Komentari na vest

Nemanja Matić: Ako je pravde utakmica počinje penalom za Srbiju!

М

Моћ навике

pre preko 1 godinu

Само да наши не дају себи ауто-гол или играју руком у шеснаестерцу, јер смо навикли на епизоде тог типа, а не ан победничке епизоде.

Kukaa

pre preko 1 godinu

Tako je Jos pamtimo epizode vase legende Nemanje Vidica....Osakatio Srbiju za vjek vjekova
s

srka

pre preko 1 godinu

Ovo je utakmica u kojoj se pokazuje od kog si materijala skrojen. Ovo je meč gde se vidi jesi li top klasa, ili si za fudbalsko poljanče. Da se razumemo, Švajcarska je ozbiljan takmičarski tim. Ekipa koja igra na gol manje. Napadački imaju mnogo slabiji potencijal od Kameruna. Neću ni da pomislim, šta može da se desi na ovoj drugoj utakmici, gde nonšalantni Brazil može lako da nam zagorča život. Protiv su igrali ko pušteni s lanca, a protiv Švajcarske 90 minuta pešačili. Moramo da izađemo i igramo na gol više, od samog početka, nema šta da se čeka. Ali isto tako, mora da nam bude jasno, ako prodjemo, čekaju nas Portugalci. Ta ekipa ne liči na onu od pre godinu dana. Realno, prejaki su. Igraju kompaktno kao tim i na mene su pored Francuske, Brazila i Engleske, do sada, ostavili najjači utisak na turniru. Bog neka nam je u pomoći, trebaće nam puno sreće.
G

Gost hr

pre preko 1 godinu

Ajmo srbi, danas izravnajte račune i vratite im za 2018....otvara vam se žrijeb s portugalom ste več dokazali da možete španjolci su se zeznuli sto idu na maroko prije bi dobili nas(hrvate) nego marokance koji su defanzivno pokazali da su veoma dobri i kompaktni a kad im se da prostora naprijed su veoma brzi i opasni.Tako da ako rjesite danas švicarce imate jako dobar put za minimum polufinale.Samo nek vide na primjeru naših kako igrati hrabro i bezrezervno se boriti pa i da izgube onda im nitko nece nista prigovorit ali kad tako igras onda te i sreća pomazi kao sto je bilo jučer :) ajmo susjedi Sportski pozdrav
g

gost098

pre preko 1 godinu

Ma odmah u 1/8 finala. Prokleti zapad😂
g

gost767

pre preko 1 godinu

Krali su nas i pre Rusije, odmah direktno u finale. (Naravno, činjenicu da smo u Kataru jer nije priznat gol Portugalu ćemo zanemariti, jer bože moj, ne uklapa se u našu vekovnu Uvek Smo Mi Žrtve priču).