Komentari na vest

Nedelja u Seriji A: Veče istine za Juve i Inter, ali i za Murinja na Olimpiku

f

forza

pre 5 meseci

Dali neko zna zasto su igraci intera i juvea namazani crvenom bojom na licu ?
I

Inter

pre 5 meseci

Koliko god da Inter bolje igra, ovo je veliki derbi, i cesto forma nista ne znaci. Inter ako prvi da gol, bas me interesuje kako ce Juventus odgovoriti (ako se Inzagi odmah ne povuce, nastavi da igra kao i pre gola). Ako Juventus da prvi gol, interesuje me da vidim kako ce njihova odbrana da se brani protiv najboljeg napada u Italiji. Generalno, Juve ne lezi Interu, pogotovo ne u Torinu. Ovaj podatak sto je redakcija navela, a tice se skora od povratka Juventusa iz Seria B, odnosi se samo na meceve u Torinu u Seria A, ne celokupno. Neka bolji pobedi, a nadam se da ce i sudjenje biti korektno.
I

Istina, samo istina i nista osim istine

pre 5 meseci

Kakvog sad povratka iz Serie B? Tacno je to sto je tu gore napisano, oni imaju 87 pobeda protiv vas u Serie A otkad se njihovo najjace takmicenje zove tako (a vi 48) sto je 33 vise od sledeceg tima koji vas je najvise puta pobedio jer Milan ima 54 pobede protiv vas.
I

Inter

pre 5 meseci

Znam dobro sta sam napisao. "Na stranu Intera ne ide ni statistika od povratka Bjankonera u Seriju A: 11 pobeda Juvea, četiri remija i samo dve pobede Intera". Moj komentar se odnosi na ovaj pasus iz teksta. U tekstu nije naglaseno da je ova statistika samo kad je Juventus domacin.
I

Istina, samo istina i nista osim istine

pre 5 meseci

Izvinjavam se, dao sam samom sebi minus jer nisam citao tekst do kraja. Jeste logicno da je samo to u pitanju jer je naveo taj/toliki broj meceva, ali, nije bilo 17 vec 16 okrsaja (vratili su se '07) i skor je 3-3-10, a ne 2-4-11. Sad je 3-4-10.
I

Inter

pre 5 meseci

Respekt 👍
1

101

pre 5 meseci

Inter je jaca ekipa. Pobedjuju sigurno.
Q

Q77

pre 5 meseci

Včrs ih sabiti u njihov 5erac! 🖤💙⭐⭐
С

Силни

pre 5 meseci

Ајмо Влах! 🇷🇸
k

koji bre

pre 5 meseci

Vlahovic, gledaju kome da ga uvale