Komentari na vest

Nejmar najavio povratak u Santos

P

Pjer

pre oko 1 mesec

Ovo je najveći prevarant savremenog fudbala...recite mi jedan bitan meč da je odigrao i rešio ,nema ga. Čista prevara i marketing igrač u rangu Robinja i ostalih brazilskih prevara.
S

Sledeci

pre oko 1 mesec

Bivsi igrac.
K

KIMI 85

pre oko 1 mesec

Retki su brazilci kojima lova nije na prvom mestu vec da ostave ime u fudbalu i bar deo vrate od talenta koji im je Bog podario. Sve razumem, vecina ih je odrasla u siromastvu pa cim osete malo vecu kintu, nemaju dodira sa realnoscu i preteruju u svemu a fudbal padne u drugi plan. Jeste on majstor, i osvojio je sve sa klubom sto moze, ali je ponasanjem na terenu sebe malo srozao, a drugo trebao je bude vodja reprezentacije i da ih vodi do titule, pogotovo kad su bili domacini. Posle Barse, vise je skretao paznju van terena. Bez ikakvog omalovazavanja, majstor jeste ali je morao da vrati fudbalu mnogo vise. Ako je cilj u fudbalu da se zaradi toliko da ti ni unuci nece potrositi, onda je fudbal izgubio svaku smisao. Vise cenim jednog Kaku, koji ie ostao isti do kraja karijere..
1

131288

pre oko 1 mesec

probaj u valjaonicu u sevojnu batice, u tome si najbolji ikad.
M

Monteroo

pre oko 1 mesec

Odavno je hteo sve da batali,ali ne da puma,rolex,PS,ogromna lova u igri i jedno 30 ljudi oko njega koji zive od toga kao carevi...igra kanter strajk turnire...sprda se...dve zlatne na OI,kopa amerika,spremice se jos za SP u americi ....to je jos ostalo...
I

I POSLE PELE - PELE

pre oko 1 mesec

BRAVO PRAVI POTEZ ! SANTOS JE SANTOS BREND BRAZILA .
М

Митт

pre oko 1 mesec

Мајстор фудбала који је након узете ЛШ са Барсом кренуо мање да игра фудбал, а више да јури сојке и он је са великим клупским мотивима завршио. Можда га игра за Бразил још мало грије, али и то је упитно. Кад му се игра бољег дриблера и мајстора са лоптом нема.
M

Marcoman

pre oko 1 mesec

Covek koji jemnogo dobio od fudbala, a fudbalu dao tako malo!
S

SAMO SANTOS ,NAJBOLJI

pre oko 1 mesec

I TO JE VRLINA ,SVAKA MU CAST.
Š

ŠTA MISLITE?

pre oko 1 mesec

U polufinalu SP 2026. godine, ako se ne sretnu ranije tokom turnira, očekujem da zaigraju: Brazil, Urugvaj, SAD i neko iz Evrope.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Englezi možda ?
N

Nemanja8989

pre oko 1 mesec

Eventualno kao Maskota,jer ima 30 kila viska i ocigledno je da ga sve zanima vise nego fudbal.
p

per

pre oko 1 mesec

E jebiga 30 kila
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Covek se nakupio love opasno sada moze da igra I u vrcinu. Plus sto ni Brazilska liga nije smesna I oni placaju podobro.
П

Паун

pre oko 1 mesec

Сантос већ годинама има финансијских проблема, а уз то још су и у фазо градње новог стадиона. Тако да што се тиче финансијског момента, сигурно не може да му понуди ни приближно као Фламенго, Палмеирас, Ботафого или Коринтијанс. Једино што може да пресуди је то што је Нејмар навијач Сантоса и тамо га гледају као легенду па на емоције да га добију.
7

777

pre oko 1 mesec

imam osecaj kao da i nije igrao u evropi ali bukvalno .
V

Vasilis

pre oko 1 mesec

Igrac koji je osvojio sve sa klubom poput Barse, doslovno se igrao sa protivnicima, bio u izboru za Zlatnu loptu dok jos nije prisao Evropi, najveci transfer ikad i najblize sto je neko prisao Mesiju i Kristijanu u 21. veku. I pored svega toga, apsolutno sam saglasan sa tim sto si napisao koliko god nelogicno zvucalo.