Dominik Livaković
Dominik Livaković

Neka licitacija počne: Van der Sar presekao, Ajaks kreće po Livakovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.04.21. | 12:22

Milan je navodno već spremio 10.000.000 evra

Ključni deo sezone za zagrebački Dinamo tek sledi, s obzirom da su Modri u igri na tri fronta i da ih očekuje spetakl u okviru četvrtfinala Liga Evrope protiv Viljareala. Međutim, jasno je da na Maksimiru moraju da se bave letnjim prelaznim rokom i nastave nisku fantastičnih prodaja. I neće im biti teško.

Pitanje je samo za koliko novca će biti prodat Dominik Livaković. Sjajni čuvar mreže je blistao u Ligi Evrope, tokom grupne faze primio je samo jedan gol, imao je i bravuru protiv Totenhema kada je odbranio udarac Harija Kejna.

Izabrane vesti

Lil je odavno bio u priči, juče je Gazeta delo sport prenela informaciju da Milana Livakovića vidi kao idealnu zamenu za Điđa Donarumu. Licitacija je počela. Tome u prilog i vest Sportskih novosti.

Zagrebački dnevnik piše da je ozbiljno interesovanje za Livakovića pokazao i Ajaks. Ključnu ulogu imao je Edvin van der Sar, pošto je procenio da bi se Livaković odlično uklopio na Krojf Areni i bio veliko pojačanje.

Kopljanici pod hitno moraju da pronađu kvalitetnog golmana, pošto je zbog dopinga Onana dobio zabranu nastupa od godinu dana. Ajaksu treba dogoročno rešenje između stativa, a Livakovićev adut su i godine.

Procene su govorile da će Livaković otići za 10.000.000 evra, tolika mu je i izlazna klauzula u ugovoru sa Dinamom. Međutim, ima u fudbalu primera u kojima su ponude premašivale izlaznu klauzulu. Na taj način veliki klubovi hoće da se osiguraju i pobede konkurenciju. Sportske Novosti zbog toga pišu da bi Livaković mogao da bude prodat za minimum 15.000.000 evra.


tagovi

Edvin van der SarDominik Livaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara