Komentari na vest

NEDELJA U SERIJI A: Milan na prvoj ozbiljnoj proveri, na vidiku su i smene trenera

s

stankovicjovica95@gmail.com

pre preko 1 godinu

Početak je sezone, ali mislim da titula ide van grada Milana..šta je bilo bilo je.Navijao za njih iskreno prošle sezone da osvoje titulu, oni iskoristili priliku ker i ostali nisu baš skockali timove i to je to..većina ekipa se pojačal a otišao možda jedan-dva bitnija igrača izuzev Napolija(tri).. Milan i Roma u borbi za LŠ.
R

R.Baggio1o

pre preko 1 godinu

Inter nikad nije ispadao,Bilan ima iskustvo I to dva puta.Zastoo?Koliko su namjestali I u Evropi I u ligi eto odakle titule Bilanu.Prosjecan klub bez namjestanja.Porediti Inter sa Bilanom se nemoze.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

U pravu si, ne može se porediti luzerski crno-plavi klub sa institucijom kakva je AC.Milan.
P

PopajFJ

pre preko 1 godinu

Inter je prvi trebao ispasti pogledaj malo historiju negdje 1950-ih kada je se liga prosirila taman tolko da on ne ispadne ...Lopovluk su nastavili i 2006 kada su nakon 18 godina i milijardi ulaganja uzeli titulu za zelenim stolom i napravili kratkotrajnu dominaciju ...Zato nakon sto je se Juve vratio cmmorati koji je lopov kao i otac mu pedesetih i sezdesetih godina bjezi i prodaje klub svjestan da nece moci novi farsiopoli da pravi
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Tim2 2+
s

sempre19

pre preko 1 godinu

Biće teško naravno, zna se da je Boginja izuzetno opasan protivnik. Međutim, Milan je šampion i ako bude bio na svom nivou, pobijediće.
G

Gost1923

pre preko 1 godinu

I naravno,kao i svaki put kad se objavi neka vest o velikom A.C.Milan-u prvo se jave jadni navijaci malog Intera.
R

R.Baggio1o

pre preko 1 godinu

Koliko vas je bilo sinoc,prosle sezone kao gljive pojavili se,nije vas bilo ni na mapi.Razlog sto ima navijaca Intera pogotovo veceras da nas sampion obraduje svojim dobrim igrama,nece vas biti ni na mapi u 5kolu💣💣💣💣💣
h

host

pre preko 1 godinu

danas Milan gubi, mora vratit ono sto im se atalanta sklonila prosle sezone
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

A što im se Inter sklonio?
I

Inter 4 ever

pre preko 1 godinu

Kako ce Atalanta da ugazi mali milan veceras Ahahahahahahahahahahahahahahahahaha
G

Gost10987

pre preko 1 godinu

Mali Milan sedam liga sampiona-veliki Inter tri lige sampiona...mali Milan 19 puta osvaja skudeto-veliki Inter 19 puta osvaja skudeto (jedan za zelenim stolom).Maldini 5 puta osvaja ligu sampiona-Inter 3 puta.Ko je mali a ko velik...jasno je.Dosadan si,smaras...jadan si i gadis se ljudima.
H

Hwhskshss

pre preko 1 godinu

Jel si sam sebi lajkovao komentar jedno 24 puta?