Komentari na vest

Navijači rekli svoje, Joveljić igrač godine LA Galaksija

N

Nikola108

pre preko 1 godinu

Joveljic je ozbiljan igrac sa njuhom za gol. Da li je bolji od Jovica? To je pitanje. Ali svakako zasluzuje da se pozove u Katar. Nije bolji od Vlahovica i Mitrovica, ali kao njihova zamena apsolutno zasluzuje. Posto je Piksi inteligentan covek siguran sam da ce ga voditi u Katar ako Joveljic bude zdrav. E sad da li ce igrati tamo, to je realno tesko. Ipak je Jovic iskusniji i igra mnogo jacu ligu.
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Znate kako, nije Mls neki reper, al nije dobio nagradu zbog lepih ociju ili lepote, i nije bitno koliko je igrao. Pola vas sto pisete niste ni na fizickom dobili nagradu ili nesto slicno, samo pljuvanje
I

IMA

pre preko 1 godinu

Eeeee kad bi se tako pravila selekcija reprezentacije. Sada neko odigra solidno dve utakmice ,odma na svetsko da ga zove Piksi. Dajte molim vas. Mislite da je lako igrati u A selekciji? Mislite da ih skupljaju onako usput...Ne,ne to je dug proces.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Od Jovića bi svakako bio za klasu korisniji.
T

TITO

pre preko 1 godinu

Mnogo smo bezobrazan narod,nerealan. Citam,dajte Joveljica,nekog Samrdzica, Kataija.... A sta su radili svi ovi sto su igrali kvalifikacije? Pa zasluzili momci i tim ne treba menjati
M

Milan Galić

pre preko 1 godinu

Umesto Radonjića.
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Hahahahaha...Ti druže nisi lopzu šutnuo u životu, garant! Radonjić nije klasa, ali je naš najeksplozivniji igrač, ubedljivo!!! Da ti objasnim, kada se juri rezultat, njegova brzina i kontrola lopte može mnogo da doprinese!!
q

qqzqq

pre preko 1 godinu

pa da,mi ćemo ipak sa kulibalijem,dionijem,ohijem i ostalim poluamaterima,dok eto jedan proizvod iz nase škole nema perspektivu u klubu! umesto njega iz ajntrahta da dovedemo,mi smo spucali pare na razne krstice,spiridonovice,kuke i motike,kulibalije i dionije i razne vedete naseg tima! bravo,ne ne,ovo stvarno treba znati,svaka cast za sportski sektor svima po orden!
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Joveljic umesto Jovica na svetsko!
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

O gospode Boze... Ne prolupavajte se vise...
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Apsolutno. Za klasu korisniji.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Ево га још један репрезентативац Галаксије.
G

Goat

pre preko 1 godinu

Perspektivan je igrac nema sta,ali budimo realno mora jos mnogo da radi. Vise od polovinu golova je dao iz jedanesterca...
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

@Goat Za Luku Jovica Mitrovic licno
G

Gost@liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Kako je neko za Jovica Mitrovic? Dakle, za nekog ko je igrao u Realu, osvajao LS, titule i trofeje u Spaniji, Nemackoj, Portugalu, Srbiji, treba da bude ideal neko ko je pola karijere proveo u drugoj ligi? Mislim da to tako ne ide. Osim u izvrnutoj grobarskoj logici...

Немања Земун

pre preko 1 godinu

Lepo kazes da je Jovic igrao , sada ne igra nista nazalost. Dok ovaj drugi reseta gde stigne... A pritom igra u najjacoj ligi. Moze i on da igra lige sampiona i lige evrope u Italijanskoj i Nemackoj ligi.
J

JAN

pre preko 1 godinu

Slazem se da treba jos puno da radi da bi bio na spisku za Katar. Ta liga je smesna u odnosu na Evropske lige.Realno ,pored Mitra i Dusana nema sanse
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

@Gost taj isti Jovic, koji je ni kriv ni duzan uzeo LS imao je isti ucinak kao i ja, NULA, decko zalutao u Real! Sad je zalutao i u Fiorentinu, eto ga sledece sezone u TSC-u! A Mitar je legenda jednog kluba u Engleskoj, dok Jovic nije legenda ni Sofiji!
G

Gost999

pre preko 1 godinu

"U izvrnutoj grobarskoj logici"??? Hahahaha opet brojilo napada🤣kad god napises da je Jovic igrao u Realu i osvojio LS, 1000 navijaca Reala se rasplace haha. Toliki doprinos ima da mu placaju platu da igra negdje drugo, samo da ne smeta na treninzima. A nisi napisao najveci uspjeh Jovica, sjajno kretanje u Lisabonu, odvukao 5 igraca ja sebe i ostavio zicer Mitrovicu da gol. Steta sto takvu igracinu onaj grobar Stojkovic ne koristi vise. Zanimljiva cinjenica za kraj, Mitrovic ima vise golova u LS od Jovica.
G

Gost@gost11111

pre preko 1 godinu

Pa kad je to tako lako da zalutas u Real, sto ti nisi zalutao nego on? Drugo, da nije doprineo, ne bi dobio medalju. Prosto i jednostavno. Mozete da lazete i izvrcete cinjenice da vama bude lakse, ali sve su to opet cinjenice. Ja bih uvek pre izabrao da igram za Real, pa makar i malo, i da imam sve te osvojene trofeje, medju njima i LS, nego da sam legenda jednog Fulama koji se seta iz prve u trecu ligu i nazad.
G

Gost@gost11111

pre preko 1 godinu

A taj komentar o Sofiji vise govori o tebi nego o njemu
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Joveljić je za Jovića klasa. To što su Mitar i Duci za tri klase iznad Jovića, ne znači da nam ne treba treći napadač da ih rastereti. Jović to ne može, znači daj nekoga ko može.
J

Jack Sparrow

pre preko 1 godinu

Decko je zasluzio da ide u Katar,ako Piksi gotivi Jovica i hoce da ga vodi kao treceg spica treba voditi i Joveljica,jer je decko imao sjajnu sezonu i to bi mu bila kruna iste. Prejaku cemo reprezentaciju imati u buducnosti tek Vlahovic,Mitrovic,Kostic,Sergej,Lukic,Zivkovic,Radonjic, Ivan Ilic,Milenkovic,Racic,Veljkovic,Pavlovic,Jovic,Joveljic, Jovanovic,Grujic,Maksimovic,Samardzic, Mitrovic (zvezda), Ristic,Masovic,Pantovic,VanjaS,Rajkovic,Svilar... i jos mnogo drugih igraca koji idu uzlaznom putanjom i bice sve bolji kako godine budu isle,a pred navedinama su jos minimum 3 a vecine i 4,5 kvalifikacionih ciklusa.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Nije zaslužio Jovelja da ide u Katar jer je rezervni fudbaler u LA Galaxy-u.Ispratim svaki put kako odigra i vec 2 meseca igra po 15-20 minuta.Za tako neozbiljnu ligu premalo.Jovic ima vecu minutazu u Serii A nego ovaj u MLS a svakako je igrama za reprezentaciju i golovima u ono malo sto je igrao pokazao da mu je tu mesto.A sto se tice igraca u buducim ciklusima prakticno svi osim Mitrovica stopera (koji nije neko bez koga se ne moze) i Tadica ( koji je lider) su 30 i ispod tako da konacno neki duzi period ne moramo slusati o cuvenoj smeni generacija kad god se dozivi neuspeh, a jedino je Miha imao potrebu za njom (sto je i ucinio pa su rezultati u prejakoj grupi ispastali)