Komentari na vest

Nekada je davao golove kao na traci, a sada ređa otkaze: I političari teraju Klinsmana iz Južne Koreje

z

zmi zmi

pre 3 meseca

Govoreci o taktici, ali joooooj kakva je tek Piksijeva kukala nam majka.
B

Belgrano

pre 3 meseca

Nije ovo nista u poredjenju kakav je haos napravio u Herti. Tamo je busio upravu i slao direktne izvestaje sa sastanaka tabloidima, a svaki drugi dan je imao live obracanja na FEJSBUKU, Herta je bila sinonim za sprdjnu zbog njegovih postupaka. I taj uspeh 2006 je bio najmanje zbog njegovih trenerskih vrlina. Asistent mu je bio Joahim Lev, citava Nemacka ih je nosila, u grupnoj fazi su imali Kosta Riku, Ekvador i Poljsku, u osmini Svedsku, a tek u cevrtfinalu su imali tada strasnu Argentinu i mislim da ni oni dan danas ne znaju kako su u toj utakmici stigli do penala i prosli dalje. Znao je on dobro tad da se to desava jednom u zivotu i otisao, a s obzirom da i dan danas uzima pare na osnovu tog uspeha, sve je uradio pametno.
И

И

pre 3 meseca

2 miliona dolara... Klinsman nije nikakav trener, ali u njegovom CV-u stoje Bajern i Nemačka reprezentacija. Koliku godišnju platu ima naš selektor kome u CV-u ne stoji ništa?
Ч

Чекићар

pre 3 meseca

Клинсман ми делује као исти случај ко Пикси. Целу каријеру шансу добија на име, зато може да тражи јачу лову. Имао 1 успех, он 3 место на СП, Пикси квалификације за СП (где су нас објективно погурале судије у БГ против Португала са оним голом, дајем главу да бараж не би прошли). После тога једно велико ништа и опет ће на име да добије јак уговор где ће да га најурити за 6 месеци. Једина разлика што против Пиксија овде нико не сме ништа да каже, а овог ће у Кореји одма најурити.
Г

Гостимир

pre 3 meseca

Тренер типа Милован Рајевац.
T

Tačno

pre 3 meseca

Baš si se dobro setio, to je taj fazon.
B

Banjaluka15

pre 3 meseca

Na šta ljudi pare uzimaju... kakvi prodavači magle...