Nema čekanja: Stigle kvote za polufinale Lige šampiona!

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.19. | 12:38

MOZZART časa ne časi, pa nemojte ni vi ukoliko želite da uhvatite najjače kvote

Utakmice u Mančesteru i Portu praktično samo što su odigrane, a MOZZART već ima kvote za prve obračune polufinala Lige šampiona!

Odmeravanje Totenhema i Ajaksa na programu je poslednjeg dana aprila na novom, velelepnom stadionu u Londonu na kojem su Pevci odigrali do sada tri meča i zabeležili isto toliko pobeda uz gol-razliku 7:0. Jasno je da im je nova kuća (za sada) talična, a ta talija bi lako mogla da se slije i na naše tikete. Jer sadašnji koeficijent 2,30 na domaćina je možda i pravi poklon.

Izabrane vesti

Drugo polufinale ugošćuje dan kasnije Nou Kamp gde ubitačni Liverpul gostuje instituciji katalonskog fudbala. Kvota na pobedu Barse je 1,7, što je još jedan poklon od MOZZARTOVOG beting tima naočito ako se zna da je pred svojim navijačima u Ligi šampiona Blaugrana poklekla baš davno, još pre šest godina, maja 2013. kada je Bajren slavio sa 3:0. U međuvremenu je na Nou Kampu odigran 31 susret u elitnom kontinentalnom klupskom takmičenju, a viđena su samo tri remija. Poslednji nedavno protiv Totenhema (1:1). Ali treba znati da je Liverpul nakone serije poraza na gostovanjima u LŠ, zabeležio pobede (uz GG) u osmini i četvrtfinalu protiv Bajerna i Porta, te je jasno da Mesiju i drugarima neće biti baš lako da sačuvaju dom.    

Staro je kladilačko pravilo da što pre odigraš, to ćeš imati bolju kvotu, pa je vreme i da zasučete rukave i procenite situaciju. Ali ne čekajte dugo...

(FOTO: Reuters)


tagovi

bet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara