Nikolić i Natho (Star sport)
Nikolić i Natho (Star sport)

Nemanja Nikolić: Samo pravi Grobari mogu da igraju za Partizan

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.07.23. | 16:49

“Neprihvatljivo je da neko puca po jugu”, ističe povratnik među crno-bele

Takvog fudbalera u ekipi bi svaki navijač poželeo. A i treneri imaju visoko mišljenje o Nemanji NIkoliću, ceneći smisao za kombinatoriku i način na koji vuče tim, a još kad se zna da unosi emociju onda je logično pretpostaviti bi sa povratnikom iz Vojvodine Partizan mogao da bude srčaniji nego prethodnih sezona.

Ionako je godinama jedna od falinki ekipe bila ta što je suviše “mekana”, bez izrazitog lidera, ličnosti snažnog karaktera. E, sad bi to trebalo da se promeni. Otkako je stigao u Humsku 30-godišnji napadač svakim gestom sugeriše da će uticati na poboljšanje krvne slike tima.

Izabrane vesti

U Partizanu, što se mene tiče, mogu da igraju samo pravi Grobari! To je moj stav i smatram da je ispravan. Mora doći onaj koji oseća grb, atmosferu, da bude spreman i kada su navijači nezadovoljni, jer navijači nisu bez razloga nezadovoljni, žele da izvuku maksimum iz svih nas. To je osnov, tu smo mi stariji, ali i mlađi koji su šampioni Srbije u kadetskoj i omladinskoj selekciji, što je fenomenalan uspeh”, pojasnio je Nikolić tokom razgovora sa Partizanov podkast.

Jedan od detalja koji je svakom navijaču, pa i Nikoliću, skrenuo pažnj minule sezone ticao se proslave gola Aleksa Viga na večitom derbiju. Argentinac jeste prešao granice ukusa, ali je problem za crno-bele što niko nije ni pokušao da ga spreči.

Neprihvatljivo je da neko „puca“ po jugu, evo sad sam se naježio… Po cenu kartona, po cenu toga da ćeš zaustaviti meč… Ne želim da vređam ili loše govorim o tom igraču, njega su ponele emocije, možda mu je neko rekao da bi tako trebalo. Da sam ja bio akter tog meča definitivno bih drugačije postupio”.

Sezona još nije počela, ali posle četiri sušne, bez titule i kupa, nada se popularni Taki da je vreme da se vrata trofejne sale otvore.

Ne mogu nikome ništa da obećavam, ali želim da kažem da sam došao da ostvarim cilj koji imam još iz detinjstva, da obradujem navijače kojima je sigurno stalo posle šest, sedam godina da dođemo do trofeja. To je legitimno pravo svakog od nas. Da li će biti za godinu, dve, nadam seda ću taj san dosanjati”, dopunio je Nemanja Nikolić.


tagovi

FK PartizanNemanja Nikolić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara