Komentari na vest

Neko rekao kriza? Čelsi rastavio Sautempton na komadiće, Verner dao dva gola, a mogao pet (VIDEO)

x

xaxaxaxaxaaxaxaxax

pre oko 2 godine

pa ovaj sautempton je primio 4 komada od kutinja i drugara pre par nedelja ako se dobro secam..
S

Srecko Sojic

pre oko 2 godine

Vernera ko‘ je kleo dangubio nije…
M

Mladen YNWA

pre oko 2 godine

Gde su navijaci malog arsenala? Nema ga nijedan, kao u onoj pesmici, 10 malih tobdzija doslo u moj krevet... Nego gde je onaj batica sa komentarom srecan povratak arsenala u LS svima koji slave?
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Sautempton kao da svake godine mora da odigra meč gde će primiti 6,7,8,9 golova,prosto neverovatno da se samo to njima dešava....
G

Gost1312

pre oko 2 godine

Chelsea je dobra ekipa, cvrsta ekipa, dobar trener i imaju dobre pojedince na terenu medutim po meni licno ipak su nivo ispod Citya i Liverpoola, jesu trenutni sampioni Evrope i svijeta ali realno ova dva druga tima zadnjih 5 sezona igrjau mozda najjaci nogomet na svijetu, konstantno su u vrhu i cine jedni druge jacim i boljim. Neko novo rivalstvo je stvoreno, a sutra mozda jedna od najjacih tekmi u zadnjih 10 god premier lige, nadam se da ce ispuniti ocekivanja. Mislim i da iduce sezone slijedi slican scenario, jednostavno takve standarde su postavila ova dva kluba, Chelsea je vise kup tip, na duze staze moras da imas X faktor da bi usao u pricu za titulu u ligi, pgotovo sad kad Chelsea prolazi kroz buran period ne vjerujem da ce prva dva tima imati i iduce sezone konkurenciju.
M

Marching on together

pre oko 2 godine

Jako bitna pobeda Lidsa, narocito sto im raspored do kraja sezone i nije bajan. Ajmo jos bar 2 pobede do kraja sezone!
P

Peki30

pre oko 2 godine

Nije.Celzi bio toliko dobar koliko je Sautempton los. Sramotna igra
S

Sudžuka

pre oko 2 godine

Al je opasan ovaj Chelsea, Madrid drhti
D

Delju plavci

pre oko 2 godine

Šolak na aparatima!
E

Eeeee

pre oko 2 godine

Samo sad da Ken Grifin uzme Celzi bice uz Njukasl najbogatiji klub u PL…
N

Nakoo

pre oko 2 godine

Nema od tog posla nista. Ako kojim slucajem budu 4 na kraju ( u sta sumnjam),sledece sezone im sledi sredina tabele,pa cak i borba za opstanak. Svako ko dodje i kupi Celzi,svakom ce biti u interesu samo profit,rezultati nece biti bitni. Ako je tako prosao jedan gigant Mancester Junajted,zasto bi sa Celzijem bilo drugacije?! Posle Abramovica,sledi potop. Zivi bili pa videli.
г

гост66

pre oko 2 godine

Nakoo, опет ти дечаче, лупаш ли лупаш за све паре за које ће се Челси продати. Иди бре прати роњење на дах, пусти те твоје болесне жеље
G

Gost125

pre oko 2 godine

@Nakoo opet misli da je baba Vanga, danas je koja beše prognoza Čelsi neće dobiti nikog do kraja, sada neće biti u četiri a sutra? Ispadaju iz lige ili šta? Da neće mrtvi junajted da ih ugrozi ili poluraspali Arsenal?? Ako već ne pratiš fudbal lupaj komentare na tenisu, jahanju i sl..
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

I ja sam našao kad ću da igram GG...... Još kvota na Čelzi bila tipa 2......