Komentari na vest

Nekada derbi za titulu, danas sudar ranjenih divova: Rangnik nema dozvolu, ali se Ronaldo vraća u tim

Dj_97

pre preko 2 godine

Povratak Megvajera je idealna šansa za Obamejana da prekine mini golgeterski post. Fiks dana X2&GG.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Arsenal kad bi ovo nekako dobio, bilo bi ekstra. 8 bodova vise od Junajteda i ide im solidan raspored, 4-5 kola gdje su realno favoriti i mogu dobiti. To je vec ozbiljan posao, pogotovo kad se skonta kakav je tuzan pocetak sezone bio.
S

Sansee

pre preko 2 godine

Primecujem da su cele sezone nekako nerealno niske kvote na Junajted,a oni od 13 utakmica kiksnuli 8. Evo i sad,na osnovu cega je 1.9 kvota? Igraju kuci,ali Arsenal Ima 5 bodova vise. Ne kazem da Junajted ovo ne moze dobiti,samo su po mom misljenju sanse jednake.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Kerik ce verovatno postavljati tim i taktiku po Ragnikovim instrukcijama...cim nema Solsera Sancho dobija redovno priliku i polako opravdava na terenu.
H

Hahahe

pre preko 2 godine

Svaka mu čast ako vrati megvajera, to znači da su prsli s mozgom svi, taman jedan meč odmore u defanzivi bez njegovih kikseva i odole onakvim napadima čelsija i opet vraćaj glupana jeer je pobogu plaćen 80 miliona pa valja to opravdati i dokazati sam sebi da nisi fulao transfer 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
b

basket

pre preko 2 godine

Ne vidim zasto se junajted favorizuje jasno po kladionicama.. niti igra bolje ,niti ima bolje igrace.. ok mala prednost jer igraju kuci.. ali i prosle godine su lagano izgubili 0:1 od Arsenala , a sad su jos gori..
K

KROJF

pre preko 2 godine

Imena koja su spomenuta zapravo daju odgovor zašto Arsenal nije ono što je nekada bio.Dok se trošilo dovodili su se odlični fudbaleri osvajalo se danas je drugačije.POZDRAV
1

14

pre preko 2 godine

Anri jedan i neponovljivi!
K

Komentator iz 2007

pre preko 2 godine

Dame i gospodo Arsenal danas napada sa izuzetno ofanzivnom postavom u kojoj će glavnu reč da vode Rosicky, Fabregas, Henry i Van Persie, na golu je Lehman a u srcu odbrane ćelavi mag Senderos, dok će sa druge strane ništa manje opasni United da preti preko magičnog dvojca Ronaldo-Rooney, iza njih su neizostavni Giggs i Scholes, na golu je Van der Sar a ispred njega neprelazni Vidara!! Louis Saha će šansu čekati sa klupe.
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

Neka lepsa vremena sto se tice ta dva kluba
Y

Yumis

pre preko 2 godine

A gde su ti: Lauren, Kolo Ture, Galas, Zilberto, Hleb, Ljungberg, sa druge strane Nevil, Flecer, Hargrivs, Skols...?
B

Boys in blue

pre preko 2 godine

Džaba vam sve kad na teren izađe postava Čeh, Ešli Kol-Teri-Karvaljo-Fereira, Makelele-Lampard-Essien, Roben-Džo Kol-Drogba :)
E

Engleski nogomet

pre preko 2 godine

@Boys in blue Dovoljna nam je samo Moskva i kiša... ;)

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Kakav je to fudbal bio. Berkamp, Anri, Pires, So Kembel, Viera, Nistelroj, Skols, Gigs, Runi, Ferdinand.
G

Gost300

pre preko 2 godine

To ko nije gledao ne zna sta je propustio,Roj Kin i Vijera,svaku utakmicu krljanje,za svaki start skoro pa tuca,puno tenzije,strasnog fudbala ...