Komentari na vest

Nema još zvanične kandidature Srbije za Euro, prijavili se i Turska i Rusija

G

GostSteva

pre oko 2 godine

Cela ex-Yu da se sastavi, ne možemo organizovati EP. Potrebno je 10 stadiona, sa svom pratećom infrastrukturom, koje mi nemamo. Jedini moderan ( noviji) stadion sa preko 30 000 je onaj u Skoplju. Uz njega su tu još Rajko i Poljud. I to je to. JNA i Koševo zahtevaju poprilično renoviranje, a Maksimir kompletan remont ( ruina, oštećena u zemljotresu). Slovenci imaju dva lepa stadiona ( Stožice i Ljudski vrt), ali premala. Stadioni Pod Goricom, Kantrida, Rujevica, Bilino Polje, Grbavica, Karadjordje, Čair,.. su em premali, em potpuno neupotrebljivi. Druga stvar su smeštajni kapaciteti ( što neko reče gore). Van najvećih gradova nema adekvatnog hotelskog smeštaja. Saobraćajna infrastruktura je slaba ( aerodromi, auto-putevi, prilazi stadionima,parkinzi...) Sve je to lepo, organizacija takvog dogadjaja, domaćinstvo, zarada...ali, daleko smo mi od toga. Nažalost... Sportski pozdrav
K

Khal Drogo

pre oko 2 godine

Nerealna priča za nas. A i za sve u komšiluku. Bar u ovom trenutku. Nit imamo stadione nit odgovarajuće hotelske kapacitete. I nekim slučajem da dobijemo organizaciju, zamislite sad npr u Nišu stadion za 40.000 ljudi. Pa gde bi ti ljudi bili smešteni, grad jedva da ima 10ak hotela i nešto malo hostela.
K

Kire Gejoski

pre oko 2 godine

Baćuška je baš optimističan da će dobiti. Mislim da i mi pod hitno da se prijavimo. Malo da se našminkaju rupa, lavor ili Karadjordje i eto kandidature.
M

Mikki

pre oko 2 godine

Izvesno je da je Rusija najveći favorit
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

daj uozbiljite se prvo nemamo sa kim iz okruzenja da se prijavimo...van bg memas krsten stadion sem onog u topoli, a taj stadion ima kapacitet 4000 mesta...zvezdin je donekle iz ok, partizanov na granici...stadioni u novom sadu i nisu su premali da bi se isplatili...da bi se ep ili sp isplatilo mora da budu stadioni barem 35000 i vise...
u

uspavan narod

pre oko 2 godine

Na kojim stadionima da se igra u Srbiji? Na jednom koji tek treba da se napravi? Koliko je novih modernih stadiona na kojima može da se igra recimo EP izgrađeno u Srbiji za vreme ove vlasti? Zašto u Subotici, Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu i Nišu odavno nisu izgrađeni novi stadioni? Šta je s privatizacijom klubova, više se ni ne priča o tome?