Nemanja Nikolić (©MN Press)
Nemanja Nikolić (©MN Press)

Nemanja Nikolić ponovo u Partizanu umesto na Kipru

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.07.23. | 16:46

Od ponedeljka na pripremama crno-belih u Sloveniji

Nije uvek kako je planirano, ume i sudbina da se umeša i priredi iznenađenje. Tako je Nemanji Nikoliću izgleda bilo suđeno da se vrati u Partizan, umesto da zaigra na Kipru.

Po saznanjima Telegrafa, a potvrđeno je Mozzart Sportu, 30-godišnjem napadaču iznenada su propali pregovori sa jednim od klubova ostrvske države, što su crno-beli iskoristili da ga po drugi put dovedu u Humsku. Prethodno je Nikolić dres Partizana nosio u sezoni 2018/2019, kada je u 36 nastupa dao osam golova i imao 10 asistencija. Kao igrač Partizana išao je na pozajmicu u Vojvodinu, a sada se vraća u klub upravo iz novosadskog superligaša.

Izabrane vesti

Nikolić ima još godinu dana ugovora sa Lalama, ali je po pisanju Telegrafa postojao dogovor da mu klub ne pravi problem i pusti ga bez obeštećenja ukoliko dobije zadovoljavajuću ponudu. Takva je stigla sa Kipra, međutim, kada su saznali da stiže kao slobodan igrač, Kiprani su promenili uslove dogovora i ponudili lošije finansijske uslove, pokušavajući da iskoriste činjenicu da se rastao sa Vojvodinom i da je trenutno bez kluba.

Jasno je da se Nikoliću to nije dopalo, a priča je brzo stigla do ljudi iz Partizana koji su momentalno reagovali i uputili poziv iskusnom Kraljevčaninu da se vrati među crno-bele. Nije se dugo razmišljao i već u ponedeljak trebalo bi da se pojavi na pripremama u Sloveniji, nakon što zajedno sa Frankom Kanuteom obavi lekarske preglede.

Pored njih dvojice, Partizan je u aktuelnom prelaznom roku angažovao golmana Aleksandra Jovanovića, levog beka Nikolu Antića i povratnika Aleksandra Šćekića.


tagovi

FK PartizanFK VojvodinaLetnji prelazni rok 2023Nemanja Nikolić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara