Komentari na vest

Neka visi Pedro

m

meraklija02

pre 9 meseci

Preporodio Petrova,od svih utakmica slucajno dao gol Partizanu i to je sve do sada sto je uradio,BAS PREPORODJEN
B

Balila

pre 9 meseci

Očistili ste Afričke igrače i mislite da ste završili posao. Kako Vas nije sramota da vratite Mesarevića koji nije prošao pripreme i kome je bilo rečeno da napusti klub. Zatim ovaj mali Frej, naš Nišlija došao iz Švajcarske se trudi, trči kao mušica bez glave, evidentno nema kvaliteta. Dovodite igrače samo iz 2 kluba Kolubara i Grafičara. Pa šta Vi mislite neznalice jedne, da su ti igrači kvalitetni završili bi u jačim klubovima. Zašto Vam Zvezda neda grače, a svima drugima to čini. Zadnje 2 godine ste se izvukli ispadanja, ove godine teško.
m

mazohizam

pre 9 meseci

Kada je Cuka koja vazi za gospodski klub smenila vec trenera ne cudi me sto i ovi hoce. Mada sam ih gledao protiv Vojvodine bili su bolji,nije im sviran cist penal I sudija je dosta ostetio meraklije
K

Ko?

pre 9 meseci

Da dovedu Sivica koji je ispao od Maltezana. Covek istrosen trener. Ili ostavite ovog ili dovedite nekog mladjeg.
j

josmos

pre 9 meseci

Ne znam da li je dobar trener ili ne ali vec cetiri trenera dobilo otkaz. Pa to nema dalje. Pustite ljude da rade vise.
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

U svakom normalnom klubu za ovakvo dovodjenje promašaja (čitaj: kombinacija) kriv je onaj ko je pravio dilove sa menadžerima! A pošto tamo ne može ništa da se uradi bez predsednika, zna se ko je odgovoran! Niš treba i mora da bude centar za Istočnu i Jugoistočnu Srbiju! Sa ovakvim amaterizmom i vodjenjem kluba na nivou seoskog, ništa ne može da se uradi! Infrastruktura, profesionalne službe unutar kluba, jasan model finansiranja, jaka Omladinska škola kao temelj kluba, profesionalna skauting služba, plan razvoja kluba u narednih 3 -5 godina sa jasnom zacrtanim ciljevima, princip subordinacije i odgovornosti, jasna transfer politika, potpuna profesionalizacija kluba bez uplitanja politike i sive zone, centar za ovaj deo Srbije što se tiče mlađih kategorija, konstantna edukacija kadrova ... itd. itd.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Drzava mora da prepozna da su Radnicki Nis, RKG i VOJ 3 nasa super strateska kluba uz CZ i FKP i da na njih uvek mora da usmerava paznju da oni konstantno rastu i prave rezultat. Za Uprave ovih klubova ne znam kakve su, dal vrede ili ne, to je na drzavi da vidi. Ali ono sto jeste, drzava isto mora da shvati da zbog jake Centralizacije naseg fudbala koji je podeljen na CZ i FKP, ovi klubovi ne dobijaju opstu punu podrsku iz svojih gradova, oni kao da su iz mesta od po 10000 stanovnika, a ne iz velikih gradova, i zato su mali, i drzava mora sa jedne strane da im da vise finansija, a sa druge strane da prati rezultat. Ovi klubovi treba da se rebrendiraju, ajde RKG dobija nov stadion, Vojvodini se renovira, ali kada ce se u Nisu zavrsiti Cair, da se ona mala tribina vec jednom skloni i da se zavrsi konacno stadion? To isto treba da bude jedan glavnih prioriteta. Samim Nislijama Radnicki mora da bude predstavljen kao ozbiljan klub, impozantan, sa modernim zavrsenim stadionom, da oni najzad pocnu da mu daju podrsku kakvu zasluzuje klub iz tolikog grada.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Tek nakon odigranog 9-tog kola, se moze videti kakav je Trajkovic kao trener, jer ce tada odigrati utakmice sa RKG, Javorom, IMT, Radnikom i Zeleznicarom, i tu je realno da mora da se ocekuje da uzmu bodove. U 10tom kolu igraju sa CZ, to ne treba ni uracunavati
V

VladaBg

pre 9 meseci

Ako otpuste Trajkovica nakon ove 4 utakmice, to ce biti velika greska ove Uprave. Jer su to sve bile utakmice sa ekipama koje pretenduju na vrh tabele. Kvalitet Trajkovica ce se videti tek sa ekipama iz sredine tabele, kada Radnicki bude igrao protiv Zeleznicara, Javora, Mladosti, Vozdovca i ostalih. U ovih prvih 4 kola, nije bilo realno da uzmu bodove, a jos su i dobro odigrali
v

vlasotince

pre 9 meseci

Ako ga promene oni pojma nemaju.
D

Delije 1989

pre 9 meseci

Trajce je delija,dobar lik znam ga iz bga.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Tek nakon odigranog 9-tog kola, se moze videti kakav je Trajkovic kao trener, jer ce tada odigrati utakmice sa RKG, Javorom, IMT, Radnikom i Zeleznicarom, i tu je realno da mora da se ocekuje da uzmu bodove. U 10tom kolu igraju sa CZ, to ne treba ni uracunavati.
V

VladaBg

pre 9 meseci

Ako otpuste Trajkovica nakon ove 4 utakmice, to ce biti velika greska ove Uprave. Jer su to sve bile utakmice sa ekipama koje pretenduju na vrh tabele. Kvalitet Trajkovica ce se videti tek sa ekipama iz sredine tabele, kada Radnicki bude igrao protiv Zeleznicara, Javora, Mladosti, Vozdovca i ostalih. U ovih prvih 4 kola, nije bilo realno da uzmu bodove, a jos su i dobro odigrali.
T

Televizor

pre 9 meseci

Radnicki je taoc krimi....ca Tonceva, ono sto je najgore, to je da kada bi otisao Toncev pitanje je ko bi preuzeo Radnicki. Privreda u Nisu je unistena, ne postoji, verovatno je tako i u Kragujevcu, zato ni nema ozbiljnih, organizovanih i jakih klubova iz dva najveca grada juzno od Beograda.
H

Helsinborg

pre 9 meseci

Jedino mi nije jasno zasto je on iz Malme otisao dole u taj haos,mnogo hrabro. Pratio sam ga bas su ga cenili ovde.
k

kg

pre 9 meseci

Neka ga dovedu u Kragujevac ako ga ovi strucnjaci sklone.
h

hilo

pre 9 meseci

Ko je sad pa taj Pedro.
c

czv90

pre 9 meseci

Ko je taj Pedro.
G

GostMeraklija

pre 9 meseci

Ma naravno, uprava nije nista kriva ni za sta, vec godinama. Dovode smesne igrace, bukvalno, sve sav menadzerski sljam, pare se izmuzu, a za lose rezultate su krivi treneri, pa samo menjaj! Smeniti trenera posle ovakvog rasporeda, gde u 4 kola igra sa 4/5 najboljih ekipa u zemlji, je suludo. Narocito u kontekstu da Radnicki ima jednu od najslabijih ekipa u ligi, za sta je takodje kriv trener, a nikako uprava. Da ne pricam o tome sto su protiv Partizana pokradeni, protiv Vojvodine i Cuke nisu imali srece. Ostavite coveka i pustite ga da radi. Dovedite mu pojacanja, ali prava, a ne ona za talove. Takodje, u omladinskom pogonu je bilo nekoliko klinaca koji mogu da se gurnu u vatru ove godine. Pretpostavljam da su oni, na zalost, vec po nekim srpskim ligama...
M

Mirko Nemirko

pre 9 meseci

Mogao bi prvo da pročitaš tekst, pa onda da komentarišeš...
D

Delijski Visko

pre 9 meseci

Suđenje u beogradu je "lakša prehlada" za ono što su sudije radile za nasOnako kako smo mi otimali preko sudija do pre dve godine nikad niko nije.Tako da nam se vraća.Karma je u i u životu i u fudbalu čud.
N

NikolaGost

pre 9 meseci

Čemu besomučno promovisanje ovog kvazi-trenera? Nula od igre, rezultata, a hvalospevi samo pljuste

❤️❤️❤️

pre 9 meseci

Ko je odgledao Radnicki jednu utakmicu zna da su zasluzili bodove. Igraju sa idejom i imaju napad, falilo im je i srece u zavrsnici. Odbrana mora mnogo bolje ali za to nije kriv Trajkovic, on igra sa onim sto ima. Mislim da Trajkovic jako dobro radi i da ga treba podrzati, treba treneru dati sansu da napravi rezultat i da izgura svoju ideju, a ideja postoji.
n

nikolaGost

pre 9 meseci

Nikako mi nije jasno besomučno promovisanje ovog sarlatana i kvazi-trenera
p

prti

pre 9 meseci

Znaci sledeci je on. Do decembra bar 10 trenera mora dobiti otkaz.
?

??

pre 9 meseci

Trajkovic je vredan, voli da radi. 100% se zalaze. On je trazio da mu na cairu renoviraju neku prostirijicu kako bi mogao po ceo dan da ostaje u klubu i radi. Na pocetku je karijere, sigurno da ima neki plan i zeli da se dokaze. U radnickom su problem ljudi koji ga vode. Najveci spas za navijace radnickog bi bio da ispadnu u drugu ligu. Tad bi sadasnja uprava otisla, dosao bi neko drugi , nadam se ambiciozniji. Ovi su u klubu 10 godina i nista nisu napravili, niti nesto nagovestava da hoce.
B

Boogy

pre 9 meseci

Ajmo druga liga, ostavka rukovodstva pa idemo polako sve iz početka. Ovo ništa ne valja!
P

Profesor Taltomar

pre 9 meseci

Briljantan članak gospodine Jočiću! Ovo govorim bez ikakvog sarkazma. Milina je čitati Vaše tekstove, ozbiljne sportske analize. Konstruktivne. Radnički igra mnogo bolje od tima koji ima, tako da treba podržati nikolu Trajkovića.
Г

Григорије Чварковић

pre 9 meseci

И ја сам мишљења да је Трајковић солидан тренер, памтим га док је водио једног норвешког нижелигаша да је имао одличне резултате са њима. Али примјенити било шта што се тиче модерног фудбала у наш фудбал је умјетност. А што се тиче појачања ја пратим неки профил на инстаграму direktorsportski момак има сјајне препоруке приступачна и за наше клубове, али нажалост такви раде на Инстаграму, а спортски директори су ликови који су на Ви са фудбалом, а скаутинг не постоји код нас.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Zašto svi izbegavaju istinu i ne napišu da je za poraz na JNA zaslužan štiti.
P

Partizan bg

pre 9 meseci

Nas je ovaj Nis razbio prvih trideset minuta na Jna. Taj decko igra hrabro fudbal,takve ovde ne trebaju. Ovde samo traze defanzivne panjeve. On je za nesto bolje definitivno.
N

News

pre 9 meseci

Na poluvremenu se umesao stit. Treba Partizan da se zahvali javno stitu
n

nislija1

pre 9 meseci

Sve potpisujem. Ostaviti Trajkovica,ostale sve oterati.
G

Gost1122

pre 9 meseci

Da se ne lažemo. U ovoj ligi čak i kada trener ima rezultate bude smenjen. Zadnji primer je Kerkez
V

Visente Del Boske

pre 9 meseci

Uvate Pedra i obese ga 😂
Н

Ненад

pre 9 meseci

Наћиће неког попут Колубаре на крају сезоне да испадне уместо њих.
G

GostMeraklija

pre 9 meseci

Da, Kolubaru, olicenje postenja. Koga vi "branite". Sem toga, trebalo je da ispadne Radnik a ne Radnicki.
0

015

pre 9 meseci

Svaka cast na tekstu. Mozda bi se ta uprava mogla i pozvati i direktno upitati o odgovornosti pa napraviti onda slican tekst
A

AcaM

pre 9 meseci

Radnicki odavno nije imao boljeg trenera. Sa ovakvim igracima napraviti ovakvu igru je zaista pohvalno. Prelazni rok svake godine sve gori, i gori. Poslednji dobar prelazni rok je uradio Marko Jovanovic pre nekoliko godina, nakon toga sve neki igrači koje apsolutno niko ne želi.
c

cao cao

pre 9 meseci

propast tog kluba je krenula sa povratkom Lalatovica posle svih njegovih izjava i pretnji klubu .
o

osa

pre 9 meseci

tako je.Lalatovic,Gacinovic,Sivic...grobari Radnickog!!
G

GostMeraklija

pre 9 meseci

Gospode Boze, sta vi pisete. Pa ne dovodi trener igrace, nego sportski direktor i uprava. Nekad saslusaju trenera, nekad ne.