Komentari na vest

Nedeljković, taj može da prođe!

P

Pedja 444

pre 11 meseci

Ne znam dali je dobar I koliko moze da bude dobar, ali mlad je treba ga istrpeti jel bekovi su veliki problem na globalnom nivou. Svakako verujem da kod Bahara ako ne vredi nece moci da igra

VecaBg1971

pre 11 meseci

Pocelo guranje od strane medija, dobili instrukcije i sad samo nicu tekstovi. Ne znam sta su ljudi videli u ovom klincu, ja nisam nista, niti tehnike, niti spektakularne brzine za beka, ma nista posebno. Mali Sljivic je za mene bio prijatno iznenadjenje, zna fudbal, ima muda, igra sa obe noge sto je za nase prostore retkost.
L

Lijo

pre 11 meseci

Da Šljivić igra sa obe noge ..retkost
R

Raša P

pre 11 meseci

Kada komentarišeš Nedeljkovića logično je pitanje da li si pogledao neku utakmicu Grafičara? Dete u godištu kadeta je pravilo razliku u prvoj ligi Srbije!!! Prva utakmica u Zvezdi, prijateljska, protiv učesnika kvalifikacija konferencije i ti zaključi kako nije ništa pokazao. Pokazao je baš MNOGO. Pokazao je smisao za igru, sposobnost da se stalno ponavlja, brzinu, centaršut.... E ne dade gol i razočara tebe i tebi slične!!! Do proleća će biti ne zamenjliv na poziciji desnog beka. Zaboravi da napomenem da ima vrhunsku građu za svoju poziciju!!!
D

Deki234

pre 11 meseci

Moze guranje koliko god zele, ali izgleda da kod Bahara ne moze da prodje. Poceo je cistku sa vinjak ekipom juce ode Gobelja ocito radi dobar posao.
"

"Oliver"

pre 11 meseci

Nedeljković, dobro zapamtite to ime, taj ne sme da prodje. Zašto ne sme da prodje??? Konkurisao je za ono jedno mesto. Zašto ne sme da prodje??? Jel zbog porodjajno??? Šta zbog porodjajno??? Jel će da dobije bebu??? Osvesti se Nedeljković to je muško. Pa zašto ne sme da prodje??? Zato što nudi mito. Kako nudi mito??? Ćuti i puši, i nudi. Koliko nudi??? Tri cigle. De baš da vas da naidje 😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Nedeljković odličan, ali nisam ga gledao kako stoji u defanzivnim situacijama
D

DekiCZ

pre 11 meseci

Vigo ostaje 100%. Nedeljkovic da igra LS, dajte ljudi. Darjane lepo pises ali analiza ti je upitna. Dobar desni bek vredi 5 miliona, a ne $2.5. I otkud sad $2.5, pisao si $2 miliona pre par nedelja.
r

ristica

pre 11 meseci

Vigov otkup na kraju godine, kad mu istekne pozajmica, prema Mocartu, biće bar pet miliona evra
N

Napisao

pre 11 meseci

Je on pre neki dan da je 2.8 miliona evra. Mislim da ni on ne može sam sa sobom da se dogovori koliko košta
g

gost 111

pre 11 meseci

Nedeljkovic ce igrati ligu sampiona al za omladince
d

djuroooo

pre 11 meseci

Juce sam pogledao prvo poluvrmee i decko je odlican. Treba da igra u prvoj postavi pre Viga. Nasu decu treaba gurati i uvek ih istrpeti. Novi golman mi ne uliva poverenju uopste
@

@djuroo

pre 11 meseci

Momak bez minuta seniorskog fudbala po tebi treba da igra LŠ i prvenstvo pre pojačanja koga smo doveli i koji kida i daje gol u derbiju.Igraće onaj koji zasluži i koji ume da se nosi sa pritiskom a ne mlade nade zato što gurate tu menadžersku priču a usput i opljujete po svakom dobrom igraču.Samo štetite i malom Nedeljkoviću sa tim forama kao bolji od Viga, gde?? U omladinskoj ligi i drugoj ligi, jel??Naravno da je talenat i budućnost i dobiće šansu koliko treba i zasluži i prekinite više da spamujete i za L.Nikolića, i on još treba da se dokazuje.
g

goranjekic1991@gmail.com

pre 11 meseci

Mora se sastav podmladjivati, prosjek ne smije biti lupam 28-29 godina, vec 23-24 godine. I gurati nasju djecu sto vise.
B

Blaki

pre 11 meseci

Sa tim prosekom ugasili smo ga u LŠ.
g

goranjekic1991@gmail.com

pre 11 meseci

Bravo
g

goranjekic1991@gmail.com

pre 11 meseci

Tako je, mora da se nastavi sa podmladjivanjem sastava. Ne moze prosjek godina da bude lupam 28, mora da bude 23-24. I gurati NASU DJECU, sto vise to bolje.
g

goranjekic1991@gmail.com

pre 11 meseci

Tako je, mora da se nastavi sa podmladjivanjem sastava. Ne moze prosjek godina da bude lupam 28, mora da bude 23-24. I gurati NASU DJECU, sto vise to bolje.
Z

Zeder

pre 11 meseci

Molim te stedi papir.
b

bek 3

pre 11 meseci

Nedeljekovic ozbiljna investicija.Ako budu imali strpljenja da ga odmah ne prodaju ozbiljna prica.
V

Vlasotince

pre 11 meseci

Nešto mi stav njegov na ovoj slici ne obećava, kad vidim ovo gaženje na petu...
D

Daj faul

pre 11 meseci

Sta lupas majke ti!? Ti po slici znas dal je on zgazio na petu ili prste… cudo da te nisu do sada uhapsili Rusi…
M

Mangulica

pre 11 meseci

Ovo je sve samo ne dobar stav, govorimo o slici
P

Pedja108

pre 11 meseci

Prvo, Gobeljic je imao svoje svetle strane. Ali, to je bilo pre 6 godina, kad je dosao u Zvezdu. Mladji, brzi, u ofanzivi je uvek bio dobar, defanziva je skripala. Njegovo vreme je proslo, kao i drugim igracima i prirodno je da se trazi zamena. Vigo, odlican napred, ali takodje tanak pozadi, za te pare nije. Ostaju Nikolic i Nedeljkovic sada. Vigo ce biti tu do zime, kao stranac mu zbog limita to moze biti mana za mesto u timu, tako da Nedeljkovic ima dobre sanse kroz domace prvenstvo, da se uigra. Erakovic je imao taj peh da je odmah poklonio gol Partizanu u derbiju i tesko je bilo posle toga. Medjutim, klub nije pogresio i sad je zaista dobar. Napredovao je pored Dragovica i to pokazuje zasto su potrebni stranci. Dovedes dobrog igraca, i ostali ce da napreduju uz njih.
L

Lijo

pre 11 meseci

Ok,važno je da Vigo igra u LŠ,Nedeljković je premlad i bez iskustva, Lazar Nikolić je dobar ali zabrinjava prijateljska sa Ludogorecom kada je napadač Tiago dva puta izbacio Nikolića i oba puta zbog toga zvezda primila golove
t

tviter.ulicar

pre 11 meseci

Moj profesor je Zeljko Pantic.
m

monteroo

pre 11 meseci

Sljivica i Mijatovica izgurati mogli bi bar do bundes lige,jaki su,dobro barataju loptom i najvaznije ne boje se...idu u igraca... Ostali neke pozajmice...
v

v1ad

pre 11 meseci

Naravno da Darjan ne može da propusti priliku da pohvali Gobeljica i pljucne po strancu. Ako postoje "momenti" koji su pokazivali da Gobeljic može biti koristan, onda su postojali filmovi zašto je bio poguban. Samo je to trebalo videti objektivno. Misaona imenica za ovog novinara.
B

Baxter88

pre 11 meseci

Viga buse vec 2 meseca unazad konstantno jer je tako Terza naredio. Razlog nije sto je igrac los, naprotiv, dugo nismo imali tako dobrog desnog beka al je "mana" sto ima obestecenje jer naravno igrac koji vredi ne dolazi free a Zvezda je navikla da ne placa!
r

ristica

pre 11 meseci

Teško je dno ovo što novinari pišu o Vigu, samo da bi napravili alibi da se ne otkupi. Dečko nije bez mane, ali je top za Zvezdu u ovom trenutku i sigurno vredi te pare, plus je dobra investicija. Ako i ode, ne verujem da će u narednim godinama biti u nekom lošijem klubu od Zvezde. Ako neko misli da može boljeg i perspektivnijeg beka dovesti za te pare, što to onda ne urade. Svaka čast malom Nedeljkoviću, ali on još nije za startera Zvezde u konkurenciji Viga i Nikolića.
p

pantic

pre 11 meseci

hahaha..sjajan naslov....ako vi kazete neka prodje onda
1

1983

pre 11 meseci

Znali se ista o Urosu Spaicu?? Zasto je on doveden??

VecaBg1971

pre 11 meseci

Da bude na bolovanju a prima platu uz procenat direktoru
R

Raša P

pre 11 meseci

U Grafičaru imamo, 2 podjednako dobra, leva beka. Nije mi baš jasno, da ako se prodaje Azarovi, nije pozvan bar Radojević. Nije toliko brz kao Nedeljković ali je sve ostalo baš dobro. Treba ga pozajmiti nekom klubu iz super lige. Ako ide Eraković onda vratiti A. Đurića iz Domžala jer je dokazao da je odličan igrač. Grafičar nam je mnogo pomogao u privikavanju na seniorski fudbal pa smo sada u situaciji da imamo 15-16 jako kvalitetnih mladih igrača.
I

Inkognito92

pre 11 meseci

Djuric je lajkovao Lesorovu objavu na instagramu kako je kk kamerun osvojio ABA ligu. Bice da se osetio povredjenim jer je Lekovicu pruzena sansa a on nije dobio priliku...
n

nerazuri kraljevo

pre 11 meseci

Ima ravne tabane a tehnicki i takticki je toliko neobucen da mi ide krv na oci svaki put kad ga vidim. Dzabe Terzo placeni tekstovi, tako je i sa Erakovicem bilo pa ne moze da se proda ni u Torpedo. Mrs iz mog kluba vise, kriminalac i njegove kombinacije.
0

0030304

pre 11 meseci

tvoj klub je kao najvece pojacanje doveo scekica, a od omladinske skole su vam tuzbe ostale. pozz
S

Salamander

pre 11 meseci

Ako Zvezda nema u planu da otkupi Viga, potpuno je normalno da na desnoj strani pored Nikolića forsiramo i Nedeljkovića. Imajte na umu da su to momci od 17, 18 godina, da će biti dečijih bolesti, ali mislim da ima dovoljno prostora da se uhvati zalet. Kod kuće možemo da igramo i sa par klinaca u postavi protiv svih sem protiv par ekipa iz gornjeg dela tabele. Pravilno raspoređivanje minuta, naročito u prvom delu sezone, biće od velikog značaja. Takođe, ne možemo da očekujemo da svih 11 mladih igrača dobije šansu. Zato i postoje pripreme i potrebno je da trener i uprava odluče ko ostaje, ali i ko će i gde na pozajmicu. Nedeljković ima potencijal, pametno da se radi sa njim i biće pun pogodak.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Jel kao Motika?!
D

Dell

pre 11 meseci

Jok, kao Kolorado. Idi prati basket.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Pa Kolorado nije nas reprezentativac a i nije kostao 2,5 miliona EVROPSKIH NOVCANICA!
@

@sima

pre 11 meseci

Nije dva i po miliona, ali je kostao kao Motika. Mislis da je za dzabe pristao na raskid ugovora?
D

Darjane

pre 11 meseci

Pises da je pretoplo napolju, nakon jednog dana od 25 stepeni... Nemoj da budes sveznalica pusti decka da igra...osim ako nemas nesto potrebu da hvalisas.
K

Koliko nudi?

pre 11 meseci

3 cigle! I kud bas vas da nadje....
O

Oliver(a)

pre 11 meseci

Hoce da dobije bebu?
P

Polo

pre 11 meseci

Opet se preuveličava cena,otkup Viga je 2.2 miliona e...nema para u Zvezdi pa neće biti otkupa ..
B

Baxter88

pre 11 meseci

Pa zato ga namerno i buse ovde kako je los bek itd a decko brutalan, pravi pitbul kakvog nismo odavno imali... Otkup mu je 2.2M ali dolara, nije ni evra cak...
J

Jdkdk

pre 11 meseci

Vigo je dobar u napadu i uzasan u odbrani to je razlog sto nece da ga otkupe pa njega su pretrcavali na keca u nasoj ligi u LS gde cemo se 75 posto braniti nema sta da trazi tj bice slaba tacka
1

1983

pre 11 meseci

Znali se ista o Urosu Spicu u kojoj je on kombinaciji
Z

Zn

pre 11 meseci

Da li je moguce da sam procitao desni bek Cvetkovic? Pa ljudi, ono je bilo hit hitova kako je momak igrao, pa ona fora gde su mu Bugari prodali posle slobodnog udarca za 2:2 i sto nas je posle kostalo ispadanja, pa to ne sme ni na terminu. Mislim da ni njemu nije jasno kako je dosao u Zvezdu i igrao to malo utakmica, a jos vece cudo i to sto ga je doveo Grof pored svih onih silnih pogodaka (Katai, Ibanjez, Donald, Vieira…)
Y

Ya

pre 11 meseci

to bilo pre 8godina covece
I

Ilija Čvorović ...

pre 11 meseci

ko je taj Nedeljković???
g

gx

pre 11 meseci

Mnogo ga dizemo...Ja sam jucer odgledao utakmicu...nista nije pokazao..jedan prodor nije imao...ni jedan centaršut...ali ajde...videćemo..mali Mijatović isto...dečko nežna gde se nalazi....mali Lučić..šljivić....to je to..dobri su..
N

Nemi posmatrac

pre 11 meseci

sta li si ti gledao?
p

prestani

pre 11 meseci

Gledati zvezdu,posto ili nisi gledao juce ili promeni dioptriju,ili si isao da kakis tri puta kada je mali uputio 3 odlicna centarsuta
A

Alal

pre 11 meseci

Poruks za novinare mocarts, batalite hvsljenje dece posle 2 prijsteljske utakmice, neka rade deca u miru.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Kada vidim kakav rasadnik buducih osvajaca zlatnih lopti u zvezdi ima nije ni cudo da kada skauti Sitija, Dormunda, Ajaksa, Benfike zatvaraju agencije jer ovakav previd da im se dogodi niko nije ocekivao. Kakvi biseri svetske klase za koje do juce niko nije ni cuo :D :D :D
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Lozenja bez. Mali ima potencijala, ali bez lozenja i hajpovanja, jer ce oni koji to rade sad, posle da ga pljuju cim napravi prvu gresku.
@

@Gosthjk

pre 11 meseci

Pa sta i da ih pljuju kasnije? Ti ces, po navici da ides od komentara do komentara i da se izvinjavas :D :D :D dijabolo
a

abc

pre 11 meseci

Gosthjk- oni neka pljuju sve ces to sa izvinjenjem ti polizati videli smo. hahahaahahahah
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

Zbog porodjajno? Čeka bebu? Kakav porodjaj Šojiću, Oliver to je muško! Jel ostavio neko ceduljče, neku akontaciju?
B

BarbarosaIII

pre 11 meseci

Darjan gura rodjaka :)
S

Senjak 1

pre 11 meseci

Moze da prodje ? Ali u vasim tekstovima...mali je prosek .
B

BicuSlobodan

pre 11 meseci

Stalno se priča o tome kako se ne forsiraju Zvezdina deca. Kao da mi imamo sad punu školu supertalenata koji se kod nas ne forsiraju pa odu u Barselonu i Bajern pa tamo naprave bum.
J

Jaaaa

pre 11 meseci

U čemu je fora da svaki komentar ima 98% minusa?!? Nekome očigledno dosadno!
C

CharlieKelly

pre 11 meseci

Gledam juče kako novinari saleću Mijatovića i Šljivića. Pustite decu da se razvijaju, ne punite im glavu glupostima. Posle kad ne budu igrali ili budu bili slabi, upašće u kanal iz kojeg neće moći lako da izađu, jer ste stvorili prevelika očekivanja i njima i navijačima. Mali Mitrović je najsvežiji primer, a ima još mnogo primera. Zapravo malo je onih koji su uspeli da dostignu taj potencijal o kojem se pisalo. Većina ih je nestalo sa fudbalske mape, što iz Zvezde, što iz Partizana.
s

son

pre 11 meseci

Ako se ne znaju nositi sa tim pritiskom onda jednostavno i nisu za vrhunski fudbal. To te ne moze niko nauciti, to imas u sebi ili nemas jednostavno!!
@

@951357

pre 11 meseci

Brojilu se sad ne svidja ni novinarska znatizelja, ti si bas neki razmazeni lik do besvesti. Ako nije kako ti misli da jeste onda ludis. Hm na koga li me te karakteristike podsecaju, na jednog ciku koji nam vodi drzavu.
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Mogu oni da ih saleću na njima je da se izbore sa tim. Jednostavo mogu da ih otkače da su koncetrisani na pripreme i da ne bi sad da se bave medijima da im je važniji fudbalski razvoj i ćao. Al ne da jedba dočekaju da ulete untaj esteadno-splavarski mulj.
@

@son

pre 11 meseci

Nije to baš tako, to je srednjoškolski uzrast, deca. Neki propadnu zbog pritiska, neki polete, pa daju sebi na važnosti. Retki su koji mogu da prođu kroz sve to, a da ostanu na zemlji. U Zvezdi i Partizanu propadaju talenti, jer javnost svakog klinca koji debituje za neki od ta dva kluba, proglasi budućom svetskom zvezdom. Mora pažljivo da se radi sa njima, kao što rade na tehnici, tako mogu i na mentalnom planu da napreduju. Pogrešno je reći da neko nije za to, ako sa 17, 18 godina oseti pritisak, to su ipak deca. Ako ne može da istrpi pritisak igranja za Zvezdu i Partizan sa 25, tad može da se kaže da nije za to.
s

son

pre 11 meseci

da, mada nije bilo price o igrackim kvalitetima i pritisku igranja za veliki klub..to apsolutno niko ne moze traziti od nekog igraca, samo rijetki su oni koji takav pritisak mogu iznijeti...ovdje je bila rijec o njihovom karakteru, dakle jesu li spremni odreci se nekih stvari kako bi svoj neosporni talent prenijeli na teren. drugim rijecima, ako je budala niko mu pomoci ne moze
P

Pera genije

pre 11 meseci

Mi smo kao narod skloni preterivanju u oba smera i dizanju u nebesa i bacanju u blato. Istina ima kod pojedinih dečaka finog talenta koji tek treba brusiti da bi došao do neke vrednosti. Ali iskreno meni je ovo još uvek sve tanko da bi moglo da se kaže kako će u nekoj bliskoj budućnosti biti top. Pod broj jedan oba protivnika su bila više nego očajna. Bez želje da napadnu, da nešto odigraju, da naprave bilo kakvu smislenu kombinaciju. Nije mi jasno šta su do sada uradili na pripremama, pogotovo ovi iz Borca? Videćemo kad bude ta Ruska turneja i daleko ozbiljnije ekipe u kakvom god sastavu igrali? Plašim se da od trenutne euforije kod pojedinaca što se tiče Zvezdine dece ne bude posle "ma nije on za nas" i slični komentari. Takvih primera je sijaset samo u bliskoj prošlosti. Slažem se da ih treba puštati što više da igraju, da treniraju uz ove iskusnije igrače i hvataju cake, ali sam isto tako siguran da bi mnogo bolje bilo da većina te dece pa i Nedeljković ode negde na pozajmicu. Baš iz tog razloga da bi igrali, jer samo tako mogu da dođu do rutine i iskustva. Sedenje na tribinama i klupi i dobijanje možda nekoliko minuta po utakmici i to ne svakoj neće značiti ni Zvezdi a pogotovo njima. Mislim da će glavni bonus biti Stamenić, za nim ide Mitrović ako ga ne prodaju, Leković kao neko ko bi trebao da uz Dragovića možda dođe da statusa koji ima Eraković? Mali Šljivić verovatno kao neko ko je sledeći "projekat kluba" tako to ide kod Terze. I tu se nekako priča završava. Očekivati da Bahar mnogo mulja i rotira od 6-7-8 igrača po utakmici i takmičenju je iluzorno. Jednostavno to niti ima logike niti je moguće jer većini igrača upravo treba kontinuitet da bi imali formu.
a

acasd

pre 11 meseci

Bahar nece docekati zimu u Bgd.
Х

Х Х

pre 11 meseci

Неће, дочекаће пролеће у ЛШ.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Naravno da Bahar neće dočekati zimu u Zvezdi, grejaće ga sunce cele godine.
д

да, да...

pre 11 meseci

...ви сте познати прогнозери 😂😂😂 мада никад ништа нисте погодили. Како вам не досади?
U

Urgija

pre 11 meseci

Kako je vama nelagodno i teško, ali tešite se. Nije lako biti vi! Mi u Ligi Šampiona, a vi kako ste???
u

ulicar

pre 11 meseci

Ustao u devet. Prvo na tviter da se napuni mrznjom. Dorucak. Pa kafic. Ulicar.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Sada stručni štab treba da radi sa njim na psihološkom planu. Da ne poleti previše a sa druge strane i da zna da su greške sastavni deo fudbalskog sazrevanja. Erak treba Dragovu sliku pored ikone da drži. Takođe verujem da može pomoći i oko ovog malog. Ne igraju iste pozicije, ali svejedno. Drago je kapiten i verujem da ima pozitivan uticaj u svlačionici. Samo oprezno i verujem da će postati vrhunski fudbaler. Mi kao navijači sa druge strane treba da mu damo maksimalnu podršku. Tako srećno malac!
X

XD

pre 11 meseci

Previše olako i pljujete i hvalite.
D

Dejani

pre 11 meseci

Komentar je tata svih komentara na Mozzartu od kada postoji!!!!
D

DS1989

pre 11 meseci

Haha naslov 10+ inace nema sta vidi se Nedeljkovic i Sljivic su otkrovljenje ja sam malog Lucica gledao pre 2 godine u IMT i pricao da je on kadar za Zvezdu pa mi nije iznenadjenje.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Lucic nije kadar za Zvezdu. Bar ne jos uvek.
М

Мислим

pre 11 meseci

Мислим да је овакав тип текста један од разлога зашто млади играчи полете, умисле да су неке звезде и на крају не ураде ништа. Дечко је одиграо мало више од 100 ми ута фудбала против два клуба који немају неки реноме и већ је дошло време да се мали диже у небеса. Дечку желим да успе пре свега због репрезентације али мислим да је прерано давати било какву оцену.
?

???

pre 11 meseci

U pravu si, al i treba ih i ovako testirati. Ako polete i uzvezde se u 17-18 godina nek propadnu. Niko nije bogom dan, to nek ih roditelji uce i nista vise. Mesalica i lopata su uvek spremne za upotrebu.
P

PANTIC

pre 11 meseci

zapamatite to ime,OLIVER,3 cigle
l

lol12

pre 11 meseci

Zvezdini u21: Lucic,Mitrovic,Nedeljkovic,Stamenic,Lekovic,Azarov,Prucev,Sljivic,Mijatovic,Radulovic,Stankovic.Od njih samo Azarov nema srpski pasos tako da svi ostali se racunaju kao bonus igraci.Ako se ova generacija klinaca ne iskoristi nece nijedna,sto kroz dobre igre sto kroz kasniju prodaju.
p

prti

pre 11 meseci

Bukvalno minimum 30 miliona cistog profita mogu na njima da uzmu. A maksimum zavisi koliko ce ih forsirati. Ako isforsiraju Azarova i ovog malog mogu samo na njima dvojici 10tak uzeti.

VecaBg1971

pre 11 meseci

A gde su ti Mituljikici?
o

ok

pre 11 meseci

Lazar Nikolic i Azarov su ambiciozni bekovi potrebni Zvezdi. Rodic igra samo napad u odbrani rupa. Brazilac preskup i nije opcija. Mene zanima nesto drugo. Kako Zvezda nema skok u svojih 16 posle kornera. Vezba li se to. Toliko primljenih golova. Rodic u karijeri nije glavom udario loptu. Mozda zbog frizure.
C

CRAZY NORTH

pre 11 meseci

ti veze nemaš burazeru. kao prvo rodić je manje ofanzivan i jači u defanzivi! dobar u skoku. azarov je ofanzivniji. a brazilac je argentinac ako si mislio na aleksa viga! a kako to nismo jaki u 16m svome?! ja se ne sećam baš da smo primili gol iz kornera?! možda jedan ali ne verujem...🙄
A

Acaaaaaaaaaa

pre 11 meseci

Šta čovek izjavi, Rodić ne zna glavom da igra.... Miloje ga od prvog dana kod svakog ispucavanja Borjana gurao napred da udari loptu glavom..
A

Atlantik1996

pre 11 meseci

Ala si se nalupetao, posteno...
P

Polo

pre 11 meseci

Vigo je odličan i nije brazilac(argentinac je) 2 miliona e danas za beka dobrog nije previše
a

auuuuu

pre 11 meseci

Prijatelju koliko ti pojma nemas o fudbalu,pa jedna od retkih stvari koje rodic radi(radio) je ta skok igra ,to sto je on izgubio volju zelju i igra kako igra zadnje 2-3 god to je druga stvar.
N

Naxel

pre 11 meseci

Nikako ne zaboraviti pomenuti i Vladimira Lucica koji je jos na proslogodisnjim pripremama prikazivao dobre partije
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Pomenuti kad u kontekstu "gde ce na pozajmicu"
Z

Zn

pre 11 meseci

Naravno, ali je na toj poziciji nenormalna konkurencija, Bukari, Katai, Mitrovic, Olanjinka, Prucev, Ivanic, pitanje je kako ce ih rotirati i ko ce otpasti
N

NebsJack

pre 11 meseci

Ljudi, ajd da ne pretjerujemo i stavljamo preteško breme malom na leđa odmah. Nikolić igra lijevo dok se ne vrati Azarov, a desno imamo Viga koji igra više nego solidno i tek sad očekujem da nadođe, Lazara Nikolića kome je to prirodna pozicija i sigurno je spremniji i u ovom trenutku bolji od malog Koste + po potrebi Erakovića koji je igrao bolje beka nego bilo koji naš desni bek u posljednjih 2-3 godine. Nedeljković da odigra ovu sezonu za Grafičar ili neki superligaški klub pa da ga poslije NG (ako ode Vigo) uvodimo polako u prvi tim za sljedeću godinu i to kao back up opciju za početak. Ne može se u LŠ sa klincem. Iskreno. A budućnost kluba je sigurno.
G

Galiot

pre 11 meseci

Treba da dodje stranac da bi forsirao Zvezdinu decu!!! Verovatno zato sto ne dozvoljava da mu se mesaju u posao,mada kakve su ovde zverke, tesko ce izdrzati,al aj da vidimo!!! Ne daj se Bahare...
b

blablabla23

pre 11 meseci

isto ovo sam napisao pre par dana. covek koji je u Srbiji 2 nedelke, vise forsira mlade nego bilo koji drugi trener. a terza, ako sad postavi klub na zdrave noge, bice kao mamic a i jaci(nisam ljubitelj madjije).