Komentari na vest

Nema boljeg Mesija od ovog; Gvardiol kao stari ratni konj poslednji put vođen u bitku

P

Proficap

pre preko 1 godinu

Gbardiol ubica. Decko igra ubija, a ima tek 20 godina. Stoper svetskig ranga, koji ce vladati terenima sledecih 10-12 godina. A sto se tice toga kada mu je Mesi pobegao, pa taj Mesi je pravio magarcima i mnogo vece igrace, legende odbrane sa nekoliko Liga sampiona u nogama i 500 puta vose iskustva od Gvardiola. Tako da je kritikovanje Gvardiola za ovu situaciju, cista glupost. Sa 20 godina dirigovati odbranom na SP, ajde bre, ne napadajte decka.
P

Pilokit

pre preko 1 godinu

Očajan juče
V

Velikip

pre preko 1 godinu

Očajan juče
G

Gostittiri

pre preko 1 godinu

Ja sam vam pricao da je najbolji ikada i da ce komsije sam da pregazi... NAJVECI LM#10
B

Bago

pre preko 1 godinu

Dakle, proziva se momka od 20 godina, koji je tek na početku karijere, i koji je dosad odigrao vrhunski turnir, jer ga je okrenuo Messi. Radi se o najboljem igraču kojeg sam ja ikad gledao, a mnogi će reći i da je najbolji ikad. I ako je jedna takva situacija, ili čak jedna takva utakmica, razlog za pljuvanje po Gvardiolu, onda mislim da je netko "promašio ceo fudbal". Argentina apsolutno zasluženo prošla, penal je čist, Hrvatska je vrlo tanko odigrala, sve stoji.. Ali momak je zvijer, i tek na početku karijere. Vjerujem da će se isplatiti onome tko ga kupi, jer ovakvog talenta na štoperi nema u svijetu
V

Velikip

pre preko 1 godinu

Juče tri puta ga Mesi okrenuo
m

madofado

pre preko 1 godinu

Penal nije postojao do tada Hrvatska bolja i kontroslisala utakmicu, posle ih je preseklo i Argentina bolja.Ali ako osvoje broncu takoder ogroman uspeh.A Gvardiol je igračina momak ce desetak godina vladati i dominirati bez sumnje.
t

tenkista

pre preko 1 godinu

El Pibe gleda i smeška se
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Gvardiol je odigrao odlican turnir,ali sinoc je bio bas los,ili je ova utakmica bila puno teza jer su Argentinci brzi,ili kao da je imao zadatak da izlazi na Mesija,par puta je visoko izlazio i ispadao bas lako,kao i kod penala,Lovren sam ostao,sve u svemu losa utakmica za njega,a kad sam vidio da Brozovic izlazi ocekivao sam jos koji gol Argentine,svaka cast Modricu,Kovacicu,Gvardiolu,covjek je prevazan za ovu ekipu,trci i zatvara skoro za dvojicu...
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Kako se samo pro*eravaju argentijski mediji. Najbolja asistencija u istoriji fudbala, xaxaxa... A da je igrao sa povredom mišića selektor bi ga na 3:0 povukao i sačuvao za finale. Osim Stojkovića, naravno. Kiksi bi ga cedio ko suvu drenovinu.
v

vask

pre preko 1 godinu

Tako i sada AKO ih Francuzi pobede u finalu bit ce Mesi s ozledom misica nije mogao protiv Francuza
U

U Real

pre preko 1 godinu

Real bi bio odlicna opcija! Jer ga ne volim! Hahaha
G

Gost2222

pre preko 1 godinu

Sada je Gvardiol upoznao ko je Messi