Komentari na vest

Ne zaboravite na ovu decu kada dođe prelazni rok

К

Кљаки

pre 2 meseca

Видећемо какав ће бити епилог истраге против Ситија и Челзија.
G

Gaizka

pre 2 meseca

Sto bi rekao Kari Pesic, kad pobedimo svi se ljubimo u usta. Sad idu hvalospevi dok se ne oklizne neko poslednjeg dana lige i titula ode u Manchester.
L

LFC fan

pre 2 meseca

Junajted i Liverpool imaju ogromnu navijačku bazu širom sveta. Junajted najviše, Liverpul u prvih 4. To donosi mnogo novaca u kasu, mnogo. Čak i onaj novac od TV prava se ne deli klubovima potpuno jednako, već prema gledanosti pojedinih klubova. Zna se koja dva kluba su nadgledanija. Sad skoro su pomerani termini utakmica Liverpula jer oni koji su kupili prava prenosa to mogu. Da želiš da se reklamiras gde bi dao reklamu? Da li na utakmici Junajteda ili Totenhema?

lpool

pre 2 meseca

Kakav mozak moras da budes da uporedjujes jedan Liverpul sa Psg i Sitijem, Celsijem .. Nazivati Liverpul plastikom je tragikomicno, sta onda reci za Real, Barsu, Bajern ? Svi ti klubovi imaju ogromne trofejne sale, armije navijaca, ogromne sponzorske ugovore i sve je to godinama stvarano a ne kupljeno arapskim i ruskim petro dolarima. Pa Siti posle svih uspeha, jezivo dobrim timom i jednim od najboljih trenera danasnjice ne moze da napuni stadion nego angazuju influensere da privuku klince .. A sto se tice Liverpulove dece.. Jako mi je drago zbog njih, jos jedan dokaz da akademija radi odlican posao i da struktura koju je postavio FSG daje rezultate.
M

Mighty King

pre 2 meseca

Navijači Junajteda ih spadaju da im se stadion zove Emptyhad. Prevod za one koji ne znaju engleski: empty je - prazan.
G

Gaizka

pre 2 meseca

Siti je svoj prvi evropski trofej osvojio 1970, Liverpul 1973.
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Liverpulove cifre u poslednjih 10 godina su: Transfer expenditure: €1.22billion. Transfer income: €769.67million. Net spend €451.86million. Trophies won: 7. Net spend per trophy:€64.4million. Ispred Liverpula po potrošenom novcu su Junajted, Čelsi, Arsenal, Siti, s tim da Siti ima najveći broj osvojenih trofeja u periodu od 10 godina. Iza Liverpula je Totenhem sa 0 osvojenih trofeja.
B

BicuSlobodan

pre 2 meseca

Čitam komentare ovde o tome koliko Liverpul troši. Pa ljudi troši onoliko koliko zarađuje od tv prava, sponzora, ulaznica, transfera i ostalog. Nije stvar u potrošnji. Stvar je u tome što Arapske ekipe troše mnogo više nego što zarađuju jer im se pare veštački upumpavaju. Stvar je u tome što taj Liverpul, kao i Mančester Junajted, Arsenal i ostali imaju decenijsku tradiciju. Liverpul sigurno ne bi mogao da bude u vrhu Premijer lige da ne troši tolike pare.
?

??

pre 2 meseca

Liverpul i mancester junajted su miljama iznad ostalih u premijer ligi. To mladje generacije ne mogu da razumeju. Jedino ko moze da im pridje je arsenal. To su klubovi sa tradicijom koji ce uvek imati dobre zarade. Celsi i mancester siti su parama vlasnika napravljeni da im pariraju, evo sad i njukasl. Lako su mogli da to ne budu oni nego brajton, vest hem i everton. U tom slucaju bi svi ovi koji navijaju za celzi, siti i njukasl navijali za vest hem, everton i brajton (navijaci van engleske). Vestacke tvorevine. Najveci derbi engleske uvek ce biti liverpul vs mancester junajted to ce reci svaki englez
9

999

pre 2 meseca

Ovo se bas ne slaze sa narativom da Liverpul ne trosi, nego samo kupe jeftino i naprave igracinu. Preko milijarde spucali, malo li je.. Doduse, jesu oni prodali Kutinja i Suareza, pa su u plusu sa transferima, po recima njihovih navijaca.. I nemojte samo kako su prodali igrace pa imali za trosenje.. Ako cemo tako City je na konto osvajanja silnih titula, lige sampiona, prodaje igraca zaradio koliko je i potrosio, pa su oni opet plastika, rupa bez dna i sl..
P

Promašuješ

pre 2 meseca

suštinu al ajde nek ti bude.
B

Burazengija

pre 2 meseca

Nema šta da ti se replicira, teši se, tvoj klub krije sve te podatke dok je kod LFC sve transparentno pa čak i ti navijači znaju sve. Kao navijači tog kluba, voleli bismo da trošimo novca kao ostali klubovi, jer bi navodno bili više konkurentniji na svim frontovima, ali kada pogledamo 15 godina unazad...ovo je fenomenalno!
P

Pazi

pre 2 meseca

Liverpool je potrošio milijardu ali za DESET sezona. Dok United Chelsea i City toliko potroše za dve-tri sezone. E u tome je razlika. Imaj to na umu.
L

LFC fan

pre 2 meseca

Ovako, Suarez došao iz Holandske lige za dvadesetak miliona, Sterling iz akademije, Kutinjo kao odbačen iz Italije, za manje od 10 mil., Salah za 45. Kasnije sve ogromni transferi. Za Salaha prošlo leto Saudijci nudili 175 mil. Mogli da zarade 130 mil. neto. Govori li to nešto? Dzerard lokalni momak, Robertson 9 mil. Arnold lokalac,spisak je dugačak.
f

fjvv

pre 2 meseca

kad zagusti svi se sjete akademije,svi misle da ce barsa iz la masije da izbaci mesije,inieste,junajted bekame,skolse ali ne ide to tek tako evo vam primjer ajaksa prodali su sve sto valja nadajuci se da ce im njihova akademija napraviti igrace ali vidimo dokle ih je to dovelo,nek su svi srecni ako iz generacije proizvedu jednog igraca za prvi tim,pogotovo u engleskoj gdje nema ni strpljenja da se gurnu igraci u vatru,a i kad se gurnu pravi se neki hajp oko njih ni da su Maradone a u stvari su prosjek,od ovih igraca liverpula jedan eventualno 2 ce igrati neku ulogu u klubu jednostavno je to tako,dolaze brazilci argentinci napaljeni a ovi cim se dofate love odma ludilo.
L

LanaDelRej

pre 2 meseca

Krece se sa pricom kako je Klop stvorio neke nove klince a to sto je stukao milijardu dolara u transfere, to nema veze :D Sad ce neki finansijski ekspert ovde da mi odgovori i kaze kako su oni zapravo u plusu jos od onog transfera Kutinja u Barsu ;D
E

Echo

pre 2 meseca

Ovo je pro-liverpool website, ne možeš da očekuješ neku objektivnost u vezi njih.

The Intersect

pre 2 meseca

znaci za 10 godina MILIJARDU i 265 MILIONA… a posle navijaci Liverpula kazu za Macester Siti plastika, arapi, milijarderi…
П

Паун

pre 2 meseca

За тих 10 година су продали играче у вредности од приближно 600 милиона,док је Шити тек у последње 3-4 године почео да зарађује значајније од продаја играча. И да, Сити дефинитивно троши далеки више од свих у Премијер лигу, не само од Ливерпула. Да није тако, не би их оптужили по 115 тачака за кршење ффп.
G

G0RAN

pre 2 meseca

Naravno da je plastika,isto kao PSG.
P

Pazi

pre 2 meseca

City potroši milijardu za dve - tri sezone, a Liverpool za deset. Jel kapiraš u čemu je razlika. Plus, Liverpool je brend koji zarađuje novac i van terena.
H

Hahahahaha

pre 2 meseca

znam da bi svi voleli da Siti bude u prici sa Liverpulom ali prosto ne moze samo junajted i arsenal mogu da se porede mada i arsenal je daleko zbog evropskih trofeja siti mozda udje u pricu za dvadesetak godina ako nastave ovako