да су Шериф и Красо направили више за мало времена. Прошли тренер је смењен на основу коментара по порталима.
B

Birokrata

pre 4 meseca

Bukvalno, a ovde fala bogu sve strucnjak do strucnjaka. Mijatovic neiskusan, Kataijevo vreme proslo, Bukari igra sam za sebe, Rodic standardno kanal...itd..al evo strucnjaci neka oteraju i ovog trenera da vidim ko ce da dodje i sta ce da uradi.
T

Transfer Boy

pre 4 meseca

Nikad igracki "gori" Partizan dobija nikad skuplju Zvezdu..to je dovoljno...Samo cekam izvaju najveceg strucnjaka mr. dr. Zvezdana Terzica da da svoj strucan elaborat..
n

nonamee

pre 4 meseca

sve sve ali da se valjaju po terenu i zadrzavaju vrijeme a igraju kuci hahahaah i oce da budu sampioni... 11 iza lopte hahaajah
G

Gosti iz Nisa

pre 4 meseca

Najskuplji a slabo igraju!! Hahahha daj jos 20 milke ide prelazni rok.
7

7171717

pre 4 meseca

ZA 12 MINUTA ZELIM VEST DA JE BAHAR DOBIO OTKAZ !!! Na stranu rezultat ali ja zadnjih godina vecu dominaciju u derbiju nisam video, realan rezultat je 1 5 najmanje. Izgubili smo samo i SAMO zbog RODICA. Koji je to antifudbaler to nema na svetu.. Rodic, Lucic, Katai ( hvala na svemu ) Olajinka, Mijailovic vise ne smeju da vide teren ni preko tv. SRAM VAS BILO BRE OD OVAKVOG PARTIZANA DA IZGUBITE, Nije ih tukao samo ko nije hteo, Radnicki Nis ih oducio od fudbala, komplet odbranu promeniti ali SVE sem Nedeljkovica. DNO DNA UPRAVA I BAHAR NAPOLJEEEEEE BRE ODMAAAAAAAA USTAJTE BRS ZVEZDASIIII !!!!
R

Rodjace

pre 4 meseca

Kakva crna dominacija? Sto se groblje povuklo jer su svesni da nemaju cime da igraju, ovaj polutan Zahid pokazao kako se igra fudbal iz par dodira....
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Dragović konstatno ide anzad dupetom. Mijailović je izgubljen u vremenu i prostoru. Lučić je komedija. Bukariju nisu ni davi loptu. Rodić je neverovatan užas ovo je sakaćenje sopstvene ekipe Gobelja level. Jer su sas videli mnogi zašto Katai i Mijatović ne mogu od početka?
@

@NEŠICA

pre 4 meseca

NEMOJ SE NERVIRATI, JEDNOSTAVNO NEMATE POJMA, POMIRI SE SA TIM PRE ĆEŠ PREBOLETI.
P

Pjer Karden

pre 4 meseca

UPRAVA NAPOLJE,Bahar može da ide samo u paketu sa Terzićem i Mrkelom,Zvezdan Terzić je u stilu Čovića dovodio svoje kombinacije kojima uzima pola zarade,ovaj poraz je nešto najbolje što nam se desilo,a kokuzi sa severe valjda se prejeli parizera pa ćute.
A

Anonimous

pre 4 meseca

Sta zna srce sta su milioni..
h

hqhhahqhaha

pre 4 meseca

EVROSPKA ZVEZDA???
N

Nicker

pre 4 meseca

Dole levo,usla?
z

zgemba 82

pre 4 meseca

Bahare AMAN VISE DOSTA JE DA NAS J.....S U GLAVU BEZI I TI I TI TVOJI STO SI IH DOVEO . OD JA.BOY. MOZES DA IZGUBIS ALI DERBI NE SMES. MRŠ
S

Student

pre 4 meseca

Pozdra za ultra kop, pozdravlja vas "stit"
Z

Zeleznik

pre 4 meseca

Zapamtite moje reči. Ovo je namerno urađeno da bi Bahar bio najuren iz Zvezda a Duljaj ostao u Partizanu kao neki "vrhunski trener". Zapamtite.
G

Gost1100000

pre 4 meseca

O boze dragi sta vama pada na pamet, samo se pravdajte sto ste najskuplji a lose igrate 🤣🤣🤣
E

Evo

pre 4 meseca

Ja ti verujem
S

Suhoj37

pre 4 meseca

Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Branio sam Bahara tokom okršaja u Ligi Šampiona, ali sada se vidi da je totalna neznalica a Zvezdina odbrana je katastrofalna.
c

cartman4995t9

pre 4 meseca

Zvezda kao da je igrala bez trenera. Neverovatno.
T

TUGA PREGOLEMA

pre 4 meseca

Da li da očekujemo sastanak državnog vrha? Ponoćnu intervenciju? Dan žalosti? Neka gostovanja u jutarnjim programima barem?
M

Milovance

pre 4 meseca

Bahare ostane,sad kad si pogubio sve sto si mogao ne moras da ides,kasno je…
S

Salamander

pre 4 meseca

Nisam gledao utakmicu, pratio sam samo rezultat, vidim da smo izgubili, i da smo gubili 2:0. Kakva god da je bila igra, ovo nam je treći poraz. Plus, poraz u Bernu. Čovek je izgubio sve bitne utakmice. Hajmo sad uprava, trener, pojedini igrači polako put pod noge.
S

Sandman

pre 4 meseca

Najjeftiniji,a dobro igrate! ⚫️⚪️💪
M

Mile led

pre 4 meseca

Otimajjjj Duljaj nameštenu titulu
Ч

Чуме

pre 4 meseca

Намештена му јесте, али не може он то да узме.
C

Cjepka123

pre 4 meseca

Bahare dosta je bilo! Ako neko spomene sudije, nema pojma, odlično suđenje je bilo s obzirom na veliki pritisak.
s

sipajjjjjj

pre 4 meseca

igrajmoooo taj tango smrtiiiiiii
D

Drobilica kicme

pre 4 meseca

Za ekipu koja je prerasla nasu ligu kako kaze terza,nesto cesto gube u toj istoj ligi.Najskuplji projekat u fudbalu u istoriji u ovom delu evrope,a izgledaju kao da im je ekipu sklapao covic.
O

Od mene

pre 4 meseca

Pristanite da se ponište izbori i mi ćemo da se poništi derbi.
d

dosta je bilo

pre 4 meseca

Ili Bahar da leti ili Marakana više neće videti ni jednog navijača pa nek se vesele Terzini botovi
M

Milan jona

pre 4 meseca

Koga nece videti,ove placenile sa severa,njih ni Zvezda ni rezultat ne zanimaju..
g

gostFoca

pre 4 meseca

jevrej da se ne ljubimo
M

Milovance

pre 4 meseca

Trebao ie da ode pre 2 meseca,sad ne mora,Partizanu svakako svaka cast na zelji i borbi…
Г

Грдне ране

pre 4 meseca

Звезда као и у Лиги шампиона опет није искористила шансе, и наравно у одбрани прими два комада из исто шутева... Бахар је побједом могао купити додатни кредит код свију, а овако је извјесно потписао отказ.
C

Czz

pre 4 meseca

A sta da radi Bahar majke vam ? Pa promasili smo 10 odlicnih sansi. Rodic je bio njihov najbolji igrac. Razbili smo ih, bili bolji ali trener ne moze da daje golove. Kaznjeni smo za promasene sanse i to je to. Katai bez srca, sto pokazuje poslednja sansa, mali Mijatovic je dijamant.
N

Nenabsbsh

pre 4 meseca

Sta bre covece vi koji pricate ovo gledate....u kom ste vi univerzumu....pa i oni su mogli da daju jos bar 3 kom....ubijes nekoga kada se povuku do tada su nas svi timovi oducili od fudbala i onda cujem tebe kako smo ih razbili......jooojn majko moja pa ovo je festa....kaze covek razbili smo ih.....auuu
S

SALDANJAAAAA

pre 4 meseca

SAD NEK OSVOJE TITULU AKO IH NIJE SRAMOTA....POKIDANA KOMŠINICA U HUMSKOJ !!!
H

Hahahaah

pre 4 meseca

E tugo komentara...pokidana...niste 20min na kraju izasli iz 16m e moj druze mozda si spavao
Ч

Чуме

pre 4 meseca

"Покидани"?? Коју си, тачно, утакмицу гледао?
k

kkkkk

pre 4 meseca

Šta bi ovo,meni rekli da ce biti 0 3,iz Čikaga moji znaš ti dobro koji,hahhahahahahahhahahahahhaahhabbahahahahhahahahhahahahahahhahabahah
B

Bane1989Ns

pre 4 meseca

kad je ispracaj Bahara da dodjem da mašem.Cestitke Grobari na namestenom derbiju😂
C

Cjepka123

pre 4 meseca

Ne lupaj.
G

Goss

pre 4 meseca

Sad se i derbiji nameštaju kad izgubite ahahaha
J

Jöle 39

pre 4 meseca

I opet sanja da je prva bila
i

igor1989

pre 4 meseca

Mislim da vam trebaju pojacanja...🫢🫢🫢
B

Babaroga

pre 4 meseca

Komšije, derbi se ne može kupiti!!! Pobeda na jaja, uprkos svima i uprkos svemu. Ko radi skaut u Zvezdi, taj je teški dunster. Stranci u Partizanu 3 puta bolji od stranaca komšinice. Eeeej Crnooooo Beliiiiii volimooo vas volimooo vas volimooo ⚫⚪
n

ne preteruj

pre 4 meseca

Pobedili jeste svaka cast, ali videli se niste. Prvo poluvreme jednom presli centar Rodic vam pokloni penal. Drugo poluvreme imali ste dve sanse, mi bar pet. Plus Katai na kraju, ali Sale je car nema veze. Tim vam je rupa nemojte se lagati, nas je nesto bolji ipak podmladak nam je jaci. Medjutim Bukari kad ode bice jebeno. Dobra utakmica posle sto godina.
K

Kiki Golub

pre 4 meseca

Ovo poništiti odmah, nije stvarno u redu !!!
3

321

pre 4 meseca

Bahar mora otici ne zna da motivise igrace
G

Gosti iz Nisa

pre 4 meseca

Jeftini a dobro igrate!!
M

Mhm

pre 4 meseca

Režimska kladionice što ne napišete ko je doveo tog Bahara, što ne smete ni jedan tekst o Terziću da napišete?
B

Barak Bahar

pre 4 meseca

Crveni karton!
P

Preža

pre 4 meseca

Nisam gledao, jel smo pobedili sa 2ili 3:0? Pitam zbog Bukarija?🤣🤣🤣
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Sledeci put upisite 0:1 pred utakmicu, pa da znamo na cemu smo. Jurimo hendikep od -1 svaki derbi zbog penala Natka
G

Gosti iz Nisa

pre 4 meseca

Ne kukaj, idu sad jos 20 milke.
M

Mi ovako nikakvi

pre 4 meseca

kilavi, jadni i bedni dobijemo Srpski Bajern. Sad mozete titulu da osvojite, slobodno.......
R

Realno...

pre 4 meseca

Bahar nam kriv??? Pa sa Rodićem, Kataijem i Lučićem, ja ne bih dobio FK Babušnicu! Igrali smo sa 3 igrača manje!!!

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Pa ko je te igrače postavio i uveo na spisak za derbi??? Terza i Barak OSTAVKE!!!
t

toliko

pre 4 meseca

vreme je da Bahar zauvek ode.
Z

ZOXX

pre 4 meseca

Nadam se da je i Terziću jasno da je Bahar bivši.
r

rtz

pre 4 meseca

Koja letargicna igra zvezde sramota
I

Izrael OUT

pre 4 meseca

BAHAR OSTAVKA!!!!
O

Oleg

pre 4 meseca

Ma nije namestena liga. Hahaha
R

RTS KOMENTARI

pre 4 meseca

KOMENTATOR RTS I VODITELJI, SRAM VAS BILO KAKO KOMENTARISETE UTAKMICU...ALI UZALUD TRUD DZABA VAM SVEEEEEE!!!!!
J

Jacimovic

pre 4 meseca

BARAK BAHAR ODLAZI.... CRVENI KARTON...AKO ON NE ONDA TERZIC ODLAZI...
J

JWest

pre 4 meseca

BRAVO I SVAKA CAST MOMCI, UPRAVA NAPOLJE!
g

gostxxx

pre 4 meseca

Očaj Zvezda,dno dna...Najgora zadnjih 5,6 god. Definitivno trener mora da ide
h

hhhh

pre 4 meseca

Ja ću jednu punjenu,od priloga sve sem ćumura
P

Preža

pre 4 meseca

Terzićubovo zešće boli!🤣
J

Junker

pre 4 meseca

Terzic je za sve kriv! Bahar je neznalica. Rodic je budak. Katai je penzioner i to je ovde pokazao. Zao mi je sto ovaj poraz ne moze da otera Terzica iz Zvezde.
U

Ujka Zitko

pre 4 meseca

O Partizane ti nepobediv si,o Partizane ceo moj zivot si....🖤🖤🖤🖤PARTIZANE NAPADAJ!🖤🖤🖤🖤 LJULAJ DULJAJ!!!! AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA😂😂😂😂AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAJAJAAH

Lemi

pre 4 meseca

Pa nek osvoji zvezda titulu... AKO IH NIJE SRAMOTA NARAVNO!!
M

Maruum

pre 4 meseca

Osvojite je je vi sad ako vas nije sramota, na svom terenu igrate bunker, da se zvezda nije ispromasivala doziveli bi najveci poraz u zadnjih 50 godina. Ali to ste vi, mentalni i moralni patuljci. PS Necete je osvojtii jer ste smesna grupa nabedjenih debila koja samo na tucu, kradju, valjanje mozete da osvojite bod, na kraju -20.
D

DrvoMama

pre 4 meseca

Nije lako al je jako Alo zvezdasi sta je ovo 60mil ovde 30mil basket i vi ste kanta hahaha Alo stamenicu sta kazes poveda kao siti a
n

neeeee

pre 4 meseca

brini ode bahar dodje trener i u drugom delu cemo vas rasrafimo 2 puta i to je to
N

NekoUzMase

pre 4 meseca

Titulu osvaja ko bude na kraju prvi. Ako cemo iskreno, jadni su i Partizan i Zvezda, kao i ostatak lige.