Komentari na vest

Nemanja Matić o... Murinju, Poketinu, Megvajeru, Rašfordu, Belingemu... I narednoj karijeri

f

fore

pre oko 1 godinu

Nisam pročitao ništa osim izjava koje već očekuješ i znaš napamet :)
K

Koan

pre oko 1 godinu

Tačno.Ne očekujemo i ne treba aktivan fudbaler da kritikuje druge saigrače ,ni bivše ni sadašnje ,kao ni trenere.Ali ,koji je smisao ovih intervjua?
T

Twix

pre oko 1 godinu

Previse opstih mesta, diplomatije... Ali, za Megvajera skidam kapu jer najlakse je sutnuti nekoga ko je vec na zemlji. Za razliku od Vidica koji je jedva cekao svoju priliku da to uradi kod Ria u podkastu, kao on je surovo iskren, strog al pravedan. Steta sto nije Toresa spomenuo pa da vidimo kako je strog prema sebi.
G

Gostivoje

pre oko 1 godinu

👌Za Toresa. A pomalo i Drogbu. 😉
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Dodji na Marakanu kad nosis Celzi i Manchester United u srcu, nosis i Zvezdu ali nisi za nju nikada igrao, a jedan je zivot, bar jednu sezonu kad zavrsis sa Romom...Odigraj, prenesi znanje mladjima i ovekoveci na slikama i video s. da znas da si nekada igrao i za klub za koji navijas od malih nogu..
n

neki lik

pre oko 1 godinu

Zaboravljas da ga je ista ta zvezda, kao i partizan oterali kao netalentovanog. I sreca sto je tako jer su ocigledno nasi strucnjaci bolji nego oni iz premijer lige i serije a.
B

Bajka From Ub

pre oko 1 godinu

E moj Maticu mislio sam da bar ti imas petlju da kazes sta mislis. Cuj ovo Megvajer odigrao 2-3 lose utakmice. Pa cim ga je sklonio Ten Hag odbrana je postala vrhunska. Eno stavio ga protiv Sevilje i odmah autogol. Covek je prevara veka. Preporuci ga Murinju da ga dovede u Romu kad je tako dobar.
P

Pasijans

pre oko 1 godinu

Nije stvar da li ima petlju ili ne, nego mora biti solidaran sa kolegom i bivšim saigračem. Sigurno mu ni sadašnji saigrači ne bi gledali blagonaklono na to kada bi blatio Megvajera, ma koliko to zasluženo bilo.
P

Penzija

pre oko 1 godinu

@Pasijans Pa što uopšte daju izjave kad su svi solidarni i korektni. Svi vrte istu priču, daj da čujemo mišljenje tog koji daje intervju.
0

0211

pre oko 1 godinu

u pravu si 100% ali čemu ta navika da se kritikuju ljudi non stop?! neko je napisao već da je najlakše da se čovek šutira dok je na zemlji ali odakle takva potreba da se gledaju loše stvari, zašto ne pomoći čoveku? činjenica je da prima ogromne pare i da je očajan ali ajde malo solidarnosti i mekog srca.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Nemanja Matic odlican igrac odigrao je besprekorno u revansu protiv Fejnorda.
Š

Šta ti je iskustvo

pre oko 1 godinu

Kada pročitaš intervju, vidiš da je dao sve najpoželjnije odgovore. O svima sve super, svi su odlični, sa svima uživanje da se radi, sve najlepše o proteklim klubovima, itd. itd. Zna Nemanja kako da pliva, svaka čast, vidi se iskustvo. I ja mu želim da bude trener u Premijer ligi.
R

Realno_

pre oko 1 godinu

Ore Lola..