Komentari na vest

Negledljiv, neubedljiv, jalov: Tuhelov Bajern je nekako pobedio (VIDEO)

G

Gest

pre 3 meseca

A ko pise ove tekstove o Bajernu i Tuhelu? Potpisi se slobodno nekad
M

MIka Mikić

pre 3 meseca

Neverovatan je animozitet novinara Mocarta prema Tuhelu, svaki Bajernov neuspeh se dočekuje sa takvim oduševljenjem ovde da je to čudo jedno. Čoveka je Mocart smenjivao posle tipa 12 utakmica u Bajernu... Opustite se, ima još 16 kola da se odigra, biće vremena da opet plačete...
M

Madjija

pre 3 meseca

Dr Terza uporedjujuci CZ sa Bajernom izmalerisao i jedne i druge
L

Lažni car

pre 3 meseca

Veseliom Kejnu se opet ne da
M

Milerova era

pre 3 meseca

Veliki sam fan Bajerna u poslednjih 15 ak godina i ono sto su oni igrali 2013 ili 2020 je zaista nevidjeno (jedina velika greska je sto su pustili Krosa). Da nije bilo visih interesa uzeli bi bar jos 3/4 Lige sampiona, ali i ove dve su ok. Ono sto im fali je novi, mladi lider i malo vise postovanja gospodina Tuhela prema Tomasu Mileru koji je vrv jedan od najpotcenjenijih igraca u istoriji fudbala i najveca institucija u svetu fudbala u poslednjih 15 godina (jedan klub, trofeji, nevidjeni uticaj itd). Ako ne rese temu liderstva ostade Kejn i ove sezone bez trofeja
S

Srbija 1999

pre 3 meseca

Realno Bayer Leverkuzen je zasluzio titulu, igraju najlepsi fudbal ubedljivo. Da se ovi malo sklone, trebali su i prosle sezone ali poklon nije umela da iskorist Borusija.

Marko L

pre 3 meseca

Ne znam sta cekaju sa otkazom. Upropastio je onakvu masinu.
P

Pdk

pre 3 meseca

Koju masinu? Oni su u konstantnom padu jos od Flikovr triplete...
S

Support Tuchel

pre 3 meseca

Bravo za g. Thomas Tuchel ovo je pobeda u inat HEJTERIMA!! Go go Tuchel go!
Z

Zvezda 91

pre 3 meseca

ahahaha....ja nosim naocare za blizinu ali ti moras za sve. Tuhel je obican indijanac.
M

MANOL0

pre 3 meseca

Ovo je vec patologija
a

a ponsanje

pre 3 meseca

trenera Bjelice?
D

Dandamu

pre 3 meseca

Temperamentno, Balkanski. Ništa loše u tome. Bolje i to nego kao onaj ljigavac na Bajernovoj klupi.
M

Miloschichi

pre 3 meseca

Pa sta je to pa uradio? Igrac treba imati postovanja prema njemu, prvo kao treneru pa onda i kao starijij osobi koji je dugo u fudbalu, ja vise krivim Sanea koji je bilde za sebe decko. Meni je na mestu rekacija, osgurnuo ga je, nista prgavo, nije ga udario boze moj prezivece
S

SIoba

pre 3 meseca

Gledam statistiku(koja može mnogo da govori a da ne pokaže ništa) i vidim da je Bayern imao 24 udaraca ka golu, 14 u okvir i 10 van okvira uz 12 kornera i 69% posed lopte....meni to izgleda daleko od jalovog,više kao razvaljivaje, falili su golovi ali ono.... ok, nisam gledao pa da ne lupam...kako je vama izgledalo?
a

akkk

pre 3 meseca

falilo najvaznije
O

Ostriga

pre 3 meseca

Gledao sam utakmicu, realno Union se apsolutno nije pitao ovde, jeste Bajern kontrolisao igru ali toliko su mucili loptu, daj boze 3 smislene akcije ukupno. Prosto ne znaju gde ce je. Jos svi nervozni ko risevi, svakih 15 min se tuku ili medjusobno ili sa ovima sa klupe. Slaba utakmica generalno.
R

Robert Lewandowski

pre 3 meseca

Izgledalo je bas kao sto su napisali. Bezidejan Bajern, mnogo užasnih centarsuteva, dijagonala, Kejn bez lopte... Koman i Sane uzasni, Kimih bled, kao i Musijala. Gereiro, Gorecka, Lajmer i De Liht su jedini bili nesto bolji... Publika je zvizdala na poluvremenu, isto je bilo i protiv Verdera... Union bez sanse bukvalno, igrali su bunker.
N

Navijač Bajerna

pre 3 meseca

Budi Bog s' nama...
r

rea

pre 3 meseca

Ajde sad da ne preterujemo, jeste pobeda 1:0, ali realan rezultat ovog meča bio je 5:0. Union pola nije prešao za 99 minuta aktivnog fudbala, a Bajern par puta okvir gola, par puta vrhunska intervencija golmana i defanzivaca Uniona.
M

MW

pre 3 meseca

BRUKAJU SE.
B

Bolllllle

pre 3 meseca

Pisete kao da su na sredini tabele, a oni na 4 boda od prvog mesta i sa skorom 14-2-2. Po vama bi trebalo da imaju sve pobede, ali to nije tako lako u jednoj Nemackoj ligi gde klubovi ulazu ozbiljan novac. Izmisljate tekstove samo da bi napisali nesto.
R

Robert Lewandowski

pre 3 meseca

Nema igre, Bajern deluje jezivo, bukvalno ne moze da se gleda... Igra je mnogo losija od pozicije na tabeli. Izuzev meca sa BVB (i mozda par meceva sa slabijim rivalima), Bajern nije odigrao top mec, onako bas da melje...
V

Vukkk

pre 3 meseca

Oce li Piksla zvati momka sa slike?!
p

pero7

pre 3 meseca

sad lalatovic ..cokna ili milosevic?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 3 meseca

Bolji su racic, maksimovic, lukic, gudelj i grujic…
Г

ГостЧа

pre 3 meseca

Кејн игра за Енглеску.
N

Ne bi bilo loše

pre 3 meseca

Šteta pa je već 89 puta igrao za Englesku
R

Robert Lewandowski

pre 3 meseca

Racic mu je vazniji, tesko ce se naci mesta za Pavlovica. Inace, momak je odličan, kada god dobije sansu u Bajernu lepo se pokaze. Odlicno izvodi kornere, ima zaista odlican centarsut, pas siguran, lepo se krece... Sigurniji sam kada je lopta kod njega, nego kod Kimiha (uzasan je ove sezone)... Zasluzuje jos vecu minutazu u Bajernu.