(©Reuters)
(©Reuters)

Nejmar pisao Titeu: Uvek ćeš biti jedan od najboljih trenera koje sam imao

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.12.22. | 12:34

„Zaslužio si pehar šampiona sveta“, poručila „desetka“ Brazila

Otišao je Tite sa klupe Brazila, a da nije osvojio ni Kup Amerike, koji mu je ispred nosa odnela Argentina, a ni Svetsko prvenstvo u Kataru.

Bez obzira na slom u četvrtfinalu i poraz od Hrvatske na penale, Nejmar je napisao otvoreno pismo sada već bivšem selektoru Titeu, koji je na klupi žuto-plavih bio od 2016. godine.

Izabrane vesti

Pre nego što smo se upoznali, igrali smo jedan protiv drugog mnogo puta. I znaš šta? Mislio sam da si dosadan. Učinio si sve da me pobediš, čak si i loše govorio o meni. Ipak, sudbina je smešna. Tebe je stavila za trenera, a meni dala broj 10", napisao je Nejmar na instagramu.

On je u usperlativu pisao o Titeu i kao čoveku i kao treneru.

"Upoznao si me i znaš ko sam, a to mi je bitno. Ovo pišem da ti se zahvalim za sve, za sve lekcije koje si me naučio, a toga je bilo puno. Uvek ćeš da budeš jedan od najboljih trenera koje sam imao. Imali smo lepih trenutaka, ali smo imali i onih koji su jako boleli. Ovaj poslednji će nas još dugo boleti".

Nejmar je naveo da je Brazil nezasluženo ostao bez šansi da se bori za titulu u Kataru.

"Zaslužio si pehar šampionata sveta, zaslužili smo ga svi mi zbog svega što smo učinili i svega čega smo se odrekli kako bismo pokušali da ostvarimo svoj najveći san. Bog nije tako hteo. Hvala, profesore Tite, i veliki zagrljaj", zaključio je Nejmar.


tagovi

NejmarTiteFudbalska reprezentacija BrazilaKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara