Komentari na vest

Neka se ne zanosi Bernd Koperfild trikovima - neće biti Superlige! Tržište se vraća u normalu

P

PFS

pre 3 meseca

Tu superligu su pokrenuo real, samo da bi ucenjivo Ls sa sudijama!!!
J

Jojo

pre 3 meseca

Em sto otvoreno govori da navija za real jos govori da mogu da trose koliko hoce, a barsa unistava maksimalno e to vam je spanska liga
N

Nik66

pre 3 meseca

Cita li neko sta pise u tekstu ili pricate samo napamet?
n

ng

pre 3 meseca

nije ostalo ni s od sporta
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Nek formiraju više i nek se nose što dalje po Azijama sa izugravaju putujuči cirkus samo da prestane smaranje sa tekstovima o tome. Mi ostali ćemo se snaći i bez njih će se fudbal igrati i biće bolje.
s

srka

pre 3 meseca

Što se tiče te super lige, koju moćnici nameću i prizivaju, nemam neko posebno mišljenje. Sve se svodi na isto. Ovaj tradicionalni sistem na koji smo svi navikli, još uz ove promene sistema takmičenja, koje kreću od sledeće sezone, u suštini i jeste najrealnija priča. Ova super liga bi bila atraktivna samo nekolicini velikih klubova, ali prateći sve to, ni sam primetio da se puno tih giganata otima za to takmičenje, tako da od toga neće biti ništa. Ovaj novi sistem će biti mnogo zanimljiviji od dosadašnjeg, koji je eto bio aktuelan čitavih trideset godina, uz neke blage korekcije, pre svega u sistemu kvalifikacija. Jedino je Partizan 2003. uspeo da se plasira u Ligu šampiona, igrajući one kvalifikacije, koje su za male klubove, odnosno za slabije lige, bile praktično nemoguća misija, da neko od njih eliminiše ekipe iz liga petice i tako se plasira u Ligu šampiona. To je Platini shvatio, pa je uveo sistem po kojem su i mali dobili šansu za plasman u elitu, ali to se i nije pokazalo baš kao neki dobar potez, jer je posle većina njih služila kao vreća za udaranje. Videćemo, mislim da će ovaj novi sistem biti zanimljiviji, sa više interesantnih utakmica, nešto što će biti slično košarkaškoj Evroligi, koja je top takmičenje.
s

srka

pre 3 meseca

Inače, mučena Djirona, neće ni moći da se takmiči u Ligi šampiona, jer su im isti vlasnici kao i Mančester Sitija. Jedino im ostaje da navijaju da Siti ne bude u prva četiri u Premijer ligi, ili da ne osvoji Ligu šampiona. Teško da će se desiti ovo prvo, a ovo drugo nije nemoguće. U svakom slučaju, čeka ih Liga Evrope, čak i ako osvoje Primeru.
N

Neba97

pre 3 meseca

Naslednik Pereza u Realu i osvedočeni mrzitelj Barselone, ovakva doza bezočnosti i favorizovanja jednog kluba na ušturb cele lige je jako iritirajuća. Držim palčeve Đironi i iz sveg srca im želim da budu prvaci, ali teška priča...
h

hahahah

pre 3 meseca

Ovaj predstavlja Ligu ilu Real? xd
C

CROsijek

pre 3 meseca

xD u 2024...
n

nadrealnooo

pre 3 meseca

Pa sta je novi format Lige Sampiona mego Superliga? Bas ne kapiram...Novi format LS je gori nego Superliga. Po 5,6 Engleskih ,Italijanskih,Spanskih klubova...Ne kapiram. Veliki dobili monopol da raspolazu sa 90% prihoda, sta je to nego superliga? Bas ne kapiram.
К

Кљаки

pre 3 meseca

Борба за капитал. УЕФА неће да се одрекне новца а велики клубови неће да деле новац са УЕФА. Не знам да ли си упознат да УЕФА од ЛШ сваке године узме велики новац јер је ЛШ њен производ а велики клубови желе 100% новца не 80% не 75% желе 100%.
G

Gost181819

pre 3 meseca

To je tako vec 15 godina , a superliga bi ti bila jos gora i ne bi mogli ni videt to ovi nasi klubovi sa Balkana. Mozda u neku srebrnu diviziju ili kako vec nikad do prve divizije a u Ls i dalje mogu da se takmice finansijski slabiji timovi.
@

@ Gost181819

pre 3 meseca

I ovako se ne vide, niti ce se videti klubovi sa Balkana. Isti djavo. Lova je to. Mi smo svakako nebitni u celoj prici.
A

Ako ste u pravu

pre 3 meseca

Ako ste jači a što ste se svi uznemirili u vezi Superlige? Malo malo pa intervju: "nema od toga ništa,oni ne mogu ništa,svi su uz nas,niko njih ne podržava itd"
P

Pa

pre 3 meseca

Možda ih novinari pitaju? Možda novinari to potenciraju?
R

Ratatui

pre 3 meseca

Zato sto je pitanje meseca kada ce se Superliga formirati. Togga se oni najvise plase, jer bi UEFA tkme izgubila monopol, samkm tim i deo "kolaca".