Komentari na vest

Ne, nije slučajno što je Zvezda promašila 20 zicera kada nije smela

K

Kad nije hteo

pre oko 2 meseca

Jovana Milosevica. Umesto kod nas na pozajmicu monak ode u st galen; 6ti minut i go! Eee terzo, terzoo, kako rekose skauti- ne zna da trci.
Р

Реално

pre oko 2 meseca

Није случајно. Урадили су све што је до њих било. Али, Бог не дозвољава.
D

Deyan X

pre oko 2 meseca

Treba biti umetnik i promasiti tih 19 suteva...
Š

Š19

pre oko 2 meseca

Звезда нема крштеног шпица и ту је крај приче
M

Markan77

pre oko 2 meseca

Naravno da nije slucajno. Isto je bilo i protiv Genta. Dovedu neke poluigrace koji ne znaju dati gol pa posle placu. Jedinog pravog igraca prodase u polusezoni. Nikad ovako necemo naprijed, nazalost.
2

20 zicera

pre oko 2 meseca

Ali umjetnost je dati rukom...
T

To si

pre oko 2 meseca

video ti i onaj vaš komentator sa Arene. Bolesno skroz!!!
2

21 Zicer

pre oko 2 meseca

Najveca umjetnost je biti slijep i ogranicen toliko.
M

Miftar

pre oko 2 meseca

Glazer loš golman,za niske lopte nula,
P

Pa jeste

pre oko 2 meseca

a i ne valja se pola poluvremena po travi da bi isteklo vreme.
D

Dusan2235

pre oko 2 meseca

Bolji vam je bio Borjan 100x i jeftiniji.Glazer ima neke nenormalno dobre intervencije,ali i neverovatne kikseve,ne znas na cemu si sa njim.I ako mi je Borjan nesto antipatican,ali branio je u Zvezdi kao zmaj
F

Familija

pre oko 2 meseca

Mozzarte objasni kako start nad Đigom nije penal igrač partizana uleće klizeći Điga prvi dolazi do lopte i ovaj ga ruši šta je to mozzarte ako to nije penal ne znam što se uopšte i sviraju penali Zvezda opet debelo oštećena
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Не брините се цз осваја титулу,јер без прихода од ЛШ иде тешки распад екипе а квалитетне клинце су продали.Тешко дају голове и све им иде наопако јер све раде на силу а Бог силу не воли,па их несрећни Јангери избаце из ЛШ и ЛЕ,не могу да победе распали пфц,брука,дај још милијарду наших пара да победе неког битног.Бахати државни пројекат је пропао.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Ni jedan tim nema prolaz u lš. I drugi ide u kvalifikacije u lš.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

I da ne osvoji titulu, opet ce ici u kvalifikacije za LS! I sigurno ce igrati grupu u LE! Pre nego sto nesto napises, prvo se malo infoemisi. Zvezda zbog svog koeficijenta ima vece sanse da udje u LS kao druga, nego Partizan kao prvi.
s

smajkijaja

pre oko 2 meseca

Rece navijac Vojvodine. Klub koji ne moze da dobije utakmicu u nasoj ligi, a prica od Yang Boys-u.
K

Knez032

pre oko 2 meseca

Tesko golove daju a lako primaju !
g

gostbaster

pre oko 2 meseca

Zvezda nokautira kad joj se svira nepostojeći penal u I poluvremenu, protivnik se demorališe, vidi kuda sve to vodi i odustaje od borbe...posle šta je problem ugurati iz 5m još 2-3gola. i 2 gol je dala RUKOM!
К

Кад се сетим

pre oko 2 meseca

И шта кажу, Панчев имао среће? Није, него је знао да да гол! Ови ме умеду!

samovasgledam

pre oko 2 meseca

Samo vi brojite šanse,one se računaju! Treba znati dati gol, fudbal se igra na golove..
O

Ok

pre oko 2 meseca

O cemu bre vi. Ljudi igrali celu utakmicu klasican bunker. Spasavaj se ko moze. Niko ne pise da je bruka kurciti se da si neko a igras bunker i molis boga da te ne izbuse kao reseto. Sindrom malih klubova. Nego da pitam jel bio guru da vas usmeri u navijanju.
T

Trenercina

pre oko 2 meseca

Steta sto Zvezda ove sezone nije imala pravog gol igraca.Nije Zvezda u svim ovim utakmicama igrala slabo.U vecini je bila nadmocna u svim segmentima igre ali rezultat je merilo svega.Fudbal se igra za golove a ne za sanse.Endiaj,Bukari,Olajnika ....realno bez onog neophodnog znanja za lako resavanje sansi.Brzaci koji reaguju u sekundi bez pogleda ka golmanu.Nije slucajno onda sto gola nema pa kad se pritom doda Ivanic koji nije na nivou prethodnih sezona,Hvang koji nije gol igrac,Kataji koji je vec u penziji.
n

neshha

pre oko 2 meseca

Juce bi se Ohi nadavao golova!
N

Nordsjeland x6

pre oko 2 meseca

Samo da podsetim ove "strucnjake" iz kluba koji kad god proviri bilo gde u Evropu dobije 6 komada od decurlije iz Danske,kazu ovde kako su bili "bolji" od Zvezde a Bunkerisali ceo mec,eeej pogledajte samo statistiku sa meca,cak 28 udaraca Zvezde u njihov gol a oni samo 4 u nas...to sve govori koliko su Bunker igrali i koliko su se plasili poraza!
M

Mikuli

pre oko 2 meseca

Kakvi licemeri, siti imao vise udaraca na gol od njih juce , pa su pricali kako su bili egal, zvezda idea -srbija nikad jugoslavija
M

M.D.

pre oko 2 meseca

Izvini ja gledao samo rzultat utakmice,i tabelu !
B

Bice i 7ma u nizu...

pre oko 2 meseca

Znate o cemu se ovde radi,ovi iz Jsd-a sad pokusavaju Montiranim i Editovanim snimkom koji su Tegeltija i njegov sponzor Ostoja objavili na svom Tviteru da skrenu paznju sa prave istine, a to je da je Zvezda ostecena za DVA cista penala koja nisu svirana nad Djigom i Kataijem u 16-tercu,zato ovi iz jsd-a dizu toliku frku jer pokusavaju da sakriju da je sudija ostetio Zvezdu a njih opet spasao cistog poraza koji su i zasluzili s obzirim da su samo 4 puta sutnuli u gol naspram cak 28 Zvezdinih suteva!
R

Realnost je to

pre oko 2 meseca

Svi se nalozili da su cigalakosi imali 20 zicera i 80% posed a nikako da skapiraju da je Partizan mogao da tutne gol svaki put kad je prisao na 25m od njihovog gola! Markovic u prvom pol ne zna se kako nije usla, dva komada uzizetno laka, crveni nedosudjen na kalulu on bi to realizovao lagano da ga nisu skrsili..
J

JAMESBOND 007

pre oko 2 meseca

Za ove "terminatore" iz rupe koji ceo dan pricaju o kojekakvom razbijanju Partizana sinoc, poruka: "PARTIZAN je lider prvenstva i posle derbija, PARTIZAN bi vam sinoc uvalio jos 2 komada da su Zahid, Saldanha i Natcho mogli odigrati do kraja". Sve ostalo je spinovanje, botovanje i prazna slama... Dovidjenja, prijatno...
S

Sever4ever

pre oko 2 meseca

@james Cak 28 suteva u gol igokeje od strane Zvezde naspram vasih samo 4...oducili smo vas od fudbala,nicete titule videti ni 7-mu godinu za redom,videcete i sami uskoro!
Ч

Чика

pre oko 2 meseca

То што Букари тешко даје голове је “нормално”. Да их даје, са том брзином, неби играо код нас, тако да га и не кривим. Сва наша патња је почела како си дошли Шериф И Ђига. Кореанцу капа доле. Имаш шпица који гол може само случајно да га да. Зар треба бити стручњак да се види његова техника, скок и ударац главом. Кад прими лопту, држи је дуже од Канге. Очекивао сам Красоа уместо Букарија након искључења.
J

JAMESBOND 007

pre oko 2 meseca

Za ove "terminatore" iz rupe koji ceo dan pricaju o kojekakvom razbijanju Partizana sinoc, poruka: "PARTIZAN je lider prvenstva i posle derbija, PARTIZAN bi vam sinoc uvalio jos 2 komada da su Zahid, Saldanha i Natcho mogli odigrati do kraja". Sve ostalo je spinovanje, botovanje i prazna slama... Dovidjenja, prijatno...
V

View

pre oko 2 meseca

Nije bilo 20 zicera već 120. Kako neko u doba tv odloženih snimska, usporenja, pregledanja, daje sebi za pravo da iznosi ovoliko neistina. C&R
D

Don Vito Srbo-talijan.

pre oko 2 meseca

Lepo bi bilo da novinar ne okolisa vec da jednostavno poentira na temu. A to je da u Zvezdi nema ko da da gol. Promasaji iz Marinove i Mitrove galerije bisera to dokazuju na tako prost i ocigledan nacin. Ali kad pogledas ko sedi tamo i vedri i oblaci, hiljadu ovakvih tekstova ne moze odvratiti od tog jednostavnog zakljucka. Plus placaju da se krivi istina na forumima, da zataskaju i skrenu temu na tamo nekog ko protiv njih vodi nekakav hibridni rat!? Presmesno.
D

Derbi

pre oko 2 meseca

Zvezda je imala 4 meča sezone a imaće i 5i na sledećem derbiju dal se igralo na maraka i ili jna nije bitno kvalitetniju su na papiru ali će morati da pokažu to i u praksi ako ne dobiju sledeći derbi ako bude odlučivao o titulu onda je i ne zaslužuju i celu sezonu nek stave pod tepih
J

JEDINI

pre oko 2 meseca

i isključivi krivac zato što je Zvezda u ovoj sezoni najjači tim koji je pobedila u takmičarskoj utakmici TSC iz Bačke Palanke, dakle ne iz grada nego iz palanke je Terzić. Kao i uvek prodao je sve što je dobro i doveo sve što je loše , a pri tom plaćao 3 , 4 i 5 miliona evra za igrače za koje niko ne bi dao ni 300.000,00 evra. Doveo je trenera Bahara , koga još uvek Zvezda plaća 100 - 120.000,00 evra mesečno (ne zna se tačno),,,, potrošio je preko 30.000.000,00 evra za zadnje 3 godine , i u ekipi su još uvek igrači kojima je duša u nosu posle 45 minuta Katai, Kanga,Rodić , ,,, za 10 godina ni jednog igrača iz sopstvene akademije Zvezda nije proizvela i izgradila do kraja, nijedan nije odigrao ni 20 utakmica u Zvezdi i ako išta vredi prodat je najhitnije moguće. U derbiju se videlo da su i Bukari i Endijae drugorazredni igrači , koji daju po neki gol ali iz svake pete šanse. U dva meča Zvezda nije uspela da pobedi naj gori i najslabiji Partizan u pislednjih 10 godina.
R

Rajko car

pre oko 2 meseca

Micko je dobar zadnji vezni,a nikako bek,kriv za oba gola.Kod prvog dao loptu u noge koreancu,kod drugog nije ispratio čunju.Mimovic odlican igrac i treba da igra beka,a Micko zadnjeg veznog umesto one rupe Stamenica.Partizanov koreanac bolji sto puta od ovog naseg.Ja ne vidim nigde tu vrednost od 5 mil.Kataiji bespotrebno uveden.Trebalo je od srarta da igraju Olajinka i Kraso.
N

Nevidis vrednost 5 mil

pre oko 2 meseca

Ocito se ninerazumes u fudbal,al ovde svako moze svasta i da pise.Nisi napisao ni da smo bili losiji od Partizana
D

Don Kito Kurleone

pre oko 2 meseca

Nestrpljiv sam! Čekam da vidim saopštenje druga Terzića u vezi neuspeha u dva posljednja derbija sa Partizanom! Osvojili smo samo bod! Posle onog prvog neuspeha (pre dva meseca), smenjen je Bahar, koji je barem ukazivao šanse mladim igračima, a sada posle ovog drugog neuspeha totalni muk. Očekujem da sutra, kada se malo ohladila glava druga Terzića i kad je splasnuo njegov kreativni bes, da nas obavesti o svojim razmišljanjima i da nam barem malo pojasni zašto trener kojega je on direktno izabrao, ne ukazuje šanse mladim igračima, nego ovim panjevima iz Afrika!
I

Ivan FCRS

pre oko 2 meseca

Zvezda je ustvari propustila sve sanse. Golovi su pali iz polusansi. Ndiaje i Bukari ne umeju da sutnu poluvisoko kada izadju jedan na jedan, nego toliko ocigledno u dalji ugao po zemlji, da bi to provalio i petlic golman.
Z

Zvlat Bg@Ivan FCRS

pre oko 2 meseca

@Ivan FCRS – slažem se s tobom da Nedaje i Brukari ne umeju da šutnu poluvisoko, kada izađu jedan na jedan! Ljudi jednostavno nisu prošli školu fudbala i to je očigledno! Oni su naturščici koji su rekreativno igrali na poboljšanoj verziji krpenjače po savanama Afrike i došli su da nama u Srbiji prodaju znanje i da nas uče fudbalu! Ovo je bruka nad brukama! Zbog ovih fudbalskih teletabisa, šanse ne dobijaju naši školovani mladi igrači! Ovog Milojevića i Terzića treba što pre poslati u Afriku da njima malo prodaju maglu!
h

hahahahahaah

pre oko 2 meseca

Ovi jos placu? 2 derbija 1 bod, a toliko obecanja i pretnji kako ce nas razbiti na oba derbija xd
K

Kraljević Marko

pre oko 2 meseca

Zvezda nikoga u ovoj nikakvoj domaćoj ligi nije igrački ovako razbila , u poslednjih desetak godina, kao juče male jadne partizane. Imali si više sreće nego pameti puta 10. Isto kao i protiv onog Norsjaldenfjordenstata ( ili tako nekako) gde je trebalo, bukvalno, da bude 10:0. Juče, realno 8:1. No , sreća vas neće uvek pratiti baš ovoliko. Pucate već u nekom od narednih kola a ima još jedna utakmica do kraja.
1

1977

pre oko 2 meseca

Precenjujete kvalitet oba kluba.Derbi je bio interesantna samo zato što ni jedni ni drugi veze nemaju Moj Partizan je igrao isto kao protiv Nordsjelanda samo smo sad imali raspolozenog Jovanovića a zvezdin napad ne moze more da pogodi.Zbog slabog kvaliteta lige sada mislimo da se nešto drastično promenilo Zvezda se tebi da je imala 20 šansi samo bez sreće a ne shvata da iole ozbiljniji tim ne bi imao arhanđela.. antić.. pa ni svetu..i da ni u snu ozbiljnom timu ovakvom igrom neće napraviti ni 5 šansi.. sto je Evropa i dokazala Da zahid i firmino nisu povređeni i da natho može više od 30min i ovakav Partizan bi zveknuo bar još 2 gola zvezdi iz kontre Kvalitet naše lige video se u evropi ...
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Vidim da ima dosta onih koji ovde ne veruju da je bilo toliko suteva. Neka pogledaju zvanicnu statistiku i videce i sami. Mene bi inace bilo sramota da klub za koji navijam ima 28% poseda lopte, bez obzira na rezultat. Zbezda je i protiv Sitija , kao osvajaca LS, imala veci posed. I toliko radovanje sto si uzeo bod. Zao mi je sto Zvezda nije pobedila, jer je to zasluzila igrom, ali sam potpuno zadovoljan igrom. Takodje mi se svidja sto u Zvezdi nema takvih simulanata da se po pet puta u utakmici valjaju, a da im nista nije.
L

Lično ja

pre oko 2 meseca

Sreća onda pa te nije sramota. Još da bi znate za sramotu, bilo bi dobro.
G

Gist21

pre oko 2 meseca

Mene bi bilo sramota da ovoliko skupa ekipa moze najvise da pobedi Backu Palanku ...
D

Daki...

pre oko 2 meseca

a jel te sramota sto je drugi zvezdin gol dat rukom? a jel te sramota sto ste igrali 15-20 min sa igracem vise nezasluzeno,jel te sramota za zivi zid preko 11 metara udaljenosti kad je faul na 17m (golsana)... znam da nije,zato se pokri usima i smrdi
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 meseca

Pa da bi imao killer instinkt moraš da imaš takve igrače. Zvezda nema. To je to.
D

Don Vito Corleone@S.T.A.L.K.E.R

pre oko 2 meseca

@ S.T.A.L.K.E.R. – kažeš: “Pa da bi imao killer instinkt moraš da imaš takve igrače. Zvezda nema. To je to”! Pitaš se šta je sa galaktikosima tipa Nedaje i Brukari?! Znam da su njih dvojica imali ukupno 9 zicera, ali dešava se to kada dovodiš cepanice za fudbal koje divljački na silu cele sezone forsiraš i kada navijače lažeš u oči da Brukari vredi 11 miliona evra! I ovakve cepanice za fudbal kao Kanga, Olanjika, Brukari i Nedaje imaju unapred zagarantovana mesta u timu, a naši mladi igrači Šljivić, Knežević, Sremčević i Maksimović, greju klupu, ili stolice na stadionu! Bruka je ko igra u Zvezdi, ali bruka je i ko je trener i ko su oni slepci koji vode Zvezdu (u propast)!
G

Gost0000

pre oko 2 meseca

Kako je Zvezda na utakmicama protiv Jang Bojsa i Partizana primala golove gde nebi ozbiljna ekipa smela..Protiv Jang Bojsa u Beogradu oba po sredini terena preko Stamenica i pokazalo se na svim utakmicama navedenim da Stamenic i Mijailovic nemaju defanzivni kvalitet za Zvezdu i tu je Zvezdin najveci problem od pocetka sezone kako u evropi tako i u ovoj bledoj ligi cak ne mogu..E sad nisu oni krivi sto nemaju kvalitet nego procene strucnjaka koji su ih dovodili..Nema Zvezda zadnjeg venog i sve su utakmice pokazale..
g

gost101

pre oko 2 meseca

20 zicera? 20 puta promasili ptazan gol. Tako mu nekako dodje. Jos 10 tekstova i svi cemo verovati. Za.ebano!
1

1952

pre oko 2 meseca

20 !!????? Vala baš tako....izgleda da su tu dodali i kornere...majko mila.
p

podigao bi revoluciju

pre oko 2 meseca

Da je neki igrač Partizana dao onakav gol kakav je Šerif dao (rukom) i da je igraču Zvezde pokazan onakav crveni kao Severini, ne bi smo mogli da živimo od Terze i njegovih saopštenja. Zvao bi lik na proteste pred skupštinu, digao sve na noge, tražio glavu Ilića i VAR sudija. Džaba vam sve, biće kao onomad kad ste iz gol-auta dali gol, pa svi znamo kako ste prošli posle.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ajd smislite nešto drugo.
Г

Горан Гоги

pre oko 2 meseca

Сада глумите поштење и пишете шта би нило да је .... шта би тек слушали од вас да је један још ушао вама.....ви протествовли где испред седишта уефе или еу парламента????
M

Mudra breskva

pre oko 2 meseca

Uros Djurdjevic ja dao gol rukom na mari za 1.1 vrlo vidljiv i gde je lopta promenila pravac …medijski se kepo zataskala polemika…ovo je suludo za ndiajea jer se iz ovih priloze ih snimaka apsolutno nista ne vidi vec se sve bazira na pretpostavci…na sta su sve skakali igraci partizana od prve sekunde a ovde niko rec nije rekao, verovatno je i to deo smisljene taktike? Igrom smo rasrafili grobare ali to bas ista ne znaci jer se samo rezultat gleda a on je neresen. Za mene licno veliko iznenadjenje ultra ofanzivnoog opredeljenja, grobari su bili prestravljeni i to im se videlo i na licima ali necim su zasluzili tu srecu, preziveli i dobili sta su hteli
p

pedjagost

pre oko 2 meseca

20? ma sta kazete, mozda i neki vise a?
B

Blade123

pre oko 2 meseca

Količina kmečanja ovih spin majstora zagorske divizije je neverovatan.Slaviti bod kao kuću mogu samo oni.Ovako kukavički i sramno odigrati je njihov maksimum.Kako su oni prvi to niko ne zna...U stvari zna, onaj ko ih uporno gura kroz celu sezonu.
T

Tako je

pre oko 2 meseca

Gura nas crveno-beo FSS 😂😂😂😂
L

LK 1962

pre oko 2 meseca

TO sto nisu iskoristili tolike sanse kod nas se zove NEZNANJE
D

Don VitoMAMLAZ

pre oko 2 meseca

“Ne, nije slučajno što je Zvezda promašila 20 zicera kada nije smela”! A šta su ovi slepci u Zvezdi očekivali da će poluigrači tipa Nedaje i Brukari, postizati golove! Valjda su videli njihove igre u grupnoj fazi LŠ kao i u našem prvenstvu, u jesenjem delu! Ali, to im nije služilo za nauk. I dalje veruju u njihove ograničene sposobnosti!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Genijalno je kako grobari izmišljaju stvari koje se desile nisu. Kako smatraju da se fudbal igra po pravilima koje oni izmisle,a ne da postoje univerzalna pravila za fudbal. Kako slave remi kao i svaki mali klub, a najviše ih nervira što smo mi još sigurniji da će pući ko zvečke do kraja i pored tolke pomoći štita što imaju i zato pene i zato vređaju i zato su seljaci najobičniji,a ne avangarda, ukratko usrali su se posle onog juče.
N

Normalno

pre oko 2 meseca

Da ce da slavimo bod, jok treba ko Spajić da kmečimo sto smo sa igracem manje 30 minuta uspeli da sacuvamo 2:2,a vi ste toliko veliki klub da vam pored svih privilegije koje imate, potrebno i pomoć sudija da bi pobedili Partizan, i opet ne mozete da pobedite, uvedite neko novo pravilo da Partizan mora da krene sa omladincima da igra da bi konacno pobedili.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Normalno da će mala ekipa da slavi bod protiv svetakog i evropskog šampiona.
I

IslamLatinski@IslamGrčki

pre oko 2 meseca

@IslamGrčki – a panjevi u špicu su Nedaje i Brukari, koji su zajedno imali 9 zicera! Umesto da ovaj nazovi trener Milojević forsira supertalentovanog Sremčevića, on forsira ove afričke panjeve, sa kojima smo osvojili 32. mesto u grupnim fazama LŠ! Slepci koji vode Zvezdu zbog svog iskrivljenog fokusa percepcije i dalje forsiraju Afrikance!
B

Boogy

pre oko 2 meseca

Vezni red dobar, stvara prilike, a u završnici trapavi. Večito odskoči lopta, loš udarac, van balansa... Nije to slučajno.
S

SD

pre oko 2 meseca

Vashi komentatori sve znaju, osim biti objektivan, Fudbal je to, deshava se i vecim ekipama. Zelite da se suncate u svetlu fadbala a nemate neutralnost i objektivnost za dobar zurnalizam. Tipicno srpski Sport i sprske medije, koje nikad ne znaju da uzivaju u postignutom i samo traze negativnost!
A

Alliiii

pre oko 2 meseca

Dugo nisam gledao Zvezinu utakmicu da toliko šansi profula.Nisu to bile polušanse već nesto sto svaki profesionalac mora dati.Nelogično.Ponovo se ponavlja.Protiv Younga Boysa ista situacija.Očiti postoji neki psholoski problem koji imaju nekoliko Zvezdinih igrača da rezonski nemogu da isplate situaciju kod gola.Bojim se da ovo bila velika prilika da Zvezda dodje do pobede i vrati se na prvo mesto.
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Polako ih stiže kazna za sve što čine svih ovih godina i tek će. Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli.
T

Tarzanko

pre oko 2 meseca

Zvezda uložila sigurno 25-26 miliona evra u ovu ekipu dok je Partizan uložio 5-6 miliona i kakvo čudo što je Zvezda bila bolja? Ali eto, pokrpiće se prodajama Erakovića, Nedeljkovića, Mijatovića...
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Naravno da nije slučajno. Sudije, vlast, pritisci, domaći teren sve su to imali ali su zaboravili na jednu stvar a to je da Bog sve vidi!
J

Joksaaa

pre oko 2 meseca

Prodali ste decka koji ovo slatko resavao. Necke i milke u kasi i lopte u mrezi. Prazan bazen ne umete da pogodite i ne kukajte vise.
M

Miloš 1970

pre oko 2 meseca

Ovaj mec se mora ponoviti, ovo je hibridni rat protiv stuba Srpstva ,ili da se te promasene sanse podele sa tri i da se računaju kap gol ,onda je konačni rezultat 4-2 !!Nedime reaguj,Dzajo sta čekaš, dva brata su očajna posle svega...Dulaje sprema ti se otkaz za grešku u predstavi, sve si obećao ali nisi ispunio,ostade 2 -2 na kraju!!
e

e

pre oko 2 meseca

Nista se mi ne zalimo,napravili smo da Partizan izgleda kao nizerazredni tim sinoc.Nismo pobedili zbog promasaja nasih igraca,ali nema ni najmanje razloga za nervozu.Posle sinocne utakmice svima je jasno da je razlika tri klase i svaki sledeci derbi tako ce ulaziti igraci u mec,a sigurno je da ce u jednom derbiju do kraja sve ovo sto sinoc nije ulazilo,uci.Svaki sledeci derbi navijaci ce docekivati sa strepnjom kao nikad u istoriji i ko kaze drugacije,laze sam sebe.
d

dečko

pre oko 2 meseca

Napusti portal.
.

.....

pre oko 2 meseca

Samo se vi šalite. Ponoviće vam se ista stvar kao pre dve godine, prosuti bodovi kad budete najmanje očekivali. Onda vam neće biti do ironije i sarkazma.
D

Duduk

pre oko 2 meseca

Prosao derbi I aj sad sta treba da uradimo za LS kvalifikacije..prvo Rodic,kanga,katai,mijailovicsa njima da se oprostimo..I nisam suguran za Stamenic,Olayinka, Kraso a Ivanic mozda jos jedna godina...ovo mislim za LS ne superliga.
P

Prvo da

pre oko 2 meseca

Vi platite malo poreza! 87miliona ste duzni! Cuj njih, prave planove koga dovesti... Alooo! Otici ce vodja, prodacemo vam i klub i zemlju i stadion!
a

ahg

pre oko 2 meseca

Porez vi treba da platite,a mi nismo duzni nista za porez.Mozemo biti duzni i milijardu,ako nije porez nase je ppravo.Vidite vi kako cete platiti preko dvadeset miliona poreza,kako rece vas Ostoja,da stvarno ne ostanete bez stadiona
E

Ee

pre oko 2 meseca

Ali oni se zale na sudjenje i na crveni,Severinin crveni i jeste i nije,Hvang nije dobio crveni zato sto nije bio zadnji igrac i zato sto je bilo 40m od gola,a sta cemo sa povlacenjem Serifa u kaznenom od strane Antica i zkasneli klizeci jednog igraca Patizna nad Djigom posle suta,o tome ima naravno da se cuti.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ili jeste ili nije. Pravila fudbala su jasno definisana.
E

Ee

pre oko 2 meseca

To zavisi od sudije,a on je juce odlucio da jeste,mozda kod drugog sudije ne bi bio.
r

raw

pre oko 2 meseca

hm....moglo je da bude i 150m od gola,ako igrac odbrane pravi faul nad napadacem a i slucaju da napadac ima otvoren prostor da sam izadje ispred golmna [sto je ovde slucaj] igrac koji pravi faul dobija direktni crveni karton jer je ugrozio 100% sansu na nedozvoljen nacin.....tako da prijatelju vas igrac sto vi pricate da je poslednji nikako nije mogao da spreci gol sansu da hvang nije napravio namerni faull.......a to je po pravilima direktan CRVENI.
M

MileJe

pre oko 2 meseca

Obrisite svaki komentar u kom se pominju poluljudi Jovanovic i Nedeljkovic.Moral 0,objektivnost 0,a i kao ljudi vjerovatno ista ocjena.Pozdrav redakciji.
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

ajde neko i promasaje da spomene a ne valjanje po ternu i razne izgovore.Utkmica se igrala 100 minuta sve je nadoknadjeno ko vam krivsto ste duduci pa ne znate da ubacite loptu u gol.Treba objasniti nalozenoj masi zasto olinjala inka i lik kome treba 70 sansi za jedan gol ( Endinedaje) za tolike pare ?? jel sme neko da izadje pred masu ??
K

Kraso Filip

pre oko 2 meseca

Nije slucajno...razlog se zove nedaje vrlo prosto...jebo ga ko ga dovede u Zvezdu
d

dr finansija

pre oko 2 meseca

haha kazu krenuo da daje ...dajte meni toliku sansu uboscu i ja nekad nesto
P

Psy

pre oko 2 meseca

Takodje nije slucajno sto su dali drugi gol rukom..
1

1112

pre oko 2 meseca

Poštenjačine sa severa, sramite se za juce radnji derbi, bez sudija nista. P.s. Svaka cast na igri.
h

hibridna ruka

pre oko 2 meseca

Da ga nije Ndiaj rukom dao, ne bi ni bod uzeli.
H

Hahahahahaha

pre oko 2 meseca

Ali najjaci su mi komantari manjine po drustvenim mrezama,odavno nisam video da neko ovako slavi remi i da prave alibi price kako bi oni rasturili Zvezde da nisu dobili crveni,oni ubedjeni da su bili bolji,citam i ne verujem kao da niko nije gledao Derbi preko TV-a i kao da nije bilo 40+ hiljada ljudi na stadionu,oni lazu i spinuju kao da niko nema oci i kao da su ovo 60-e i da je prenos isao preko radija,citam i ne verujem sta ljudi pisu.
M

Ma dobro sine

pre oko 2 meseca

Bili ste bolji! I sta? Mislim da treba da odete kod porfilija da vas isprska vodicom! Mada, i on je gresan... Hodocasce mozda pomogne... Ostrog. Bog je veliki, oprostice vam.... Gresni ste kao klub, a i vi navijaci koji cutite! Juce zadusnice.... Zapitajte se....
J

Ja i Ja

pre oko 2 meseca

Da je bilo pošteno suđenje zvezdana bi igrala pola sata sa igračem manje i situacija bi bila potpuno drugačija. Ali neka, nema veze, ovako je slađe. Više se nervirate. Buhahaha!
G

Gost35

pre oko 2 meseca

Prosto rečeno Bog im nije dao da pobede. Zbog svih stvari koje rade u Srbiji. Dobro i dobro da se zapitaju zašto nisu dali golove iz pozicija iz kojih je lakše promašiti nego pogoditi. Takvi promašaji se ogledaju u nekoj višoj sili koja prosto nije dala da oni koji koji rade to što rade prolaze nekažnjeno.
I

IslamGrčki

pre oko 2 meseca

Jednostavno imamo panjeve u špicu, nema šta dalje da se priča i da se okoliše kad jeste tako!
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Pitam ozbiljno. Nije provokacija. Zašto su navijači Zvezde besni juče i danas?
P

Paa

pre oko 2 meseca

Niko nije besan, to ti se samo čini. I veruj ako želiš, mi osvajamo titulu i pored svega.
@

@@@@

pre oko 2 meseca

@Paa Čemu ovoliki vaši komentari? Znam da ćete uzeti titulu ovako ili onako.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Koja šizofrenija kod navijača malog kluba. Čuj ovo, neki od komentara navijača malog kluba. Duljaj je namerno izveo 3 igrača da partizan ne bi pobedio😂🤣😂🤣😂🤣 Cedevita je namerno pustila Budućnost 😂🤣😂🤣😂🤣 Zvezda će namerno u Areni izgubiti od Makabija i ostalih partizanovih konkurenata😂🤣😂🤣😂🤣 Cela Država, ceo region je protiv njih 😂🤣😂🤣😂🤣 Čak je i gromada Norsjeland protiv vas??? 😂🤣😂🤣😂🤣 Ovo je za hospitalizaciju. Ajmo horsko kukanje, samo kukanja nije bilo za vreme Toleta i Dula. Tada je sve bilo ok, nikada poštenije. VEČITE ŽRTVE.
U

U biografiji pise

pre oko 2 meseca

Vrsan poznavalac fudbala. A ne pise da je veliki Partizanovac. Zato tako zlurado komentarise stanje u suparnickom klubu.
Z

Zzzzu

pre oko 2 meseca

Da grobar je
R

Realista 23

pre oko 2 meseca

Uzrok svih ovih promašaja jeste namestanje titule i sklanjalica ostalih ekipa u ligi. Kada udare na ekipu koja ne želi da se skloni magija prestaje. Uložili milione i ne mogu da dobiju tsc i cukuricki bez pomoći sudija, njihova realnost. Sportski pozdrav.
R

RealNo1

pre oko 2 meseca

Да је Партизан имао 10 шутева у оквир гола, па да ти неко и повјерује. На пуку срећу остали непоражени.
P

Pa kako

pre oko 2 meseca

Partizan ne igra evropsko prolece kad ste tako preposteni i ne igrate sklanjalice, posto pominjes jake utakmice sa ekipama koje nece da se sklone?
S

Struka i trgovina

pre oko 2 meseca

Upropastili zvezdu. Mijatovic ili pesic ne bi tako promasivali. Ajde botovi navalite.
.

.....

pre oko 2 meseca

Ima tu svega. Kvalitetan centarfor pretvara dve šanse u dva gola. Da se ne vraćamo na priču o Pančevu, Druliću, pa i golovima Uga Vijeire u derbiju. Bukari je mnoogo sebičan pa ko zna koliko napada propadne jer ne doda igraču koji je u boljoj poziciji od njega. Sa druge strane bije nas neki maler cele sezone. Da ih je juče Stamenić otvorio u sedmom minutu ili da nisu izjednačili minut pre kraja poluvremena otišlo bi sve u laganu pobedu Zvezde jer grobari ne bi imali kontre iz kojih su jedino mogli nešto da urade.
E

Enky

pre oko 2 meseca

I danas plačete,priznaj da nemate pojma,da neznate,Saldanja vam je na terenu pokazao šta je pravi gol igrač i to sa jednom nogom,da su on i Zahid bili zdravi ne bi vi imali ni mikron šansi da izbegnete lagani poraz,jer njih dvojica su viši nivo za vaše izvikane igrače.
S

Srbija 1999

pre oko 2 meseca

Kraso je majstor fudbala !
M

MileJe

pre oko 2 meseca

Nedeljkovic,Jovanovic-u slucaju glavobolje ili kontraindikacija posavjetujte se sa doktorom ili psihijatrom.
B

B.Grobar

pre oko 2 meseca

Zvezda nas je nadigrala juče, mogli su 7-8 komada da nam daju. Sa ovakvom igrom nema šanse da pobedimo Čukarički na brdu, i tada nas Zvezda prestiže na tabeli.
M

Mitros

pre oko 2 meseca

Saldanja iz prve levom slabijom nogom daje gol bez da primi loptu i to iz jedine šanse koju je imao na utakmici. A Šerif ne može da pogodi iz 10 šansi koje je imao, i trenutno dečko ima 4 ligaška gola na kontu u martu mesecu. Toliko o tome moji prijatelji zvezdaši!
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Džabe se radujemo ovom bodu kao da smo osvojili ligu šampiona, kada će Zvezda lagano osvijiti titulu jer je za dve klase bolja od nas, što smo juče i videli
M

MileJe

pre oko 2 meseca

Pa svima je to jasno.Nase je da se borimo,bijemo i damo gol vise.
@

@Mauro

pre oko 2 meseca

Jeste, videli smo! U prvom i drugom derbiju! A videli smo i Zvezdu protiv TSC-a i Čuke gde su im dosuđena 2 penala kao i u Novom Pazaru gde im je izmišljen penal. Šta tek reći protiv Voždovca gde sudija svira kraj u 92. minutu da slučajno Voždovac ne izjednači ili sinoć kad je pre zvezdin Korejac zaslužio isključenje nego Severina...
J

Jggg

pre oko 2 meseca

Nije sve u sreci, dzabe sanse ako ne znas da das gol. Od toliko sansi, toliko promasaja jednostavno to nije sreca, ili znas da umuljas gol ili ne.
x

x122

pre oko 2 meseca

Gol za 2:2 rukom i nikom nista. Jel moguce da to niko ne pominje!!!!
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Jokiću ti li si 🤔 ?
K

Kimmi

pre oko 2 meseca

Naravno da je moguće da se ne pominju stvari koje se nisu desile
T

Tarantula

pre oko 2 meseca

Nije rukom,dildom smo vam ga dali.
K

Ko o cemu

pre oko 2 meseca

A sto vucete Ndiaja za dres u sesnaestercu nikom nista?
0

0211

pre oko 2 meseca

Ja tvrdim da bi im Mijatovic spakovao dva komada bez PROBLEMA!
П

ПФК-БГД

pre oko 2 meseca

Пеђа, и три би дао.
S

Smejurija

pre oko 2 meseca

Glazer pojma nema, Borjan je za njega Điđi Bufon. A Saldanja vredi više od Endijajeta, Olajinke i Bukarija zajedno
D

Džukela klasična

pre oko 2 meseca

Uvedite novo pravilo, da kad igra Zvezda da se računaju stative i prečke kao golovi, možda tada uspeju nekog negde nekada da pobede. Stalno se pozivaju na to
D

Dziminikriket

pre oko 2 meseca

To kaže neko ko pripada grupi ljudi koji su prethodnu deceniju proveli tražeći sve moguće idiotske izgovore za to što nemaju nijedan uspeh ni u prvenstvu ni u Evropi.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Pa vi ste ti što ste pobedili Junajted 0 1.
C

Cowboy86

pre oko 2 meseca

Koliko je samo jedna ekipa bila nadmocnija juce, nije vidjeno u derbijima. Neka se raduje onaj ko je srecan posle 2:2, pokazalo se ko je ko i ko koliko moze.
D

Džukela klasična

pre oko 2 meseca

Naravno da se pokazalo. 2 derbija 4 boda za Partizan
h

hehehe

pre oko 2 meseca

7:1, 6:0
C

Cowboy86

pre oko 2 meseca

Prvo da ti pohvalim nick, veoma jedinstveno. Svaka cast na 4 boda, zato i jeste prvi. A ja vam zelim da u sledecim utakmica predjete pola vise od 4 puta da i mi ostali osetimo tu vasu moc.
K

Kurir djoka

pre oko 2 meseca

I sta je zajednicko za 50 posto ovih promasaja ? Serif Ndiaj, a njemu klupu greje Kraso koji da nije usao protiv JB ne bi ni onaj jedan bod uzeli
O

Ojsa

pre oko 2 meseca

Zadnjih 20,30 godina ne pamti se ovolika dominacija jednog kluba u Derbiju,posed lopte koji je uvek bio oko i preko 60%,sutevi ka golu,sutevi u okvir gola,ziceri,precke,stative,jednostavno Zvezda je dominirala i pojela Partizan na terenu,samo splet okolnosti,sreca su spasili Partizan da ne primi 5 komada i to najmanje,a oni kukaju o nekom sudjenju,crvenom kartonu,presli polovinu Zvezde 4 puta za 100 minuta.
P

Pazarac_020

pre oko 2 meseca

Dali ste gol rukom, niste dobiki cist crveni. Severinin crveni nije ni u crtanom filmu. 11.5 metara zivi zid....itd...itd...
N

Nikmik

pre oko 2 meseca

I trčanje na tribinu nije žuti, trebali ste ostati sa igračem manje od 49min
T

Tormund

pre oko 2 meseca

@Pazarac dali smo gol rukom? Živi zid na 11.5 metara?? Vi ste ljudi za hospitalizaciju, ali ozbiljno. Još jedan derbi nas čeka, nadam se još 2, pa ako opet preživite ovakvu kanonadu onda svaka cast. Sve će doći na svoje pa će te da kmecite ali opravdano.
@

@ojsa

pre oko 2 meseca

Kad je Partizan igrao sa 10 igrača, a trebala je Zvezda da igra...
O

Ovako

pre oko 2 meseca

Ma sta se bre vise vadite na taj crveni,kako vas nije sramota?! Zvezda je do tog crvenog promasila 4,5 zicera,stvorila dobrih 4,5 sansi,prvo poluvreme su trebali da daju najmanje 3 gola,o kakvom vi crvenom kartoni pricate koji je bio tek u 75 minutu,imate li obraza i srama svi vi grobari koji se vadite na to i pricate kako ste bili bolji i kako bi ste pobedili?!
G

Gost997

pre oko 2 meseca

Da je Pavkov spic umesto Ndiaja Zvezda bi bez problema bila prva i igrala bar LE sad, ali i vrabci na grani vec znaju da on igra iskljucivo sto je to narednjenje, jer kako drugacije objasniti da Ohi i Kraso, 2 spica ubedljivo najbolja koja su dosla u Zvezdu ne igraju samo zato jer ljudi znaju to da igraju, jedan je najuren a drugi ce biti na leto pod kojekakvim glupim izgovorima, a ne postoji jedan parametar koje je isao Pesicu a sad Ndiaju u prilog u odnosu na Ohija i Krasoa, ako je cena da Terzic i Mrkela odu da Partizan bude prvak onda nek bude

Zvezda ispred svih!

pre oko 2 meseca

Zvezda vec odavno nema dorog napadaca. Realizatora. Nekog ko ce da koristi prilike koje mu se ukazu. Neko koga ce morati da udvajaju odbrambeni igraci. Ko ce ni iz cega da postigne gol. Da ostavi povratnu,da se zagradi...i ko ce po sezoni da postigne min.25 pogodaka. Ali takav igrac mora da se plati, a pre toga mora neko da ga skautira.
J

Jes

pre oko 2 meseca

Ovaj od 5 miliona, se ne uklapa da daje golove po ovim njivama, daj brale onda dovedite nekog od 15,20 miliona da se uklopi😂
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 2 meseca

Pa Ohi je bio takav kao i Kraso ali obojica ne igraju i sve se radi da ih se otera.
J

Jao novinar

pre oko 2 meseca

Tko je Ksander Kseverija?? 🤣🤣🤣
K

Kimmi

pre oko 2 meseca

Ovo je više nego očigledan problem ove sezone, nije vezan samo za Bahara iako je on ispao jedini krivac. Ekipa je ja svom utakmicama osim protiv Cityja u Manchesteru napravila veliki broj šansi, i protiv jakih i protiv slabih protivnika, ali ne daje golove. Svaka čast partizanu na 4 boda iz dva derbija, nije sigurno nezasluženo, svoje su šanse znalo da koriste, ali u oba meča su praktično zavisili od raspoloženja zvezdinih napadača. Partizan je, osim i dijelu prvog derbija bio dosta loš, sinoć, da je ušla još jedna od onih zvezdinih šansi bi se moglo reći da je bio i katastrofalno postavljen ali uz sreću i, da budemo pošteni dobro korišćenje tih nekoliko šansi, uzeli su 4 boda. Zvezda i dalje djeluje kao dosta kvalitetniji tim ali vrijeme prolazi a šanse se ne koriste.
H

Haha

pre oko 2 meseca

Ali sto su poceli spinovi po drustvenim mrezama i sto se stvara lazna slika da je partizan bio u egal u utakmici do crvenog kartona i da su oni osteceni,i pisu da bi dobili da nije bilo crvenog,i da je Zvezda budzila statistiku od kad je imala igraca vise,a istina je da je 11 na 11 Zvezda stvorila 4,5 zicera i 4,5 dobrih sansi i da je trebalo na poluvremenu da bude laganih 2,3:0,ali manjina hoce spinovima i lazima da predstavi kako su oni igrali egal utakmicu,a istina je da se ne pamti se veca dominacija jednog kluba u Derbiju vec decenijama. Posle utakmice napadali Spajica i Miloja sto su rekli istinu,sto svaki ljubitelj fudbala i zvezdas zna i sto skoro cela Srbija zna,pljuju po njima,po drzavi,po sudijama ali to je "avangarda" koja je opet polomila ceo Jug,gadjala Zvezdine igrace petardama i svaka druga pesma im je bila vredjanje Zvezde,ali lazi i napad su najbolja odbrana da od sebe naprave zrtve,najveci olos ovog drustva!
z

zvezdan bozinovic

pre oko 2 meseca

Pljuvanje po Vučiću nije pljuvanje po državi. Zapravo, desilo se pljuvanje po homoseksualcima.
N

Neregularan

pre oko 2 meseca

Gol "Ndajea" rukom.
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 2 meseca

Endijae je panj šta tu nije jasno, dečko ume samo da se zagradi. Juče kad je levom šutnuo u onoj šansi nisam znao da li da se smejem ili da plačem. Nije čudo što je njemu vrhunac karijera igranje u Srbiji sa 28 godina. Bukari isto dosta ograničen igrač, i prečesto ume da promašuje nemoguće šanse, ne zna da podigne loptu preko golmana, da plasira šut, dakle neke osnovne fudbalske stvari mu nedostaju. Samo mi nije jasno što čitave sezone najmanje igra Kraso koji jedini ima tehniku i završnicu.

ДинароидВојо

pre oko 2 meseca

Pa kada promašiš deset zicera i ne zaslužuješ pobedu! Da smo igrali do prekosutra ne bi dali gol! Sramota
K

Kimmi

pre oko 2 meseca

... Dali smo 2 gola?
S

Seeshsjsbsbvvaw

pre oko 2 meseca

Moze da se diskutuje o propustenim sansama, a moze da se diskutuje i o odbrani. U 2 utakmice protiv Partizana primis 4 gola. Od toga su 3 gola skandalozna. Jucerasnja 2, i onaj Rodicev preglupi penal. Juce Mijailovic pogresi kod prvog gola, sam Bog zna sta mu je bilo u glavi pa je pozurio, a kod drugog gola Mijailovic nece da ukliza Kaluluu na 7 metra od gola, kad se uklizava ako ne tad, nego samo lenjo pruzio nogu. Ono je za otkaz po meni, ali ok. Licno ne krivim ni Bahara, ni Milojevica, ne mogu oni da udju na teren i daju gol.
O

Ojsa

pre oko 2 meseca

Zadnjih 20,30 godina ne pamti se ovolika dominacija jednog kluba u Derbiju,posed lopte koji je uvek bio oko i preko 60%,sutevi ka golu,sutevi u okvir gola,ziceri,precke,stative,jednostavno Zvezda je dominirala i pojela Partizan na terenu,samo splet okolnosti,sreca su spasili Partizan da ne primi 5 komada i to najmanje,a oni kukaju o nekom sudjenju,crvenom kartonu,presli polovinu Zvezde 4 puta za 100 minuta.
D

Derbi

pre oko 2 meseca

Samo ću reći Jovan Mojatović.
P

Pedja J7

pre oko 2 meseca

Pa da je igrao Kraso 90 min, umesto onog slepca, koji je i dao 1 gol...možda bi i realizacija bila bolja. Ali džaba. KRASO je skrajnut totalno, sramota!
L

Letaq

pre oko 2 meseca

Slepac je juče jedino bio Bukari- upropastio nas je. Toliko dekoncetracije citavu sezonu.Zao mi je sto su odbili 10mil za njegaStavje loše uradio Ndiaj? Svaki duel je dobio, svaku loptu sačuvao, dao gol i promašio jednu šansu.
j

jjjjjjj

pre oko 2 meseca

znaci prosli derbi je bio cist penal,pa dobro ako vi kao grobarski portal kazete da vam verujemo