Komentari na vest

Neka licitacija počne: Van der Sar presekao, Ajaks kreće po Livakovića

Q

Qwsa

pre oko 3 godine

Ajaks sigurno nece dati tolike pare za njega, 5,6 max
K

Kukaa

pre oko 3 godine

Koliko god da je Mamara ukrao, a ukrao je dooosta, niko ne moze da ospori to da je od Dinama napravio instituciju. Od infrastrukture, menadzmenta, skautinga sve imaju sve.
g

gost133

pre oko 3 godine

O infrastrukturi bi se dalo raspravljati jer Maksimir je jedan od najgorih stadiona u Europi...ali ove ostale stvari sta kazes to se slazem

Mr 007

pre oko 3 godine

Maminjo je zimus doveo novog golmana za sledecu sezonu,dobar i mlad golman iz Rijeke.Sad ce uzeti 10+miliona evra za ovog golmana,koji jeste dobar,ali je to stvarno sjajna cena. Ja bi da sam u Zvezdi ponudio trampu,Terzinjo za Maminja,a Mrkija dobiju gratis.Mrki stvarno nema pojma.Terza jeste dobar,ali mi se ne svidja ova nova ideja kluba,dovodi sve igrace oko 30 godina koji jesu dobri,ali nisu klasa,ne moze se ocekivati LS svake godine.U barazu sigurno nismo jaci od Ajaksa,Olimpijakosa,Salzburga (izbacili smo ih na cist Milojev kvalitet u igri na rezultat,sada takvog trenera nemamo,a imali smo i dosta srece) i valjda mislim da je jos jedna ekipa povlascena,ne secam se tacno,jedino protiv nje mozemo igrati.Maminjo dovodi mlade talente koji odmah u startu pokazuju talenat i igraju,npr. niko me recimo ne moze ubediti da je Bakajoko bolji od Birmancevica.U Hrvatskoj ionako ne zele Maminja,u Zvezdi je dobrodosao.

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Sve je to tacno sto ti pricas, ali sta mi zvezdasi uopste zelimo? Rezultate ili velike prodaje? Sta je to tacno dinamo napravio vece od Zvezde svih ovih godina? Sad kad imamo rezultate hocemo i velike prodaje, a kad se prodaje onda ni to ne valja, pa onda rezultati trpe... Svaka cast dinamu za prodaje ali te pare nisu uložene ni deseti deo u jos kvalitetnije igrace i guranje granica nego opet mladi se guraju i tako u krug dok se pare trpaju u dzepove van kluba.. Zvezda ako bog da uzima dragovica i jos jednog dobrog beka ima da napravimo dar mar po evropi, i to se jasno vidi kadar svake godine sve jaci i sve se vise ulaze iako je korona itd... Setimo se gde smo samo bili ljudi, pa dobili smo liverpul u punoj snazi dok je dinamo dobio mrtvi totenhem u ligi evrope i ko je bolji??