Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Nema kalkulacija, Kuman sa Mesijem i Grizmanom u lovu na trofej

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.02.21. | 11:02

Barselona će najlakše da stigne ove sezone do pehara u Kupu kralja. Rival u četvrtfinalu je Granada u Andaluziji. Katalonci pre nešto manje od mesec daan slavili u gostima sa čak 4:0

Sevilja je prvi polufinalista Kupa kralja posle trijumfa u Almeriji sa 1:0, a večeras ćemo dobiti još dva učesnika. Vicešampion Španije Barselona putuju u Andaluziju protiv neugodne Granade (21.00).

Katalonci su sve bolji kako sezona odmiče iako je u klubu rasulo. I dalje je Lionel Mesi bliži odlasku nego ostanku na Nou Kampu. Vruće leto čeka Barsu. Četa Ronalda Kumana je vezala četiri pobede u svim takmičenjima, pretekla je Reala na drugoj poziciji Primere, a čini se da je Atletiko nezaustavljiv. Prilika za trofej je Kup kralja. Muči se Barsa ove sezone u ovom takmičenju. U osmini finala je jedva dobila Rajo Valjekano (1:2) u predgrađu Madrida, a u šesnaestini finala je morala da igra produžetak sa niželigašem Korneljom. Taj meč se pamti po dva promašena jedanesterca gostiju. Miralem Pjanić i Usman Dembele nisu uspeli s kreča da pogode.

Izabrane vesti

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE BARSELONA DA OSVOJI TITULU U ŠPANIJI JE 7,00.

Kuman i dalje ne može da računa na Ansua Fatija, Đerara Pikea i Felipea Kutinja. Oni su već duži period van tma zbog težih povreda. Serhi Roberto se vratio u tim protiv Atletik Bilbao prethodnog vikenda, a sada bi mogao da dobie šansu od početka. Holandski stručnjak neće ništa da kalkuliše, igraće najjači mogući sastav sa Lionelom Mesijem i Antoanom Grizmanom u špicu.

Najveća pretnja po gol Barselone pretiće od veterana Roberta Soldada. Granada će biti oslabljena neigranjem Kinija, Erere, Milje i Francuza Žonalonsa. Početkom godine ova dva tima su igrala u Granadi u Primeri, a Barsa je bila ubedljiva, slavila je sa 4:0. Prošle sezone su Andalužani oborili na kolena velikog rivala sa 2:0. Od devet poslednjih utakmica, Katalonci imaju osam pobeda, uz pomenuti poraz pre dve godine.

U prvom meču dana osokoljeni Levante posle pobede nad Realom u Madridu (2:1) dočekuje Viljareal (19.00). Oba tima su u odličnom ritmu. Žuta podmornica ne zna za poraz već osam utakmica u svim takmičenjima, a tim iz Valensije nije izgubio već sedam mečeva.

Domaćin će biti lišen usluga Kampanje, Crnogorca Vukčevića i De Frutosa, dok za Viljareal zbog povrede neće biti Ibore, Samua, Alberta Morena i Marija. Početkom godine, Žuta podmornica je na svom terenu pobedila Levante sa 2:1 u Primeri. Na poslednja tri meča ova dva tima dolazila je kombinacija GG3+.

ŠPANIJA, KUP KRALJA, ČETVRTFINALE (JEDAN MEČ)

Utorak

Almerija - Sevilja 0:1 (0:0)

/Okampos 67/

Sreda

19.00: (2,95) Levante (3,25) Viljareal (2,30)

21.00: (5,90) Granada (3,90) Barselona (1,53)

Četvrtak

21.00: (2,35) Betis (3,10) Atletik Bilbao (3,00)

***Kvote su podložne promenama


tagovi

BarselonaKup kraljaŠpanijaGranadaLevanteViljareal

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara